... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
oseldusan napísal:No ja si nemozem pomoct, ale mne sa napriklad na F10 jazdi pocito vyrazne horsie ako na e61. Obe su 530xd. Ano , F10 ma komfortnejsi podvozok ( adaptive drive ), ale pocitovo si pripadam ako na lodi![]()
.Tieto dve auta striedam ako ponozky , ( sem tam este vytiahnem e39 , hlavne ked idem kupovat cement
![]()
). Co sa tyka kvality spracovania, je F10 vyrazne lepsie na tom ako e61. s E39 to moc nechcem porovnavat , predsa mam len medzi nimi 12 rocny rozdiel . Mne sa napriklad F10 zda neskutocne hlucna. Vydava taky zvlastny neprijemny zvuk. Okolo rychlosti 130 -140. V servise BMW mi silou mocou tvrdili , ze je to pneumatikami. Ale robia to zimne Dunlop, letne Dunlop a teraz aj letne Contimental. Takze si nemyslim. Uvital by som , ak by sa tu nasiel niekto s F10 s xdrive v nafte , najlepsie z okolia Ziliny , pripadne na Ceste Zilina Blava, co by bol ochotny ma previezt na svojom aute a ja by som ho zviezol na svojom, ze ci je to "normalne". Podla mna to na aute za 110 tisic Eur normalne nie je. Alebo ako hovori moj kolega - uz som presmradeny
Fatak46 napísal:Caute
Mám 525xd, 4 valec, r.v. 2013... Pri prudkom otoceni volantu Pocut z prednej nápravy divný zvuk( pripomína to zvuk ako keď je opotrebovaný homokyneticky kĺb). Nerobí to vždy... Skôr vtedy ak je mokrá, alebo zasnežená vozovka, a len pri nízkej rýchlosti. Auto má cca 85.000 km. V servise sa to samozrejme neprejavilo:)... Má niekto podobnú skúsenosť?
gabikh napísal:
f10 530xd za 110 000e ? fiha tak to mas asi specialne auto skusal som vyskladat f10 530xd a dal som do nej uuuuplne vsetko este aj individual veci za 1000cky euri a zaskrtol som kazdu kokotinu vo vybave ktora sa zaskrtnut dala a dostal som sa na 102 000, keby som tam neda B&O hudbu tak sme na nejakych 99 ...
gabikh napísal:No ked ti tam tolko veci chyba tak ani za tu picu to.auto nemohlo stat 110t net tej piciuz len to co.si nedal z mojej cenovky dava dole minimalne 6000, rear entertaiment mas? HuD, soft close, xdrive, adaptive drive, comfort sitz s ventilaciou, aktivne riadenie, atd? Inak nebavime sa o najdrahsie ald najvybavenejsie a vacsina m5 ma "zakladnu" m5kovu vybavu
oseldusan napísal:Vymontoval som ziarovky a zatial neriesim.
matisek napísal:![]()
![]()
![]()
to je take... slovenske
oseldusan napísal:Ano ano. No kedze mam dalsie dve BMW a toto pouzivam iba ako stahovaka ( hovado uplne som ja viem ) a iba cez den, tak neriesim zatial. Zial toho casu moc nie je, a zakazdym ked som ho dal so servisu tak mi ho len do....li.. Takze veci ktore viem poriesit sam sa snazim riesit sam. Zial ako pisem nie je cas. A zial kedze tie druhe dve BMW su novsie , zakazdym skoncia v BMW servise aj s uplnymi banalitami. Inak tiez cakam , kym sa poserie este nieco inde a pofici dedusko do servisu a poriesim naraz. Ako pisem. Hovado uplne
matisek napísal:Toto je banalita, ja som skor narazal na majstrov, ktori vyberaju ziarovky z palubovky aby im nesvietili chyby, napr. airbag a pod.