Tak tak...uzsie pneu a pekne znizit...kolesa su super ale netreba zabudat ze guma robi koleso
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Zas po dlhom čase som si našiel kúsok času sem niečo pridať ako sa trápim a radujem z mojej 36tky ... na jeseň 2014 mi zklepal motorček 5te ojničné ložisko sa rozhodlo vzdať svoj boj ...
Začalo sa rozoberať:
Takto vyzeral nález klepania:
Tak sa začali zvažovať možnosti čo ďalej, náhodou som našiel v ponuke druhý motor, tak sa utekalo poň a tak isto sa celý rozhodil a vyzeral schopne ale moje obavy ho zas po určitom čase vyberať von a robiť boli velké tak som vymenil hlavné a ojničné ložiská za KING RACING na objednávku, čakal som na ne mesiac a väčšinu tesnení som musel objednávať len z originálu tak 2 mesiace motor stál rozhodený po dielni kým sa dalo všetko potrebné na kopu a mohlo sa skladať, popri tom som dal zrovnať hlavu, vyleštil som ventile, trošku sa s ňou pohral, a skladalo sa:
Po zložení šup s ním do auta:
Momentálne je to ešte stále v menšom zábehu a postupom času už len spraviť vonkajší vzhlad aby bolo tip top ...
ďakujem chalani, nemám všetko pofotené čo sa robilo popri a pod. ale stále máme pred sebou detajly a vonkajší vzhlad ale to dáme dúfam že do dokonalosti ešte chýba 30% ...