... všetko o BMW ...

, daj nejaké foto ak sa nájde.
voMacK napísal:ach jaj![]()
![]()
Ja som tu X-krat pisal, ze proti starym autam nic nemam a vacsina starych BMW sa mi burtalne pacia. Tak isto uplne chapem racionalne rozhodnutie davat do auta co najmenej penazi. ALE - je tu par exotov, kt. proste trepu kokotiny typu "fuck new model cars" a podobne blaboly a z takych si proste rad robim prdel, lebo to ich blabolenie jaksi moc nedava zmysel.
Staci tak? :)
tvaroh napísal:
to su hlavne ludia co v novom aute nikdy nesli a jasne ze by ho chceli ale ked nanho nemaju tak hateuju
ja by som ako dalsi dovod povedal ze proste nove auta maju 5* bezpecnosti co je pre mna dolezite
a hlavne pre dakoho kto jazdi vela, urcite je rozdiel sa vykyblit v e39 kde boh vie ci po 15 rokoch vobec pojdu airbagy, kedze sa maju po 10 menit a rozdiel v novom aute
voMacK napísal:
Amen.
Hlavne pre mna bezpecnost - ako meratelny faktor je pre mna omnoho podstatnejsi argument pri kupe auta, ako nejake trapne reci o dusi a inych abstraktnych velicinach :)
cayman napísal:Na vikend treba mat auto "s dusou" - nieco starsie, ale vykonne alebo neokukane na uzivanie si jazdy a dailycar nieco moderne, prave kvoli bezpecnosti a vybave atd.