... všetko o BMW ...

GuyRudy32 napísal:Tak po dlhšom čase pridávam niečo nové, nemám vela fotiek ale aspon konečný výsledok je vidieť, zrepasovali sa brzdové prasiatka, pomalovali, kúpil som nové papuče AZEV A 8,5 a 10Jx17, vyrobil a prevaril zadné lemy porobil pár prístrekov ...

neni moc času na auto lebo ešte vela roboty okolo dielne okolo domu ale aspon niečo ... a tá strieborná e91 je tatkova nahovoril som ho tak máme nový prírastok a môžte si všimnúť frajerka kúpila compacta e36 čierneho 1,6 ... tak sa nám celkom darí no
 neni moc času na auto lebo ešte vela roboty okolo dielne okolo domu ale aspon niečo ... a tá strieborná e91 je tatkova nahovoril som ho tak máme nový prírastok a môžte si všimnúť frajerka kúpila compacta e36 čierneho 1,6 ... tak sa nám celkom darí no 

GuyRudy32 napísal:No E36tka stojí už v garáži novo postavenej ... v podstate dielni ak si všimnete za domom vyrástlaneni moc času na auto lebo ešte vela roboty okolo dielne okolo domu ale aspon niečo ... a tá strieborná e91 je tatkova nahovoril som ho tak máme nový prírastok a môžte si všimnúť frajerka kúpila compacta e36 čierneho 1,6 ... tak sa nám celkom darí no
 aj sa mi zdalo, že sa to tam nejak podozrivo strieda
 aj sa mi zdalo, že sa to tam nejak podozrivo strieda