... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Utorok, 18. Marca 2014, 21:51

Napisem tu aj ja daco z mojich vtip.zazitkov , raz si tak zaparkujem v Bratislavskom Auparku na jedno stretnutie zoberem veci s auta , zamknem a idem k schodisku , v tom pozeram a ide si blondinka v malickej Toyote pri uchu drzi telefon a ide rovno medzi zaparkovanimi autami ktore parkuju oproti stene , v tom tam zbadala medzi 2 autami medzeru zabocila a namiesto brzdy asi stlacila spojku alebo vobec nic a rovno jebla do tej steny tak ze je naraznik vyskocil :mrgreen: keby bolo oproti zaparkovane auto rozjebe aj to tak aspon ze tam bola stena.. pozeram dpc co sa deje , vybehla s telefonom von ani sa neobtazovala pozret kde ma naraznik , zamkla auto a spokojne isla na kavicku :D Aj to sa stava

Dalsi ... S kamosmi sme si odbehli z skoly ze si skocime dat nieco do mekacu , boli sme v aute 3ja a ide si pred nami auto , zadne koleso uplne prazdne , guma uplne v pici sem tam aj iskra leitala od disku a ide veselo dalej , hovorime si to co je za kokota ze nevie ze ma uplne prazdne koleso a este ktomu to auto bolo naklonene tak zme si potom odbocovali do McDonaldu a zhodou okolnosti tam odbocilo aj to auto a zaparkovalo kusok od nas. Vystupia 4 studentky , tak ze pome im povedat (ked ze si nie su asi vedome) ze ci su normalne ze im iskre od kolesa uz lietali a ze ci chcu sposobit havariu a podpalit si auto , nato nam s usmevom odpovedali ze otom vedia ze je to v uplnom poriadku a ze uz tak jazdia druhy den :mrgreen: no nemali sme slov :D

gabikh
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Utorok, 18. Marca 2014, 23:15

chlapci ani jeden z vas sa netrafil :D bol to pan, ktory si siel nieco kupit do obchodu ktory sa nachadza na fotke na lavo :D spokojne zastavil ako ho napadlo vystupil zabuchol dvere a spokojne siel do obchodu :) diagnoza: odobrat vsetky mozne papiere a zatvorit ho do kokotiarne, nech sa tam skokoti uplne, lebo predsa len mu chybalo trocha aby to nechal zapichnute v strede cesty :D

gabikh
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Utorok, 18. Marca 2014, 23:29

:D :D :D tak ta blondina ma neprekvapila:D ale ta fantasticka stvorka to uz ano :D a ked uz sme pri jazde na prazdnej pneumatike :D teda v mojom zazitku konkretne uz bez pneumatiky iba na dsiku :D tak idem si raz vecer pozeram predonou golf varian a iskry spod kolies. sli sme zanim a on si veselo drnckal po meste, neskor bolo vidiet ze celkom dobre nalozeny v liehu, lebo lietal po ceste jak spinave pradlo a silne som pochyboval otom, ze normalny clovek takto bude jazdit :D zavolali sme policiu, tak ho zastavili a my sme zastavili tiez uz len koli podivanej (parkovisko baumax) vodic vystupil cca 25 rokov, a so zelenymi debata ze kam siel atd. auto ma humenske znacky, a chlapec povedal ze je u kamarata na byte, ze im dosla palenka a siel kupit dalsiu do hypertesca :D ale nevedel ho najst :D na otazku kde tak rozjebal gumy odpovedal, ze asi trafil obrubnik :D pokuta 650, vdicak na dva roky, vzali ho na zahcytku na 24 hodin a auto nechali pri baumaxe :D na druhy den som si to sfotil tak davam aj foto :D jedna guma uplne vyzuta, tu potom nasli asi 8km dalej na ceste rozflakanu, druha guma este vydrzala na disku, odtrhnuty intercooler a predny naraznik.
//MPower napísal:
Napisem tu aj ja daco z mojich vtip.zazitkov , raz si tak zaparkujem v Bratislavskom Auparku na jedno stretnutie zoberem veci s auta , zamknem a idem k schodisku , v tom pozeram a ide si blondinka v malickej Toyote pri uchu drzi telefon a ide rovno medzi zaparkovanimi autami ktore parkuju oproti stene , v tom tam zbadala medzi 2 autami medzeru zabocila a namiesto brzdy asi stlacila spojku alebo vobec nic a rovno jebla do tej steny tak ze je naraznik vyskocil :mrgreen: keby bolo oproti zaparkovane auto rozjebe aj to tak aspon ze tam bola stena.. pozeram dpc co sa deje , vybehla s telefonom von ani sa neobtazovala pozret kde ma naraznik , zamkla auto a spokojne isla na kavicku :D Aj to sa stava

Dalsi ... S kamosmi sme si odbehli z skoly ze si skocime dat nieco do mekacu , boli sme v aute 3ja a ide si pred nami auto , zadne koleso uplne prazdne , guma uplne v pici sem tam aj iskra leitala od disku a ide veselo dalej , hovorime si to co je za kokota ze nevie ze ma uplne prazdne koleso a este ktomu to auto bolo naklonene tak zme si potom odbocovali do McDonaldu a zhodou okolnosti tam odbocilo aj to auto a zaparkovalo kusok od nas. Vystupia 4 studentky , tak ze pome im povedat (ked ze si nie su asi vedome) ze ci su normalne ze im iskre od kolesa uz lietali a ze ci chcu sposobit havariu a podpalit si auto , nato nam s usmevom odpovedali ze otom vedia ze je to v uplnom poriadku a ze uz tak jazdia druhy den :mrgreen: no nemali sme slov :D
Prílohy
IMG_0201.JPG
IMG_0198.JPG
IMG_0194.JPG

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Streda, 19. Marca 2014, 00:20

Tak ten zajebal , dosla im palenka a isiel po druhu :mrgreen: Ako tak pozeram na ten golf , jazdil s priblizne rovnakym kolesom ako sme mi natrafili na tu particku v mekaci :D Niekedy az nechapem co vsetko je mozne :mrgreen: Stou palenkou si mi teraz pripomenul , nedavno mi hovoril znami jeden ze pocuvaj musim ist na sud , pytam sa preco? no lebo ze frajer jeho dcery si pozical aj s dcerenkou (bez jeho vedomosti) jeho auto , chytili ho bez vodicaku a este aj nafukal 1.6 :mrgreen: tak ze musi ist na sud vypovedat ze mu nezveril auto , celkom potesi :D
no a ked som sa tak rozbehol dam este jeden , tomu je uz ale nejaky ten rok. Kolega mojho otca si kupil novu Audinku :wink: Nove auto si setril tak jazdil starim este no a raz bol niekde prec a mal 12 rocneho syna a ten bol doma sam z mamou , ta mu jeden pekny den povedala ze zbehni do obchodu kupit rozky , tak audinka nova stala pred barakom , synacik si zobral kluce a vybral sa na audine po rozky :wink: obchod od ich domu bol asi len 200m.. no samozrejme pri obchode to najebal o popolnicu a strom , kupil rozky dosiel domov auto zaparkoval ako bolo a nic nepovedal. Jeho otec sa vecer vratil a pozera auto najebane, tak vsetky pohlavne oragany vymenoval , dojebal zenu ze co mu rozdrbala auto :mrgreen: a po pol hodinovej hadke ked mu vysvetlovala ze nikde z autom nebola tak zavolal policiu ze mu pred domom niekto nabural do auta a usiel :D no a nakonec stoho vyslo ze syncek isiel kupit len rozky :mrgreen:

Simpson
Kraj: Košický

Streda, 19. Marca 2014, 08:01

respekt malemu ! :mrgreen: :thumbup:

hellrider
Auto: e39 530d

Streda, 19. Marca 2014, 08:04

pozor na slova... malebecko si moze mysliet ze hovoris o nom :mrgreen:

ale synacik odvazny :thumbup: ja by som sa asi bal ci ma otec nezabije #-o #-o
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Streda, 19. Marca 2014, 09:37

Nooo... ked to tu tak citam, vidim, ze budem musiet prestat mojho 5-rocneho syna ucit soferovat... :mrgreen:
a pre istotu aj simulator mu zakazem... :mrgreen: :mrgreen:

Simpson

Streda, 19. Marca 2014, 09:56

alebo ho neposielaj do obchodu :mrgreen:

hessy

Sobota, 22. Marca 2014, 19:02

Dakujem aj touto cestou skurvenu spicenemu madarskemu bmwklibu ktory bol na navsreve vdg gabcikovo a ich motorkarovu ktory vas obiehal na moste a v horizonte v protismere ! Ze sa kokot nezaradil a ja so, si o mos v smyku odjebal kontakt na hmlovky, oskrel naraznik a odjebal podblatnik !!! Skurveny madar pojebany ak sa chces zabit prosim e bezomna !!!!!! A fakt dik ze si odtial zdrhol a uz som ta nedobehol lebo by som ta zabil ty kokot !!

blavak1
Auto: zx-10r

Nedeľa, 23. Marca 2014, 19:36

Nikdy chyby, vždy len lekcia.

Simpson

Nedeľa, 23. Marca 2014, 19:51

len aby to nebol nejaky klubak...

blavak1
Auto: zx-10r

Nedeľa, 23. Marca 2014, 20:13

S mesačným vodičákom.
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Pondelok, 24. Marca 2014, 09:17

blavak1 napísal:

velmi smiesne

hellrider
Auto: e39 530d

Pondelok, 24. Marca 2014, 10:20

mam taku otazku... to je fakt dane defaultne ze octavia = pirat,kkt,debil? Vcera, juzna trasa KE - BA.. .useky neviem pomenovat kedze som tadial isiel druhy krat ale zopar octaviek som postretal ](*,) ](*,) asi to bude choroba :mrgreen:
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Pondelok, 24. Marca 2014, 11:31

to su vsetko firemne auta, ktore su najrychlejsie najbezpecnejsie a najvykonnejsie.. a vsetci ostatni zavadzaju.. cloveku je v takej firemnej oktavii jedno ci niekomu nabura do auta, ved to uhradi poistovna,
](*,)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 211 neregistrovaných