držim paľce ....ale myslím si že to bude OK a že to bolo tou škrtiacou. Už ked ste tu tak písali čo všetko ste menili....tak pridam aj ja
Prve čo bolo boli kladky, neskoršie som mal nehodu takže tam sa toho pomenilo, hold neskôr som zistil že ten (rodinny) šuflikant skôr na mne zarobil a podával tam použité súčiastky a účtoval si nové...začo som svokrovcom patrične podakoval za vybavenie!!! A auto mi začalo s prepačenim šťať z každého otvoru, takže šli nove tesnenie pod výmenikom tepla, nová vodná pumpa, nový vodný ventil, termostat, tesnenie okolo olejovej vane, tesnenie hlavy valcov, spomínana škrtiaca klapka, a zrejme ma bude čakať GO motora...ak to nepredam pred tým. Stále dokolečka mi odpaluje jednu sviečku, už tri krát sa menili sviečky behom jedného roka. A stále ta jedna je problematicka, teraz mi už aj závit na sviečke niči. taktiež sa zistilo že ani jedna cievka nieje podľa vinka....jedna je dokonca biela, a tri čierne, a každá má ine číselné označenie, takže to je najbližšia vec čo mi treba robiiť. Plus hlava. A inak mám jeden problém s ktorým už bojujem rok a pol. V zime nekúri v lete nechladi
Teda lepšie povedane pokial nemam auto v otáčkach tak mi netlačí teplý vzduch...a v lete mi zase tlači horúci vzduch,..a ja sa tomu nerozumiem...no ako som písal vyššie už bolo vymenené nová vodna pumpa, nový blbý vodný ventil (300 EUR) čo ma každý presviedčal že to je tá vada..a naposledy termostat. A nič sa nezmenilo.
takže u mna zatial len to...každopádne môžem povedať že po výmene škrtiacej klapky ide auto na 5***** ...tichšie, kultivovanejšie, z menšou spotrebou a svižnejšie z lepším zvukom.