Aj som rozmyslal ,ci dat vobec prispevok

ked to tu vidim,,,ale treba uviest par veci na pravu mieru..
Najprv k teme upravy tu dotycneho auta:
1.Nikdy som neviedol ziadnu "spinavu politiku" proti ziadnej fy!!! (skor opacne sa stretavam z pocutia od zakaznikov,a presne takto sa docitam na forach) ,ti co ma poznaju vedia ze dokonca ani nechcem komentovat upravy inych upravcov!!
2.Majitela komentovaneho auta som spoznal az pri uprave auta a nasledne ked mi zavolal z otazkou "nizkeho grafu z brzdy"..TERAZ CITUJEM :Auto podla jeho slov po uprave je rychlesie ako 535d (270) a testoval to z viacerimi autami,a nejde mu do hlavy preco na grafe bol skoro originalny vykon.... kedze pruznost auta po uprave bola zmerana uz pri uprave, porovnalo sa zo seriou (navysenie na pevnom kvalte3 o 1s 60-100) ..a preistotu sme to hodili do X kalkulatorov na nete,kde vyslo navysenie 37ps /100Nm...kedze si to chcel nadalej overit tak som mu vybavil meranie na inej brzde..nic menej,nic viac..
3.Vady na elekronika auta neboli ziadne,,a uz urcite nie LAMBDA SONDA...jediny problem auta je obcasne zatrhavanie 4x4..
tot je vsetko k tejto teme,, nemam zaujem tu riesit nejake hadky,,pre mna je podstatne,,ze majitel auta bol s pracou spokojny,sam videl ze auto je rychlejsie ako 535d,tak nemohlo mat 237ps..a toto mal otestovane davno predtym ako ma oslovil ,ze by chcel ist na inu brzdu...
****************************************************************************************************
tema 2 :
predpokladam ,ze prispevok pisal asi P.Soltys,,,
Neviem preco ma stale potrebu prepierat sprint 402m

,,,ale dam len pre upresnenie par faktou a tech informacii,ked to tu uz nacal..
moje auto :2004 e46 330d (magnet vstreky) vaha 1680kg (sezona 2012 vykon 360ps/840Nm,,,na konci sezony 380ps/890Nm)
auto profitunig : e90 facelif 335d (piezo vstreky) biturbo (myslim ze vahovo podobne auto,akurat o 2genracie novsie a lepsi system vstrekovania),myslim ze vtedy na forach propagovany vykom 410ps/900Nm (ak som sa netrafil tak ma urcite opravi

)
sezona 2012:
Ano je pravda ,ze v sezone 2012 vyhraval,,ale uz len zaiteresovany vedia ,ze ja to mam ako zabavku ,a jazdim popri tom slalomi a kopce,,a tym davam prioritu,cize odklony kolies v sezone 2012 cez 3stupne!!!! (na starte mi utiekol o auto a potom az do ciela rovnako).pred poslednym pretekom svidnik som auto zrovnal a nastavil na sprint,,(prisiel som uz ked zacalo prsat),ale oba testovacie suboje som vyhral,,na 1.miesto celkovo mi stacilo len 9bodov,,,co by sa vo finale mohlo zadarit

,,ale "zazracne" boli zrusene finalove jazdy pre dazd :),,,,nevadi nic si stoho nerobim aj druhe mieto je miesto...ide predsa o zabavu...
sezona 2013:
tak tu sa prejavili nastavenia naplno

,,na starte som isiel o auto dopredu ja!! a to na vsetkych subojoch!! (stacilo mi 380ps :) na posledny pretek uz radsej auto ani neprislo.. ,,,vyhovarat sa na inych jazcov asi moc nezaberie,,nakolko ste sadli za volant aj vy,,a cas bol este horsi ...
A tesim sa na Vas v sezone 2014

(a kludne mozeme posedet pri kave, u mna je to o zabave nie o hadkach :) nevadi ze budem druhy,treti, styridsiaty,hlavne ,ze je dobra parta

DonUzo d-racing.sk
BMW 330D <400ps/900NM> d-racing.sk diesel chiptuning (chiptuning,upravy sw,odstranenie dpf,egr,odstranenie chybovych kodov atd.)