... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
19palec05 napísal:Mam otazku k tomu dielu 6 teda k tej klapke...takze ked mi to "rachoti" a nic viac...vykon ma ako aj mal a takto tie veci vsetko je OK...len rachoti....co s tym je???...treba s tym aj cosi robit alebo to casom zblbne este viac alebo co mam cakat?...alebo staci ignorovat dalej a vozit sa???
pelo napísal:No tak, chlapci, som myslel, ze tuto vec sme si uz vyjasnili. Rayo ukazuje iba chlapcom v Z4M![]()
![]()
pelo napísal:
Priznam sa, ze este som to nemal cas riesit. Tiez mi rachoti, ale neviem, ci funguje, nemam to s cim porovnat, nakolko to auto nemam od novoty. Diagnostika ale ziadnu chybu nehlasi, tak to asi bude dobre. Daj si to vyhladat do google, riesia to obcas na zahranicnych forach...
Ked sa k nej dostanem a nebude funkcna, prerobim to ovladanie na servo, aby som mal istotu, ze sa preklapa...
rayo.svk napísal:Ako? už sa dlho neozývaš ? prestalo klopanie?tak dostal som velmi zaujimavu radu ohladom tohto problemu a kedze popis toho co to sposobuje je na 100 percent rovnaky ako to co zazivam, verim ze to bude ono...dam vediet
Nutrilon napísal:mne to tiež cvaká a sú to váhatka na ventiloch . Niektoré váhatka sú trošku deformované nie moc ale 0.01 stačí a sem tam to klepne. jedno váhatko 20 €