... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

gabikh
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Sobota, 15. Marca 2014, 19:14

Vomack no zvykne byt :-D mam slabost na kktov dementych za volantom, ktory su arogantny, nepoznaju pravidla a este su aj majstri sveta ked su za volantom :-D aleeee uz som ich zopar vytiahol :-D pribehov mam dost :-D mozem sa podelit ak bude zaujem :-D uz namna zavolali aj pmj :-D lebobsom takto riesil aj policajta v civile ktory si myslel ze je boh a potom sa dosral tak si zavolal kolegovcov, lenze nepochodil:-) kedze som mal dokaz kto robil kokota na ceste :-D nakoniec dve auta pmj a ich osadkabmi povedala, ze nabuduce mam volat policiu a nemam zastavovat auta na ceste a riesit nezodpovednych vodicov :-D

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Sobota, 15. Marca 2014, 22:43

Ako idem z einsteinovej tak stale pustam jedno auto z dolnozemskej, samozrejme druheho hajzla vyblokujem. Ale minule mi vydalo tak , ze som to nestihal supnut pred rozbehnuty kamion na obchvat tak som zastavil a pred ten dalsi ktory isiel ledva 2m za nim som sa nesiel pchat, aspon troska sebazachovi mam. Samozrejme PeknyKokot za mnou uz trubil na niecom ako ma vomack safetykar.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

BranoMW
Kraj: Košický

Nedeľa, 16. Marca 2014, 06:49

gabikh napísal:
Vomack no zvykne byt :-D mam slabost na kktov dementych za volantom, ktory su arogantny, nepoznaju pravidla a este su aj majstri sveta ked su za volantom :-D

Nechcem byt zlym prorokom, ale statistika je svina a raz mozes natrafit na este nasratejsieho chlapika s buchackou co mal len jednoducho zly den a ten ta sunda. Nie vzdy v takychto situaciach su za volantom len kokotkovia co si chcu nieco dokazovat ... :-k

BranoMW

Nedeľa, 16. Marca 2014, 07:12

gabikh napísal:
ja som na tej fotke modra dodavka :D bol som pre kolesa na baworatka :D inak vsetko su kamarati a to nase parkovanie tam je vzdy take :D jak kokoti :D

Inac, toto sa mi paci, je to takzvane pseudo-hviezdicove parkovanie :mrgreen: :thumbup:
Prílohy
IMG_20140213_094116.jpg

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Nedeľa, 16. Marca 2014, 10:28

či tam bude alebo nie značka nič nemení na tom že 90% šoférov sú kokoti čo by nepustili ani vlastnú mať
v hociktorom inom štáte stačí že hodím blinker a ak nie prvé tak druhé auto vždy pustí, aj spomalí, aby som sa mohol zaradiť, a nikdy sa mi nestane že stojím jak kkt v končiacom pruhu, to iba na slovensku
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

100RM
Auto: e61 550i

Nedeľa, 16. Marca 2014, 10:53

BranoMW napísal:
Nechcem byt zlym prorokom, ale statistika je svina a raz mozes natrafit na este nasratejsieho chlapika s buchackou co mal len jednoducho zly den a ten ta sunda. Nie vzdy v takychto situaciach su za volantom len kokotkovia co si chcu nieco dokazovat ... :-k

Presne tak, ono pohlad do vyvrtu .45ACP neni nic prijemne ...

unikatil
Auto: A8 4.2
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 16. Marca 2014, 11:02

zas neprehanajte s buchackami maximalne dostane nakladacku

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 16. Marca 2014, 14:27

nuz nevidel by som to az tak ruzovo. len tu su 4ria z aktivnych clenov ktori nosia v aute zelezo. a to sa niektori nepriznali. kolko len tu bude percent ozbrojenych? 5, 10, 15% ? co ak je len polovicne percento tych arogantnych prasiat ozbrojenych?
aby to ale nevyzeralo tak cierne, je vacsia pravdepodobnost, ze ta zozerie zralok ako to, ze na teba niekto vytiahne S&W .357 magnum ;-)

unikatil
Auto: A8 4.2
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 16. Marca 2014, 15:27

ja netvrdim ze malo ludi ma pri sebe kver..tiez takych poznam a na niektorych by ste to nikdy nepovedali ale nevytahuju ho pri kazdej hadke :) a uz vobec ne ze strielat po niekom, kdo by chcel ist do lochu pre niakeho kktka...

gabikh

Nedeľa, 16. Marca 2014, 16:43

niesom tip, ktory bude drzat sklopene usi a cakat ze co ked. ten co ma v ruke buchacku a ohana sa nou pri kazdej kktine je srac ktory by bez nej velmi vela nezmohol. a za dalsie niesme v nejakej rozvojovej krajine v ktorej sa bezne striela za vybrzdovanie a podobne veci :D
BranoMW napísal:

gabikh

Nedeľa, 16. Marca 2014, 16:44

musim aj na seba obcas troska neduhov poukazat nech je sranda :D
BranoMW napísal:
Inac, toto sa mi paci, je to takzvane pseudo-hviezdicove parkovanie :mrgreen: :thumbup:

gabikh

Nedeľa, 16. Marca 2014, 16:46

inak neviem ako vam, ale mne tu celkom chyba funkcia z facebooku LIKE :D :D :D

starynovy
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 16. Marca 2014, 20:23

Mne nie.

BranoMW

Nedeľa, 16. Marca 2014, 20:51

ja fa facebook nechodim... nikdy som tam ani nemal ucet...

BranoMW

Nedeľa, 16. Marca 2014, 21:13

gabikh napísal:
niesom tip, ktory bude drzat sklopene usi a cakat ze co ked. ten co ma v ruke buchacku a ohana sa nou pri kazdej kktine je srac ktory by bez nej velmi vela nezmohol. a za dalsie niesme v nejakej rozvojovej krajine v ktorej sa bezne striela za vybrzdovanie a podobne veci :D

Ano, ale myslel som to inac, zrobit skusku dokaze kazdy, ale nie kazdemu preukazu labilnost pod tlakom situcie a tak, napr ked nanho vyletis bude v strese tasit... a ver tomu ze ked vystreli, bude v tom cisto cisty, totizto 190/2003 Z.z. a hlavne zakon 300/2005 Z.z. paragraf 25 odsek 3... hovori ak konal v silnom rozruseni... cize Jozko ma zbrojak, je z toho husty, frajeruje, ty nanho bubu, on sa zlakne a v soku ta sunda a ty kliknes a on je cisty... taky zivot :D ....ja nechodim nalahko...ale nezlaknem sa :D a .357 ci.45 su neprakticke a kazia postavu :D uplne staci elegantne 9x19 :_) a aj 22-vie neprijemne posteklit :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných