... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Vsak vydrzte do najblizsieho velkeho zrazu...ak pridete na Nivu tam mozme pomerat sily...
blavak1 napísal:Počkajte, vytiahnem octafku...
m4x napísal:Cim si lepil spz v predu? Obojstrannou paskou?
Inak ake mas rozmery pneu?Ci nahodou aj tie problemy s trakciou nevznikaju kvoli rozmerom pneu?
Inak ak das 0-200 za 17s tak klobuk dolu
//MPower napísal:tak oproti 325i je to kurevsky rozdielAle vzdy som to pripisal tomu mamutiemu krutaku
dpc ale aby moja plecka bola rychlejsia o 3s na 200 ako //M 550d? zacinam sa obavat ze ked si niekedy kupim novu 3 valcovu 530d budem mat pocit zo zrychlenia ako na fabii
//MPower napísal:... ked si niekedy kupim novu 3 valcovu 530d budem mat pocit zo zrychlenia ako na fabii
gabikh napísal:no tak sam vidis, ze je to tak ze je nalozena riadne
Miloš_330i napísal:Vidis to a ked som ti pisal, ze som skusal jednu LCI 535d 210kw ale oproti mojej 330i 200kw to nechodilo bohvie ako a bol som sklamany, možno pocitovo aj horšie tak si povedal, že to je blbost a muselo tej 535d nieco byt... nakoniec dospejeme k zaveru, ze ty mas auto spravene na 400Ps a je vymalovane![]()
Jedna vec, ze 5er este lepsie klame telom a ta rychlost sa niekedy pocitovo vobec nepriblizuje realnej ale tvoje merania su uplne niekde inde od serie :)