... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Brano-HAVA
Kraj: Banskobystrický

Re: Skusenosti s BMW servismi

Pondelok, 17. Novembra 2014, 13:57

BayernPartner vo Zvolene uz nie su co byvali. Odisiel tam hlavny mechanik
a uz ani rozvody na M57N nevedia vymenit. O dieloch od PM Autodiely z
Povazskej Bystrice ani nehovorim...[/quote]

Zdravím ŤA, nedá mi nezareagovať na Tvoje drísty, zrejme účelovo vykonštruované v Tvojej hlave.

U nás v servise nikdy nebol a nebude žiadny "hlavný mechanik", všetkých mechanikov školím ja, alebo chodia na školenia.
Jeden mechanik u nás už nepracuje ale to bol dlhodobý problém a v záujme servisu, čo sa zmenilo je že je v tíme dobrá
atmosféra bez intríg, ohovárania.
Od začiatku tohto roka máme priame zaskladnenie z BMW AG. takže sme vyrokovali lepšie ceny orig. dielov, taktiež
máme online informácie takže absolútne najnovšie a najpresnejšie informácie ako je možné.
V priebehu 1-2/2015 montujeme 3D geometriu a zaviedli sme bezplatne náhradné vozidlo pre našich klientov.
To, že niekto trvá na tom že nechce nový diel tak to je jeho vec odkiaľ ho chce či z poľska alebo PB to neriešim.

Takže mal si v podstate pravdu, že už niesme čo sme bývali, pretože sme EŠTE LEPŠÍ a tým aj bližšie k našim klientom.

s pozdravom Braňo.

Brano-HAVA

Pondelok, 17. Novembra 2014, 14:00

carpark napísal:

BayernPartner vo Zvolene uz nie su co byvali. Odisiel tam hlavny mechanik
a uz ani rozvody na M57N nevedia vymenit. O dieloch od PM Autodiely z
Povazskej Bystrice ani nehovorim...

Zdravím ŤA, nedá mi nezareagovať na Tvoje drísty, zrejme účelovo vykonštruované v Tvojej hlave.

U nás v servise nikdy nebol a nebude žiadny "hlavný mechanik", všetkých mechanikov školím ja, alebo chodia na školenia.
Jeden mechanik u nás už nepracuje ale to bol dlhodobý problém a v záujme servisu, čo sa zmenilo je že je v tíme dobrá
atmosféra bez intríg, ohovárania.
Od začiatku tohto roka máme priame zaskladnenie z BMW AG. takže sme vyrokovali lepšie ceny orig. dielov, taktiež
máme online informácie takže absolútne najnovšie a najpresnejšie informácie ako je možné.
V priebehu 1-2/2015 montujeme 3D geometriu a zaviedli sme bezplatne náhradné vozidlo pre našich klientov.
To, že niekto trvá na tom že nechce nový diel tak to je jeho vec odkiaľ ho chce či z poľska alebo PB to neriešim.

Takže mal si v podstate pravdu, že už niesme čo sme bývali, pretože sme EŠTE LEPŠÍ a tým aj bližšie k našim klientom.

s pozdravom Braňo.

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 17. Novembra 2014, 14:01

Brano,

otazka na teba kedze si priamo v biznise. Ako prebieha proces vratenia chybnych dielov pri zarucnych opravach priamo do BMW ? Pytaju to od vas vobec po vymene ? A ak ano, posielate to do BMW ? Mate kontakt na nejakeho Field Warranty inziniera v ramci Slovenska, alebo to posielate automaticky na centralny sklad do Nemecka ?

Brano-HAVA

Pondelok, 17. Novembra 2014, 14:17

Rottwa napísal:
Brano,

otazka na teba kedze si priamo v biznise. Ako prebieha proces vratenia chybnych dielov pri zarucnych opravach priamo do BMW ? Pytaju to od vas vobec po vymene ? A ak ano, posielate to do BMW ? Mate kontakt na nejakeho Field Warranty inziniera v ramci Slovenska, alebo to posielate automaticky na centralny sklad do Nemecka ?

Ja to posielam späť do skladu ale autorizované servisy majú svojich garancných, diely ostávajú v servise a raz za čas keď je toho viac
príde garančný z importu a znehodnotí diely a servis ich recykluje.

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 11. Decembra 2014, 07:30

Neviem ako vy ale ja mam s Autopalace len a len dobre skusenosti. Vrelo odporucam p. Pronay prijmaci technik. V pohode a ustretovy chlap tak isto p. Sevcik na ND. Nemal som problem vobec s nicim nikdaj nikedy zatial.

A servisovat chodim len tu k panovi spred dvoch stran ATC, takze kto chce seriozneho mechanika ktory vas netaha za nos a neexistuje aby odovzdal nedoriesene auto ked je to v jeho moci tak treba ist za nim :thumbup:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Štvrtok, 11. Decembra 2014, 09:28

Mne vcera pribudla nova skusenost s Autopalace

Minuly piatok som volal aby som sa objednal na zvolavacku baterkoveho kabla, asi 3min si ma prehadzovali az som sa konecne dostal po spravnu pani, ktora ma objednala na stredu 8.30 s tym, ze si este overim moj cas a keby mi to nevyhovovalo, tak sa ozvem a dame to na neskor.
O 20min som volal spat no znovu po 3min prepajani, som sa na pani s ktorou som hovoril nedostal, tak si na mna vypytali kontakt, ze sa mi ozvu...neozvali sa ako vzdy (uz snad desiaty krat, co sa mi toto u nich stalo).
Vybavil som si teda cas na stredu 8.30...prisiel som do AP o 8.25 s tym, ze som siel hned na prijem do servisu. 4 stoly z toho dva prazdne, s panom od poistnych udalosti sme si vymenili take neiste pohlady kym sa ma spytal, ze co si prosim. On vraj riesi len poistne udalosti a mam ist za inym...fajn, siel som na recepciu, ze som objednany na 8.30, pozrela sa na nastenku a tak aj bolo. Zavolala prijimacieho technika, ktory ma mal riesit, ten ma nasledne posadil ku prazdnemu stolu, kde som do 8.45 sedel a uz trochu podrazdeny pozeral do blba.
8.45 si ma zavolal nakoniec iny prijimaci technik a zacal sa ma pytat co si prosim, vysvetlil som mu, ze som prisiel na zvolavacku a spytal sa ho preco sa ma na taketo veci pyta, ked som sa jasne minuly tyzden objednal a praca mala trvat 20min.
Medzi recou mi spomenul, ze u nich este ostala otvorena zakazka na servis od minula (uz som tu raz spominal ako mi nevedeli zohnat diely na sklo)...panovi som podrazdene vysvetlil, ze to bolo kvoli ich neschopnosti. A ze auto som si po 2 tyzdnoch klamstiev prevzal.
9.00 sme vyrazili von k autu aby ho prevzal, celu dobu bol pri nas nejaky clovek, ktory sa mi pri tejto prilezitosti predstavil. Bol z externej firmy najaty na kontrolu kvality a skvalitnovanie sluzieb, pan videl, ze som velmi nespokojny a zacal mi klast otazky, na co sme isli do vnutra na kavu a rozpovedal som mu moju poslednu skusenost s AP. Pan vyjadril pochopenie nad mojou nespokojnostou a uistil ma, ze sa s tym nieco bude robit. Potom odisiel so slovami, ze ak by ma este nieco napadlo, tak ho nemam vahat oslovit.
9.35 za mnou prisiel prijimaci technik s vystrasenym vyrazom tvare a tonou omluv, ze ONI TEN KABEL NA ZVOLAVACKU NEMAJU SKLADOM!!!!!
Takze
1. chcel som zmenit cas a mali ma kontaktovat spat, no neurobili to
2. zariadil som sa teda tak, aby som mohol prist na prvotne dohodnuty termin
3. prisiel som 5min v predstihu a pani ma nechali 15min len tak cakat napriek tomu, ze som prisiel na dohodnuty termin a vcas
4. dojasnovanie servisu, vraj pani zapisala, ze sa jedna o elektricku zavadu, ja som jej jasne vysvetlil, ze sa jedna o zvolavaciu akciu pre E61 a tyka sa to kablu od baterie
5. po dalsej pol hodine mi povedali, ze musim prist znova, lebo oni nemaju skladom diely na servisny ukon, na ktory som sa vopred objednal....

Asi si viete predstavit pohlad pana kontrolora, ked tam toto videl live....

Apropo...chodite niekto do Zitta v Bruck an der Leitha?

cptObvious

Streda, 17. Decembra 2014, 15:09

Ja neviem...asi chodim do paralelneho vesmiru do Autopalace.
Vzdy 100% personal, kafe, sluzby na vysokej urovni.

Mavam dost nestandardne poziadavky na nich obcas a nikdy ma nesklamali, hoci uz mi raz povedal servisak, ze ak niekto iny pride s takymito dotazmi, tak by ho uz poslali asi niekam velmi daleko.
Nahradne auto nikdy nebol problem, ak aj nemali, dali mi ich demo auto...

PS: nemam ziadny autopark, iba jednu f30 aj to nie kupovanu tam, ale zo ziliny.

PeqpeK

Streda, 17. Decembra 2014, 15:47

cptObvious napísal:
Ja neviem...asi chodim do paralelneho vesmiru do Autopalace.
Vzdy 100% personal, kafe, sluzby na vysokej urovni.

Mavam dost nestandardne poziadavky na nich obcas a nikdy ma nesklamali, hoci uz mi raz povedal servisak, ze ak niekto iny pride s takymito dotazmi, tak by ho uz poslali asi niekam velmi daleko.
Nahradne auto nikdy nebol problem, ak aj nemali, dali mi ich demo auto...

PS: nemam ziadny autopark, iba jednu f30 aj to nie kupovanu tam, ale zo ziliny.

To bude zrejme tym generacnym rozdielom auta (mozno aj osoby).
5.12. som ich kontaktoval cez formular na stranke, prosil som si nacenit opravu, do dnes som nedostal odpoved.
Vcera som k nim volal, nikto mi to nedvihol (cislo, ktore maju uvedene na webe).
Dnes som sa dovolal, vraj sa na to pozru a ozvu sa mi. (cize sa neozvu ako uz asi 12x co mi slubili volat spat a neurobili tak)

Paralelny vesmir? :)

PetoK
Kraj: Žilinský

Streda, 17. Decembra 2014, 15:50

To nie je o vesmire, ale ludoch... preco nesmerujes staznosti vyssie a vypisujes blbosti na net ?

cptObvious

Streda, 17. Decembra 2014, 15:54

jezis, raz tam chod, nahod masku slusneho pohodoveho cloveka, ktory nema v kufri ladvinu na transplantaciu a ide mu o kazdu minutu :mrgreen: a vymen si cislo so servisakom.

Trebars p.Krivosudsky je pohodak. Komunikuje so mnou normalne aj cez whattsapp.
Co cakas, ze ked zavolas na recepciu babam, ze nieco poriesis?
Ak chcem nacenit nejaku opravu, idem tam osobne. Uprimne mna nikdy taketo veci ani nenapadlo riesit po telefone. Vzdy osobne a normalne, kludne a slusne.

cptObvious

Streda, 17. Decembra 2014, 15:58

PetoK napísal:
To nie je o vesmire, ale ludoch... preco nesmerujes staznosti vyssie a vypisujes blbosti na net ?

nepoznam okolnosti, nepoznam Pepka, neviem aka zapletka tam bola, ale zvycajne to byva o ludoch.

S chalanmi z Autopalace som si vytvoril az podozrivo blizky vztah a oni sami povedali, p. xyz, kiez by vsetci zakaznici boli taki ako vy.
Vacsinou sem chodia "doleziti" a nesmierne arogantni a cakaju, ze do 1 minuty bude vsetko hotove a pod, vulgarizmy a pod...mozno je to fakt len to tom, ze aku vlnu von vysielas taka sa ti zvycajne aj vrati.

Jeden chalanisko je tam tuho neprijemny, mamfpicista , normalne riesi mini. S nim som skoncil po jednom jednani. Zvysok rajska hudba a za mna absolut pozitivne referencie.

PeqpeK

Streda, 17. Decembra 2014, 16:59

cptObvious napísal:
nepoznam okolnosti, nepoznam Pepka, neviem aka zapletka tam bola, ale zvycajne to byva o ludoch.

S chalanmi z Autopalace som si vytvoril az podozrivo blizky vztah a oni sami povedali, p. xyz, kiez by vsetci zakaznici boli taki ako vy.
Vacsinou sem chodia "doleziti" a nesmierne arogantni a cakaju, ze do 1 minuty bude vsetko hotove a pod, vulgarizmy a pod...mozno je to fakt len to tom, ze aku vlnu von vysielas taka sa ti zvycajne aj vrati.

Jeden chalanisko je tam tuho neprijemny, mamfpicista , normalne riesi mini. S nim som skoncil po jednom jednani. Zvysok rajska hudba a za mna absolut pozitivne referencie.

Moju zapletku si mozes precitat o par stran dozadu, vseobecne si myslim, ze vystupujem milo a slusne a vobec nie dolezito(snad dosvedcia aj clenovia klubu), teda pokial sa tak chovaju aj ku mne, bohuzial v autopalace mam uz dost zle skusenosti, no nie s chovanim ludi ale s ich nekomunikaciou a nedodrzovanim terminov.

Dovod preco som vyplnil dotaznik na internete je, ze som chcel vyskusat, ci to inym sposobom komunikacie pojde lepsie. Bohuzial nejde a priame kontakty na ludi zverejnene nemaju. Vizitky si nebravam, cisla neukladam, bezne u nich auto neservisujem.

Takisto nemam pol dna na to, aby som tam sedel a cakal na volneho prijimacieho technika. Uz som sa u nich pri prazdnom stole nejaku tu dobu nasedel. Nestazujem sa len na nete, skoro vzdy taketo zalezitosti riesim aj vyssie, ale uz ma to prestava bavit.

Inak co sa tyka ludi, tak moje negativne skusenosti sa netykaju konkretnych ludi, to nemozem povedat.
Ja skratka ocakavam, ze ked mi niekto povie, ze sa mi ozve, tak sa mi naozaj ozve a nepouziva tieto slova iba na rychle ukoncenie hovoru.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 17. Decembra 2014, 21:43

cptObvious napísal:
. . .
Co cakas, ze ked zavolas na recepciu babam, ze nieco poriesis?
. . . .

však nato tam sedia, či? :-k
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Lipo69
Kraj: Žilinský

Streda, 17. Decembra 2014, 21:56

cptObvious napísal:

To ze sa tlapkate po pleci je sice pekne ale realita je taka ze tona ludi ma hrozne skusenosti, tak kde bude asi pravda.

Myslim ze vacsina s nimi jedna slusne az ked im prasknu nervy tak uz taky mily nie su, a potom nech sa stazuju aky su na nich zly.

A uprimne podla toho co som uz na autorizovany servis pocul sa ani necudujem, ich uroven je hrozna.
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

ice.blade

Streda, 17. Decembra 2014, 22:16

autopalace pisal som dopyt ceny na diely - nic, pisal som mail priamo na nejake mailove adresy co mi niekto dal - nic, pisal som cez formular - nic... tu sa clovek nieze bude stazovat vedeniu a riesti to proste sa na taky servis respektive predajcu dielov vysere a ide inde ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 39 neregistrovaných