Cez víkend sa vymenila tryska ostrekovača, ked že tu povodnu som pri montáži poškodil a už dlhšie som vozil v aute novú z BMW, tak nech je auto top bez najmenšej závady :)
Dokonca tu trysku nejako modernizovali lebo má iné číslo dielu, čo poteší
Momentálne mám dilemu čo ako dalej, s autom som nadmieru spokojný a vyčarí usmev pri každej jazde a rad by som pokračoval výkonom až na hranicu možností seriových turb, ak by som sa rozhodol pre tuto možnost tak by som pomaličky musel už s USA objednávať rozne kity (a že je veru čo vylepšovat) to by tak akurat došlo aby som to v decembri mohol prerábat aby auto bolo na jar a sezonu pripravene, lebo ked to nespravím cez zimu tak už potom ked budem jazdit sa do takých uprav púštat nebudem.. Na a táto varianta by znamenala si auto ponechat.
Na druhej strane sú tu aj iné autá ktoré by som rad vyskušal (a že ich je dost..) a to by znamenalo žiadne úpravy dalšie a tlačnie penazí do 335i a predaj... tak že už teraz sa musim rozhodnut čo bude v roku 2016. Lebo ak vášen k tomuto autu a tužba čo i len priblížit to k 480PS tak už musim objednávat, a zvedavost ako to potom bude jazdit je velká

Na druhej strane už teraz to nie je žiadny lenoch a na bežné vozenie to je až až.. Zatial to nechávam tak a nechám to na náhodu akou som aj kúpil toto auto aj ked som o nom vobec neuvažoval :)
A neskrývam že moj vzor je tu Miloš, a má moj obdiv že sa stým "nesere"
A kto ma potom motivovat jeho ak bude najlepší?