... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
herri13 napísal::shock:![]()
čo sa to tu rieši, ty vole
![]()
![]()
![]()
Tých pár ludi co chodi k nam na zrazi pravidelne už od samého zaciatku, velmi dobre vie ako uroven zrazov u nás stupala a dufame, že stale stupa a aj bude, ak budu dalsie rocníky.
A nieje to len preto, že chceme my, aj vy sami ste si vyziadali vyssiu uroven, svojimi námetmi, poznamkami, navrhmi, radami. Ako písal maniacZV, u nas bola a stale je priorita, robit to pre ludi, hlavne pre ludi, aby sa zabavili, zajazdili si a odreagovali sa. Peniaze su druhorada vec.
Ale samozrejme aby sme mohli vylepsovat, rozsirovat, zkraslovat, nato treba u nas peniaze. A tie na SK bohuzial niesu.
Kazdý ma pravo si mysliet svoje.
Ano minulý rok sme mali po 5 rokoch prvý krát zisk, ktorý sa ale odložil a teraz sa použije na zraze. Len pre príklad, pohare nás budu stat cca 300€. A to nevravím o dalsich veciach.
U nas je vstupné na auto 10€, dalsie osoby v aute neplatia a ani okoloiduci. Zatial som nevidel zraz kde 2/3 ludi neplatili za vstup. Týžden do zadu bola na Nive tuning party. 2500 ludi a vstupne 7€ na osobu. Tak kolko zarobili?
My mavame 200 - 210 aut, ale cca 400 - 500 ludí.
Takže každý si urobte názor či je to u nas o peniazoch.
Simpson napísal:presne tak, ani ja tam nejdem kvoli casnikovi ! [aj ked bude namietat ze to preto, lebo som kokot !]
voMacK napísal:imaginarnych kamaratov
ROKI49 napísal:
Nemas s nim v tejto kategorii aj dakych spolocnych?![]()
![]()
No ludia, kto uz trenuje grcanie?
sluggish napísal:tak aj nejaké autíčka z okolia Zlatých Moraviec sa dostavia.Zatiaľ s istotou E90 320d + E92 LCI 320d + F10 550i
voMacK napísal:Tak pocul som, ze ten co steka, ale nehryzie tam nejde kvoli mne. A nielen on..aj niekolko jeho imaginarnych kamaratov mu to povedalo...
Dogg88 napísal:Dat ti po papuli aby si bol spokojny a prestal sa domna navazat?