... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:Napisem tu aj ja daco z mojich vtip.zazitkov , raz si tak zaparkujem v Bratislavskom Auparku na jedno stretnutie zoberem veci s auta , zamknem a idem k schodisku , v tom pozeram a ide si blondinka v malickej Toyote pri uchu drzi telefon a ide rovno medzi zaparkovanimi autami ktore parkuju oproti stene , v tom tam zbadala medzi 2 autami medzeru zabocila a namiesto brzdy asi stlacila spojku alebo vobec nic a rovno jebla do tej steny tak ze je naraznik vyskocilkeby bolo oproti zaparkovane auto rozjebe aj to tak aspon ze tam bola stena.. pozeram dpc co sa deje , vybehla s telefonom von ani sa neobtazovala pozret kde ma naraznik , zamkla auto a spokojne isla na kavicku
Aj to sa stava
Dalsi ... S kamosmi sme si odbehli z skoly ze si skocime dat nieco do mekacu , boli sme v aute 3ja a ide si pred nami auto , zadne koleso uplne prazdne , guma uplne v pici sem tam aj iskra leitala od disku a ide veselo dalej , hovorime si to co je za kokota ze nevie ze ma uplne prazdne koleso a este ktomu to auto bolo naklonene tak zme si potom odbocovali do McDonaldu a zhodou okolnosti tam odbocilo aj to auto a zaparkovalo kusok od nas. Vystupia 4 studentky , tak ze pome im povedat (ked ze si nie su asi vedome) ze ci su normalne ze im iskre od kolesa uz lietali a ze ci chcu sposobit havariu a podpalit si auto , nato nam s usmevom odpovedali ze otom vedia ze je to v uplnom poriadku a ze uz tak jazdia druhy denno nemali sme slov
blavak1 napísal: