... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
jararak napísal:osel - co ti mam povedat ked dosli nejaky chalani s e46 (mozno to kupil presne tvoj kolega) na taku pred predajnu diagnostiku a tam svietil airbag, vravim, je to decka spolujazdca a oni dobre, tak zaslepime diodku, pozeram na nich, ze ci im je zatazko kupit za 5euro tu zaslepku na konektor ktora to aspon ciastocne osali bagy a funguej to dalej.
mimochodom ta e39? aky mas rocnik, ak ti svietia dialkove aj po vypnuti to viem poriesit, ale len na lcm1/2 ty ked pises ze mas poface, to musis mat uz novsi modul a tie sa takto riesit nedaju
k tej f10 - lane monitoring - ak mas vybracny volant, kameru na dialkove svetla a tusim tie extended cuvacie senzory s mrtvym uhlom tak sa da prekodovat, som to zistoval jednej f07, dokonca sa to da tak, ze nemusis kupovat dalsi box so spinacmi kde to budes mat, ale budes to mat stale zapnute, popripade bez vybracneho volantu, len to bude hulakat
beastlysun napísal:ako je na tom vlastne F10 kvalitou po 200 000km, hlavne benzinove sestky. Rozhodujem sa totiz medzi benzinovou 5er co ma skoro 200k najazdene (ale servisovane in da DE) a Eckovou (pripadne C) hviezdou dieslom s menej km.
oseldusan napísal:No ja si nemozem pomoct, ale mne sa napriklad na F10 jazdi pocito vyrazne horsie ako na e61. Obe su 530xd. Ano , F10 ma komfortnejsi podvozok ( adaptive drive ), ale pocitovo si pripadam ako na lodi![]()
.Tieto dve auta striedam ako ponozky , ( sem tam este vytiahnem e39 , hlavne ked idem kupovat cement
![]()
). Co sa tyka kvality spracovania, je F10 vyrazne lepsie na tom ako e61. s E39 to moc nechcem porovnavat , predsa mam len medzi nimi 12 rocny rozdiel . Mne sa napriklad F10 zda neskutocne hlucna. Vydava taky zvlastny neprijemny zvuk. Okolo rychlosti 130 -140. V servise BMW mi silou mocou tvrdili , ze je to pneumatikami. Ale robia to zimne Dunlop, letne Dunlop a teraz aj letne Contimental. Takze si nemyslim. Uvital by som , ak by sa tu nasiel niekto s F10 s xdrive v nafte , najlepsie z okolia Ziliny , pripadne na Ceste Zilina Blava, co by bol ochotny ma previezt na svojom aute a ja by som ho zviezol na svojom, ze ci je to "normalne". Podla mna to na aute za 110 tisic Eur normalne nie je. Alebo ako hovori moj kolega - uz som presmradeny
Bikemann napísal:take vrrrr vrrrr, vrrr, vrrrr, nieco sa rozvibruje a dunivo-vrrrr, vrrr, ako poviem ti ze keby mi to pri kupe mechanik nepovedal ani si to nevsimnem do dnes, ani spolucetujuci nic nepocuju, iba ja lebo mi to povedal mechanik. Auto ked som kupoval malo 79tis km, vsetko ako nove, jedine co sme nasli bolo mala vola v natacani zadnej napravy, tak som to kupil pre istotu nove za 1200euro a stale to robi, skoro ma porazilo, pretoze sme si boli takmer isty ze to bude ono. Po roku to uz ani nevnimam :)
oseldusan napísal:...Ked som kupil tlaciaren laserovu brother, celkom malu , tak som ju proste cez to vyvysenie nenarval do kufra. A to uz nie je na smiech ale do placu.
oseldusan napísal:Bikemann presne si to vystihol take vrrrrrr vrrrrr . Nemam natacaciu napravu, kedze mam xdrive , takze tym to nebudeObcas ma to poriadne vytaca. Ja mam teraz taku naladu ze dalsie auto BMW 5er nebude . Zial cas kupy dalsieho auta uz nastava, a ja som bezradny v tom ze co
. Dalsim problemom je totiz ze kolega s firmy do mna rype , ze sedmu a na to som mu ja povedal, ked ukeca BMW aby vyrabalo 7dmu kombik, tak ze kludne, inac ani omylom. Ja uz klasicky sedan nechcem ani vidiet. Ked som kupil tlaciaren laserovu brother, celkom malu , tak som ju proste cez to vyvysenie nenarval do kufra. A to uz nie je na smiech ale do placu.
mexican napísal:Ja som to prestal vnímať od momentu kedy padlo rozhodnutie, že F11 ide z domu.![]()
A keď som to bol predviesť technikovi z TOB-u, tak sme sa dosť dlho museli voziť, kým si to všimol. Ale skôr som mal taký dojem, že aj tak som to v aute počul len ja a on prikývol, nech má odo mňa pokoj.
DARKEN26 napísal:oseldusan - vyskusaj 5GT..Ja uz mam poctivych 280 000 a som velmi spokojny...je to vylepsena (prestorovo) sedma.