Gabo, tebe ponúkali 3700 na ruku? Lebo je rozdiel mať ponuku za 3700 a na mieste nemajú viac ako 3 litre. Ak ti ponúkali za predFL 3,0D 3700 na ruku, nechápem ak to chceš predať, prečo si to nepredal. Fakt tomu nerozumiem. Buď auto chcem predať, a dám cenovku takú akú robí trh, alebo ho nechcem predať. A v druhej skupine sú tí čo nemajú inzerát, ale aj tí, čo majú inzerát za úplne odveci ceny. Tvrdiť že však raz sa možno predá za moju sumu, to je taký bullshit že až.
Mám poFL kombíka s 2,5D a len tak si sám pre seba hovorím že ak by som dal inzerát za 4ku tak viac ako v reále 3,5 za neho nedostanem. A to rátam so streknutým predkom, ktorý je od kamienkov a novými bixenónmi od Martina. A tu niekto ohŕňa nos za 3,7 za predFL

Ešteže som sa rozhodol, že proste na SK ja autá predávať už v živote nebudem

Má to však háčik že chcem skúsiť ďalšie auto a mať 3 autá sa už dosť ťažko vysvetľuje okoliu
Jo a Easa, tvrdenie že radšej nechám dojebaný prah ako ho poriešiť

Ty nemáš ani šajnu, ako sa ten došchrchaný plech vnútry už dávno rozhodol hrdzavieť ty ochrana dutín

Aj po búračke si nemeň blatníky, čo ak porušíš ochrannú vrstvu na šróboch a začne ti odtiaľ hrdzavieť začiatok blatníka

Nur Original ist Legal.