... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Maco napísal:Pocul som ze voMacKa pozyva cely zraz na jednu rundu![]()
bruno75 napísal:
A ja som zase pocul, ze Maco organizuje na Nive velke grilovanie a rozhodol sa zlikvidovat konkurenciu v podobe stanku s rychlym obcerstvenim tak, ze bude vsetkym ucastnikom rozdavat grilovane maska![]()
![]()
![]()
Maco, navrhujem vybartrovat rundu chlastu pre Teba za miestecko na grile
Anubis-artS napísal:Zraz sa robí pre ludí, v dnešnej dobe všetko niečo stojí a bohužial prepáčte nám niesme tak za vodou aby sme zraz spravili na vlastné náklady a dali free vstup všetkým. Keď sa zisk vyrovná nákladom tak sme štastný ... a keď je zisk vyžší, tak je to dobre zasa pre vás, pretože máme peniaze na ďalší ročník. Tie peniaze sa na nić iné nepoužívajú, len na zraz .... ale dopiče veď koho má čo zaujímať kam idú peniaze zo vstupného? Riešia ludia kam idú peniaze z Caratu? Z iných zrazov? Boha 10 eur vstup NA AUTO, NIE NA OSOBU je v dnešnej dobe fakt nič a keď na to človek nemá, tak nepríde. Ak to niekomu robí problém pochopiť, tak nech sa páči, spravte si vlastný zraz a uvidíte čo kolko stojíKeby sme na tom chceli zarábať, tak by ste platili vstup pre auto a pre každú osobu..potom by sme sa mohli baviť o zisku
![]()
Takže poprosím neriešte už vstupné a podobné hlúposti ... riešte to kto komu zoberie pivo na zraze, kto sa ako zabaví atď ... bude to určite zaujímavejšia téma.
F!0d0r napísal:Ked dam na vstupnom viac dostanem diplom najstedrejsi navstevnik ?![]()
ak hej poriesim flasu este z maminej svadby
![]()
Anubis-artS napísal:Takýto ?![]()
Anubis-artS napísal:Takýto ?![]()
F!0d0r napísal:![]()
![]()
ale najstedrejsi nie najstastnejsi
bruno75 napísal:Ked prinesies tych flasi viac, nebudes len stedry ucatnik, ale uz dolezity sponzor![]()
![]()