No ja poviem k tomu len toľko, ja si objednám tovar, na balíku aj faktúrach bude 200USD ale tovar v skutočnosti stojí dajme tomu 400USD. A aj v tej US firme bude evidovaný ako 200USD. A teraz mi ho odmietnu vydať lebo podľa nich stojí viac a aby som im ukázal moje účty ako dôkaz, tak na to by som mu povedal či tam niekomu nejebka že či ma súdne povolenie nahliadať do mojich kont a po ďalšie ked sa jemu nezdá cena nie že JA JEMU musím dokazovať že mne ten predajca to poslal naozaj len za tých 200USD, ON MUSÍ MNE dokázať že som zato v skutočnosti zaplatil 400USD a to som zvedaví ako ked faktúre všetko bude orazené na 200USD.. Tak nech sa riadi podľa zákona a nech tak koná, nie že protizákonne mu niekde pri pulte budem diktovať hesla do mojich účtov že tu mas synak..to kde sme
Balík nech si kľudne otvorí veď na to ma právo, ale čo je moc to je moc.. A pochybujem že ked mi dôjdu nejaké obyčajne trubky a filter a bude na balíku 250USD tak nemá dôvod neveriť aj ked to stojí 800USD zas nik nie je tak blby aby dal na balík cenu 5USD.. Ale to všetko vravím len ako príklad.
Chápem že ked niekde je kokot a mysli si že ma pod palcom celu FBI tak sa robia múdri a taško sním a niekedy je lepšie mu ukázať ten výpis a mat kľud aj ked jedna podľa mna na hrane svojich možnosti.
TVAROCH tak na to by som mu povedal ze nech ide dat dobrovoľne výpoveď pokial nechce ísť do chládku čoskoro. A hneď protikorupčné komando na nich bandu jednu. Toto sa stalo aj mne ale ja som bol len spolujazdec, došiel kamoš na STK s Medveďom ML nech mu vydajú len nové kartičky a hneď ako videl auto tak si pomyslel ze sak peňazí musí mat plnú rit určite a povedal mu ze ak mu dá 30€ bude sa tváriť ze mu skontroloval VIN, mal si vidieť ten bordel :) bol rad ze nedostal hneď výpoveď.