... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Gabo10 napísal:zas príjemný zážitok s majiteľ TDI Ochtavia![]()
![]()
na 70tke si ide rovných 42 km/h
na 90tke si ide 130 km/h ja v jeho tesnom závese .. to je ok KEBY ten idiot v tej 130 nešlapil brzdou na podlahu nespomalil na 20 a bez smerovky začal odbáčať pretože si asi myslel že mám nejaké zázračné brzdysamozrejme do druhého pruhu som nemohol kedže išli autá oproti tak som zastal asi 20 centi od neho ľavým blatníkom (predok som mal už mimo cesty a musel som to riešiť bokom)
a neostávalo mi nič iné ako sa modliť aby ma Toyota s rámom čo išla za mnou nezrolovala
Dendo napísal:Mna vcera pred dnv skoro sundal jebo na passate ci kerej marhe, ked musel predbiehat tak ze do mna skoro celne najebal, keby som sa neuhol tristvrtinou auta dole z cesty tak do mna napali... a dnes rano si fakcim po dialnici smer sitina a pripajacka z lamaca - vsetci sa slusne zaraduju len frajer na bentley sa musel prejebat az dopredu kde konci pripajaci pruh a zacat sa preradovat do mna (bol som na dizlovom vraku). Mal som velmi velmi silne nutkanie nespomalit a neuhnut mu len preto aby som mu dokazal ze aj ked ma bentley tak neznamena na ceste o nic viac nez ostatni...
gabikh napísal:. . . ale slovensky vodici bohuzial nevedia co je zipsove zaradzovanie sa . . . .