... všetko o BMW ...

Tak na to ešte treba prísť po výmene začalo auto vydávať zvuky ako keď ideš na spiatočke stále to tak nejak bzuci
  Tak na to ešte treba prísť po výmene začalo auto vydávať zvuky ako keď ideš na spiatočke stále to tak nejak bzuci 
 staré uloženia sa po vybratí Z auta instantne vyfakovali lebo boli tak na kašu že praskali  už len keď som sa na ne zle pozrel
 staré uloženia sa po vybratí Z auta instantne vyfakovali lebo boli tak na kašu že praskali  už len keď som sa na ne zle pozrel  trošku sa zosteloval podvozok všetko som ponahadzoval potom sa znova zosteloval a mohlo sa ísť robiť zase na niečom inom
 trošku sa zosteloval podvozok všetko som ponahadzoval potom sa znova zosteloval a mohlo sa ísť robiť zase na niečom inom 

takže uvidíme či Z toho nakoniec niečo bude
 takže uvidíme či Z toho nakoniec niečo bude 
 Dnes slovo dalo slovo a išlo sa už pre tretiu letnú sadu
  Dnes slovo dalo slovo a išlo sa už pre tretiu letnú sadu  

Paradny pribeh, paradne auto, len tak dalej
  Paradny pribeh, paradne auto, len tak dalej  

ďalej sa pretesnovalo veko ventilov a vanos a klasicky olej a filtre poskúšali sa nejake tie kolesá a momentálne sa karoséria konečne vyvara keďže po zime to vykuklo a nevedel som sa na to už pozerať
 ďalej sa pretesnovalo veko ventilov a vanos a klasicky olej a filtre poskúšali sa nejake tie kolesá a momentálne sa karoséria konečne vyvara keďže po zime to vykuklo a nevedel som sa na to už pozerať   Tento týždeň by sa mi už auto malo vrátiť koncom budúceho zase kolesá z renovácie. Hneď nato sa doladia zadné lemy a nahodia nové kolieska tak dúfam že do otvorenia sezóny to snáď stíham
 Tento týždeň by sa mi už auto malo vrátiť koncom budúceho zase kolesá z renovácie. Hneď nato sa doladia zadné lemy a nahodia nové kolieska tak dúfam že do otvorenia sezóny to snáď stíham