... všetko o BMW ...

Odporúčam každému čo ešte jazdí na pôvodných lambdách a má na tacháči viac ako 150 tisic km, nech ich okamžite vymení, motor sa vám doslova poďakuje. Je tam cítíť aj určitý nárast výkonu, auto je dosť živšie odspodu, ale k tomu asi najviac prispievajú tie chýbajúce katy. Vyzerá to tak že aj LPG si bez problémov rozumie s EU2 softom a prestalo mi vyhadzovať kontrolku motora ohladom bohatosti zmesi. Ešte uvažujem nad úpravou stredovaj časti s tým že obidva tlmiče tam ostanú, akurát sa vymení potrubie za širší priemer, nech je to všade rovnaké...ale to zatial len v teoretickej rovine 
ten zvyšok čo tam ostal je už len vôľa v diffe resp. možno poloosy ale aj ten zvuk stíchol a už sa to tak neprenáša do interiéru. Takže s výsledkom som spoko a opäť raz ďakujem Flashovi za odvedenú robotu
lawbreaker napísal:Menilo sa iba uloženie nápravnice a pozdĺžnych ramien, kedže ostatné siláče a unibaly na ramenách boli vpohode no a tiež som už z viacerých zdrojov počul že dávať komplet všade strongflexy môže mať za následok zhoršenie jazdných vlastností a stability. ?