Este pred sviatkami bolo auto doma..
Ten zhavic sa im nepodarilo vybrat, zevraj by trebalo davat dole znova hlavu. Co ma ale trocha sklamalo bolo to, ze auto tam mali 15 dni a vsetko sa podla toho robilo na poslednu chvilu. Nechal som vymenit aj olej v prevodovke. Ako ale pisem, so zhavicom neurobili nic. Zevraj tam skusali naliat "nejaky roztok", ktory by to povolil ( to ale neviem, ci ma nezavadzali????...) samozrejme pri preberani vozidla mi este spomenuli, ze im to startuje v pohode a oni ten nepravidelny chod pri studenom starte nepostrehli. Sadol som teda do auta ja, dobre, ze motor bol studeny, hned som to postrehol, ze to nie je v poriadku. Mozno mnohi z Vas by povedali, ze to je v poriadku a neni to zasadny problem, no ja som v tychto veciach pedant
Ale aby som to zhrnul. Automat teraz radi v poriadku, chcel som ist do jihlavy-ZF, no casovo som to uz nestihol...
Koncom roka ale trebalo optimalizovat naklady tak sme kupili do firmy x5 e71 priamo od bmw münchen. Je po prvej servisnej prehliadke. Tragicke ale znova je, ze po dlhsej ceste - s rodinou pred sviatkami ( cca 2300km ) sa dodrbal lavy stierac, to spodne rameno naraza do kapoty a nechalo tam uz take vyhlodane miesto no a po dvojdnovych mrazoch -20C odislo PDC ( chvilami teda zapipa, ale hned ohlasi hlasku ze PDC problem....
Majte sa pekne v novom roku a hlavne vela bezproblemovych kilometrov...