... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
carpark napísal:
BayernPartner vo Zvolene uz nie su co byvali. Odisiel tam hlavny mechanik
a uz ani rozvody na M57N nevedia vymenit. O dieloch od PM Autodiely z
Povazskej Bystrice ani nehovorim...
Rottwa napísal:Brano,
otazka na teba kedze si priamo v biznise. Ako prebieha proces vratenia chybnych dielov pri zarucnych opravach priamo do BMW ? Pytaju to od vas vobec po vymene ? A ak ano, posielate to do BMW ? Mate kontakt na nejakeho Field Warranty inziniera v ramci Slovenska, alebo to posielate automaticky na centralny sklad do Nemecka ?
cptObvious napísal:Ja neviem...asi chodim do paralelneho vesmiru do Autopalace.
Vzdy 100% personal, kafe, sluzby na vysokej urovni.
Mavam dost nestandardne poziadavky na nich obcas a nikdy ma nesklamali, hoci uz mi raz povedal servisak, ze ak niekto iny pride s takymito dotazmi, tak by ho uz poslali asi niekam velmi daleko.
Nahradne auto nikdy nebol problem, ak aj nemali, dali mi ich demo auto...
PS: nemam ziadny autopark, iba jednu f30 aj to nie kupovanu tam, ale zo ziliny.
PetoK napísal:To nie je o vesmire, ale ludoch... preco nesmerujes staznosti vyssie a vypisujes blbosti na net ?
cptObvious napísal:nepoznam okolnosti, nepoznam Pepka, neviem aka zapletka tam bola, ale zvycajne to byva o ludoch.
S chalanmi z Autopalace som si vytvoril az podozrivo blizky vztah a oni sami povedali, p. xyz, kiez by vsetci zakaznici boli taki ako vy.
Vacsinou sem chodia "doleziti" a nesmierne arogantni a cakaju, ze do 1 minuty bude vsetko hotove a pod, vulgarizmy a pod...mozno je to fakt len to tom, ze aku vlnu von vysielas taka sa ti zvycajne aj vrati.
Jeden chalanisko je tam tuho neprijemny, mamfpicista , normalne riesi mini. S nim som skoncil po jednom jednani. Zvysok rajska hudba a za mna absolut pozitivne referencie.
cptObvious napísal:. . .
Co cakas, ze ked zavolas na recepciu babam, ze nieco poriesis?
. . . .
cptObvious napísal:S chalanmi z Autopalace som si vytvoril az podozrivo blizky vztah a oni sami povedali, p. xyz, kiez by vsetci zakaznici boli taki ako vy.