... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
gabikh napísal:Vomack no zvykne bytmam slabost na kktov dementych za volantom, ktory su arogantny, nepoznaju pravidla a este su aj majstri sveta ked su za volantom
gabikh napísal:ja som na tej fotke modra dodavkabol som pre kolesa na baworatka
inak vsetko su kamarati a to nase parkovanie tam je vzdy take
jak kokoti
BranoMW napísal:Nechcem byt zlym prorokom, ale statistika je svina a raz mozes natrafit na este nasratejsieho chlapika s buchackou co mal len jednoducho zly den a ten ta sunda. Nie vzdy v takychto situaciach su za volantom len kokotkovia co si chcu nieco dokazovat ...
BranoMW napísal:Nechcem byt zlym prorokom, ale statistika je svina a raz mozes natrafit na este nasratejsieho chlapika s buchackou co mal len jednoducho zly den a ten ta sunda. Nie vzdy v takychto situaciach su za volantom len kokotkovia co si chcu nieco dokazovat ...
BranoMW napísal:Inac, toto sa mi paci, je to takzvane pseudo-hviezdicove parkovanie![]()
gabikh napísal:niesom tip, ktory bude drzat sklopene usi a cakat ze co ked. ten co ma v ruke buchacku a ohana sa nou pri kazdej kktine je srac ktory by bez nej velmi vela nezmohol. a za dalsie niesme v nejakej rozvojovej krajine v ktorej sa bezne striela za vybrzdovanie a podobne veci