... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 mam slabost na kktov dementych za volantom, ktory su arogantny, nepoznaju pravidla a este su aj majstri sveta ked su za volantom
 mam slabost na kktov dementych za volantom, ktory su arogantny, nepoznaju pravidla a este su aj majstri sveta ked su za volantom  aleeee uz som ich zopar vytiahol
 aleeee uz som ich zopar vytiahol  pribehov mam dost
 pribehov mam dost  mozem sa podelit ak bude zaujem
 mozem sa podelit ak bude zaujem  uz namna zavolali aj pmj
 uz namna zavolali aj pmj  lebobsom takto riesil aj policajta v civile ktory si myslel ze je boh a potom sa dosral tak si zavolal kolegovcov, lenze nepochodil:-) kedze som mal dokaz kto robil kokota na ceste
 lebobsom takto riesil aj policajta v civile ktory si myslel ze je boh a potom sa dosral tak si zavolal kolegovcov, lenze nepochodil:-) kedze som mal dokaz kto robil kokota na ceste  nakoniec dve auta pmj a ich osadkabmi povedala, ze nabuduce mam volat policiu a nemam zastavovat auta na ceste a riesit nezodpovednych vodicov
 nakoniec dve auta pmj a ich osadkabmi povedala, ze nabuduce mam volat policiu a nemam zastavovat auta na ceste a riesit nezodpovednych vodicov 
gabikh napísal:Vomack no zvykne bytmam slabost na kktov dementych za volantom, ktory su arogantny, nepoznaju pravidla a este su aj majstri sveta ked su za volantom

gabikh napísal:ja som na tej fotke modra dodavkabol som pre kolesa na baworatka
inak vsetko su kamarati a to nase parkovanie tam je vzdy take
jak kokoti

BranoMW napísal:Nechcem byt zlym prorokom, ale statistika je svina a raz mozes natrafit na este nasratejsieho chlapika s buchackou co mal len jednoducho zly den a ten ta sunda. Nie vzdy v takychto situaciach su za volantom len kokotkovia co si chcu nieco dokazovat ...

BranoMW napísal:Nechcem byt zlym prorokom, ale statistika je svina a raz mozes natrafit na este nasratejsieho chlapika s buchackou co mal len jednoducho zly den a ten ta sunda. Nie vzdy v takychto situaciach su za volantom len kokotkovia co si chcu nieco dokazovat ...

BranoMW napísal:Inac, toto sa mi paci, je to takzvane pseudo-hviezdicove parkovanie

gabikh napísal:niesom tip, ktory bude drzat sklopene usi a cakat ze co ked. ten co ma v ruke buchacku a ohana sa nou pri kazdej kktine je srac ktory by bez nej velmi vela nezmohol. a za dalsie niesme v nejakej rozvojovej krajine v ktorej sa bezne striela za vybrzdovanie a podobne veci
 ....ja nechodim nalahko...ale nezlaknem sa
  ....ja nechodim nalahko...ale nezlaknem sa   a  .357 ci.45 su neprakticke a kazia postavu
  a  .357 ci.45 su neprakticke a kazia postavu   uplne staci elegantne 9x19 :_)  a aj 22-vie neprijemne posteklit
  uplne staci elegantne 9x19 :_)  a aj 22-vie neprijemne posteklit