... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Ejdy napísal:Neviem aku verziu SAP mas ty ale ja mam e46 316ti N42B18A a na SAPe mam hadicu aj zhora co ide priamo na jeho filter. a tento SAP otvara ventil na zaklade tlaku vzduchu zo SAP(na ventile nemam ziadnu vakvovu hadicku). Ak si niekedy vylieval vodu s tichto hadic tak to je kondenz z vyfuku, tym padom je zly aj ventil a SAP tiez lebo ide do skratu.
Jednoduchy test odpoj velku ciernu hadicu z ventilu co je na zvodoch a strc donho prst ak ho budes mat potom cierny tak sa ventil dostatocne nezatvara a treba vymenit komplet ventil hadice aj SAP.
A co ty klepe akoze nechapem jedine x5 mali problem ze im nasalo nieco z klapky...
sbarnisin napísal:A co je to ten SAP ???![]()
![]()
nechce sa mi hladat.. Januar Ty mas to co ja ne? N42B20 ..pozri moj pribeh - o klepani tam nieco mam
a ked tak by si mohol natocit ako to zneje...
januar napísal:
Ja mam ten isty motor a mal som ten ventil vonku a vo vnutri je uplne cisty ako novy jedine kde su sadze tak je len ten vstup z motorovej casti.
Ejdy napísal:
Tak vymen len SAP alebo uplne cely system zaslep.
januar napísal:neboj myslel som si ze bude na hovno separator tak som teda este raz kupil novy separatora ano bolo vymienane tesnenie na potrubi co ide do valcov 4 stvorce a k tomu boli tri kruhove tesnenia, ktore nikto nevedel povedat kam idu. Vid http://autodielyds.sk/code/REINZ%7CREI% ... 7C0%7C4751
Teraz je to trosku vyriesene po vymazani adaptacii, ale je tam stale problem na volnobehu ze po case sa my zdvihnu otacky na 1000 a autom zacne vibrovat a potom sa zasa ukludni.