... všetko o BMW ...

. Jezdily jsme spolu poprvé, moc nechtěli ale nakonec mi dovolili jet za nimi (docela se o to bojí) a líbilo se jim to, že příště už chcou zkusit jezdit za mnou
. Jezdily jsme spolu poprvé, moc nechtěli ale nakonec mi dovolili jet za nimi (docela se o to bojí) a líbilo se jim to, že příště už chcou zkusit jezdit za mnou    + ještě pěkná fotka z Brna
   + ještě pěkná fotka z Brna , drifterů se sešlo určitě nejvíc ze všech tří akcí, nějaké ty lízanečky zdí byli
, drifterů se sešlo určitě nejvíc ze všech tří akcí, nějaké ty lízanečky zdí byli   a atmodféra zase parádní :). Klasický onboard nemám, protože jse mi nepodařilo za celou dobu zajet alespoň kolečko bez spolujezdce
 a atmodféra zase parádní :). Klasický onboard nemám, protože jse mi nepodařilo za celou dobu zajet alespoň kolečko bez spolujezdce  , no tak si to alespoň užily i kamarádi, pár foteček a nějaké ofiko video bude taky :)
, no tak si to alespoň užily i kamarádi, pár foteček a nějaké ofiko video bude taky :) 

co chcel to ma
 co chcel to ma 
Wanted napísal:2. a 3. fotka top

co chcel to ma
 . Parada
 . Parada  

. Minulý týden jsem od čtvrtku strávil u kamaráda na dílně, prácě bylo kopa ale auto je až na zadní kostky vyvařené :). Žádná ´´renovační práce´´ ale pár zim by to přečkat mělo
 . Minulý týden jsem od čtvrtku strávil u kamaráda na dílně, prácě bylo kopa ale auto je až na zadní kostky vyvařené :). Žádná ´´renovační práce´´ ale pár zim by to přečkat mělo   .
. 
  . Po doražení na slavnostní zakončení CDS party a malém protočení kol po příjezdu
. Po doražení na slavnostní zakončení CDS party a malém protočení kol po příjezdu   se ozvala rána. Měl jsem to za defekt ale nic. Tak jsem zaparkoval na výstavišti a neřešil to a šel se bavit. Akce to byla super...
 se ozvala rána. Měl jsem to za defekt ale nic. Tak jsem zaparkoval na výstavišti a neřešil to a šel se bavit. Akce to byla super... . Takže domů z prahy 330km na jedné poloose, docela zážitek ale dojel jsem :). Najeto to mělo v nezměněném stavu přes 20 tisíc km, což je si myslím slušný výkon
. Takže domů z prahy 330km na jedné poloose, docela zážitek ale dojel jsem :). Najeto to mělo v nezměněném stavu přes 20 tisíc km, což je si myslím slušný výkon   

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

, takže si hrajem na cestě :). O víkendu byl stavený super fotograf co jinak fotí i naše závody, tak bylo jasné co bude přes noc v plánu :).
, takže si hrajem na cestě :). O víkendu byl stavený super fotograf co jinak fotí i naše závody, tak bylo jasné co bude přes noc v plánu :). 
 ) že ťa to otočí a lízneš predkom bariéru
 ) že ťa to otočí a lízneš predkom bariéru  
  )
 )