... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:Ano v tom ze ked je o auto postarane, moze byt v dobrej kondicii s tebou plne suhlasim.
aj tato M5 o ktorej je tema...dostala "kakavko" a co? Ktore ///M jazdi len predpisovo? Asi ziadne.
Povedat si ze tuto M5 nekupim lebo ma videa ako sa toci na mieste ako dement, ci odide powerslidom z parkoviska je chore.
ROKI49 napísal:jak ta mohli vyjebat zo skupiny, z ktorej sa nevyhadzuje? urazil si Ms.Silikon?
miso_525d napísal:ale aby som sa vyjadril k teme - tuto M5 by som nikdy nekupil, uz len kvoli dojmu, aky na mna spravil jej majitel. E60 M5 nieje auto pre chlapca, co ma mesacny prijem mozno 800 eur a riesi len absolutne akutny servis. na toto by som si dal vazne pozor, zvlast u auta tak citliveho na servis ako je E60 M5. a myslim si, ze majitel to asi vidi s tym servisom podobne, ked je auto na predaj za 16 tisic. ver mi, ze kazdy predavajuci auta vie, aku ma jeho auto hodnotu. keby si pan majitel myslel, ze to preda za 25, urcite by bolo auto na predaj za 25.
sputn1cek napísal:ROKI ty nevieš kto je Justin BMW Bieber?Mario Šramka z Piščan, ktory si rad fotil tatkove bankovky buď pred volantom alebo tak pohodene vo svojej mega stočenej e60 550i, ktoru tušim nakoniec aj rozdrbal