... všetko o BMW ...

alebo mozme si dat sprint
 alebo mozme si dat sprint 
 Ono to auto ma aj vahu jak svina , budem muset stym ist na brzdu ked bude viac casu.. Akurat jednu vec som zaregistroval ze mi motor zohrieva vodu len na 82C a viac ani prd , moze to mat nieco spolocne s chipom?
 Ono to auto ma aj vahu jak svina , budem muset stym ist na brzdu ked bude viac casu.. Akurat jednu vec som zaregistroval ze mi motor zohrieva vodu len na 82C a viac ani prd , moze to mat nieco spolocne s chipom? 
  )
 ) a daj to zmerat
 a daj to zmeratLipo69 napísal:Ja neviem co sa tu vsetcia cuduju
Tie namerane hodnoty ocividne nezodpovedaju realite.
(nie ze by to nebolo nemozne ale tomu davam tak 2 %)
spekter napísal:termostaty na 1000000% ale to by som asi teraz nejako neriesil az po lete, teda ja osobne...ja som ich uz tolko pomenil novych a po tyzdni co to islo na 90 zas to istea daj to zmerat
 ale podla fotiek skor nemas... a termostaty? to si len myslis ze ked bol egr pred rokom meneny nemoze byt zly...moze a je to uplna rarita pri tychto autach ver mi ja som mal 3ks E60 dieslovych a na vsetkych zle termostaty dokonca aj ked som dal nove a na jednej dokonca vymennik tepla na automate bol zly to mi musel az TT-Simik rozlusknut lebo to bola neskutocna zahada vtedy
 ale podla fotiek skor nemas... a termostaty? to si len myslis ze ked bol egr pred rokom meneny nemoze byt zly...moze a je to uplna rarita pri tychto autach ver mi ja som mal 3ks E60 dieslovych a na vsetkych zle termostaty dokonca aj ked som dal nove a na jednej dokonca vymennik tepla na automate bol zly to mi musel az TT-Simik rozlusknut lebo to bola neskutocna zahada vtedy Vsimol som si ze za ladvinkami nemam zaluzie , ale vraj nie vsetky E60 ich maju.
 Vsimol som si ze za ladvinkami nemam zaluzie , ale vraj nie vsetky E60 ich maju. ...ale pripisoval som to mojmu subjektivnemu pocitu, kedze predtym som jazdil na 130kW a odchylke meracieho pristroja, ktorym boli rucickove naramkove hodinky ... Tak to som ku*evsky zvedavy co nameraju ak pojdes na brzdu...
...ale pripisoval som to mojmu subjektivnemu pocitu, kedze predtym som jazdil na 130kW a odchylke meracieho pristroja, ktorym boli rucickove naramkove hodinky ... Tak to som ku*evsky zvedavy co nameraju ak pojdes na brzdu... tak ale aj tie brzdy stoja za prd u nas na jednej ti nameraju tolko a na druhej uplne inak..
 tak ale aj tie brzdy stoja za prd u nas na jednej ti nameraju tolko a na druhej uplne inak.. 

ja do skryteho menu nelozim
 ja do skryteho menu nelozim  a hotovo. pokial auto ide ako ma, kuri ako ma a ma normalnu spotrebu poslednych 1000km podla tankovanie 7,5l a to jazdim 50% mesto a 50% okresky a nie ako nejaky dochodca, tak je to v pohode
 a hotovo. pokial auto ide ako ma, kuri ako ma a ma normalnu spotrebu poslednych 1000km podla tankovanie 7,5l a to jazdim 50% mesto a 50% okresky a nie ako nejaky dochodca, tak je to v pohode