Nedeľa, 7. Decembra 2014, 10:37
Ved ale pochop uz konecne ze auto moze byt teraz uz tuti fruty bez akychkolvek problemov. Ale ma proste POL MEGA....... Napriek tomu ze je dobros momentalne, za prvou zakrutou ti moze odist hocico od elektroniky cez napravy cez svetla panty na dverach proste hocico. Budes argumentovat tym ze to moze na kazdom aute, ano to je pravda, ale s kilometrovym nabehom sa ta sanca proste zvysuje a nech mi nik netvrdi ze nie. A stale to nemeni nic na fakte ze ty si ho zacal a este stale ho aj predavas s polovicnym najazdom to je viac ako neseriozne podla mna.
K tej kupe, ja nie ja som ho kupit nechcel, ale Peto velmi chcel tak sme zasadli k stolu za zacali rozdumovat. Prve fotky krasna farba, celkom fajn vyzera. Potom kombinacia motor prevodovka, fajn lebo motor velmi dobre pozname, navyse v kombinacii s automatom by pri 260km mohol byt menej vybehany ako s manualom, sest stupnovy automat je dobros stavany na 400Nm tam by sa nemalo nic pokazit navyse je po repase, treba este vymenit olej cca 500 euro, dobre aby bolo srdiecko na pokoji. Vybava super pre Peta uplne postacujuca presne tie veci co by chcel mat v aute a ste nieco navyse. A teraz to prislo seka.sk, zostali sme ako obareni a ziadali sme vysvetlenie na ktore si ty najstojcivo tvrdil ze to nie je pravda a adekvatne si to nikde nevysvetlil. V zapati prisla sprava od dalsieho kamosa s odkazom na tuto temu. Tu sa zrazu pise presne o tom ze to auto ma tolko kilometrov kolko si myslime nie kolko tvrdis ty. Pise sa tu o viacerych majiteloch tak sup na skp.sk a podla toho najdem minimalne 3 za posledny rok, zrazu uz ani tvrdenia o servsovani a repasoch prevodovky uz nie su take uveritelne, lebo ruku na srdce kazdy kto predava auto sa bucha do hrude ako servisoval a zvacsa byva pravdiva iba polovica, aj to ta lacnejsia.......
Vies co z toho vyslo? Vravim Peto stale by to nemusela byt zla kupa. Ale za 7800 teda nie, max 6500 ak je vsetko na poradecku ako tvrdi, ale to uz bol peto tak znechuteny ze sa na to vykaslal.