... všetko o BMW ...
zollo napísal::shock: vypada, ze si to fakt pekne vyservisoval, klobuk dole![]()
s tou vodou, to je mega, mna by jeblo (sadol by som si do kúta a nariekal, ze "toto" sa moze stat iba mne
) ... to tvoje riesenie bolo lepsie
(aspom si si spoznal auto od podlahy
)
ozivili by to pekne kolesa aspom R18 + zadne led. svetla jedine origo! "tieto" ne-origo mi tam proste nepasuju![]()
sedacky
TomiT napísal:Vybava popiči kamaráde:) tie sedačky su pecka treba uznat:) ja mam v mojej o 4 gombiky menej kurwa![]()
Ale ten profesional,no snad s nim nebudu problemy
z interieru uz nepocujem ani jeden pazvuk ako predtym.. aj pri prejazde po dierach je vsetko tiche, jak keby som auto len teraz kupil.. palubovka tiez dostala na picu, otackomer isiel von a tiez som ho cely rozobral, namazal a olepil tou penou, to iste s displejom idrivu.. s nim som mal probelm ze mi niekedy nenabehol displej.. musel som jebnut po palubovke zhora a naskocil.. chyba odhalena.. povytiahnuty konektor, aj tam sa musel niekto vrtat lebo ten konektor sa sam nema ako vytiahnut.. vrzganie uplne prestalo.. nenapadlo ma fotit, takze len zopar spontannych foto..
sebastiaan napísal:čo všetko si potreboval spraviť na ten volant? zaujímavé![]()
ale musím súhlasiť že tie smerovky sú trošku moc