... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
profituner napísal:Ci auto bolo, nebolo pokazene sa vyjadrovat nebudem. Auto bolo u nas iba odmerane a bolo odmerane spravne. To je moj postoj, za ktorym si stojim.
Ked tak si dajte urobit na tie merania znalecky posudok, no aby sme my ako firma zakaznikom klamali, aby sme ociernili iny firmu a potom zarobili 300,-€, fakt to je smiesne a hlupe.
Ohovaranie " zarobok po slovensky"
Hlavne nejake krcmove reci, ze tu niekto isiel na rovnako so seriovym 535d a preto ma auto 260 anie 230PS! Nejake meranie s rozdielom sekundu pred a po uprave! nehnevajte sa. Ak by ta 525 xd mala aj 280PS, tak seriovemu 535d nebude stihat na suchej ceste ani nahodou. Auto malo o 100NM u nas podmeranie viac ako seria, tedy rozdliel tam urcitet citit bol,ale malo iba 230PS, na tom s anic nemeni.
Taketo porovnavania, ako keby sme sa bavili po 10tom poldeci kto, ma vacsiu cicinu. Uplna skoda casu a kto nieco taketo tvrdi, vie o toho o autach a BMW velmi malo.
Co sa tyka D-racing postoju k meraniam na brzde a k inym firmam. Mate to otvorene napisane na vasej stranke, ze na brzde sa da klamat a vobec to nieje potrebne zariadenie.
Nejake podobne nazory prezentuje tento majitel 525d. Tak co si mam o tom mysliet? Ok akceptujem nazor,ale nesuhlasim.
V kazdom pripade je to vas bezny argument pre zakaznikov.
Co sa tyka pretekov. Pozrite si vysledky a uvidite. V kazdom pripade sa tu toho vela nezmenilo.
Ja som uz v roku 2007 jazdil na diesli casy na urovni 11,0-11,5. Ano bol to special na sprinty,ale nik sa za ten cas u nas k tomu ani nepriblizil.
Ja to beriem tiez ako zabavu a rad sklonim hold pre lepsim. No musi byt lepsi, nie len o tom rozpravat.
Mna uz nebavi chodit casy na urovni 13 sekund a preto sa budem radsej zabavat na inom aute, kde mozem chodit pod 10 sekund.
S 335d som jazdil iba jednu sezonu, kde som vyhral kazdy pretek a to je fakt. Minuly rok ste nas dva krat porazili,to je tiez fakt, no ja som jazdil inym auto
V kazdom pripade kavu si dat mozme a pozvanie prijmam.
Ivan Soltys - PROFITUNING
gusto napísal:"lebo to je momentalne jedina funkcna Maha 4x4, okrem nasich. "
...prosím ťa, a to je načo je dobré takéto klamanie???
Mouse napísal:To s tou brzdou má Ivan pravdu !!! ... keďže MM mali brzdu na mesiac + - odstavenú, kvôli sťahovaniu sa do nových priestorov.
profituner napísal:
To spomenul sam zakaznik, ze volal do MM a tam bola prave brzda nefukcna.
Co viem tak LPS 3000 su na Sk 4 X. Teda 2 x PT, 1x MM a 1x BH.
Moja ponuka na meranie plati. Mozes prist s oboma autami osobne. Moze ich odmerat bud Maco,alebo ja, vysledok bude vzdy rovnaky!
Ak chces tak aj dnes som v BA,alebo si dohodneme iny termin.
Facelift nie je generacie a aj tk do E90/91/92 s adaval iba jeden motor 35d,tak je to bezpredmetne.
Ja ospravedlnenie prijmam a dufam,ze sa to tu dotiahne do konca a bude v tom jasno!
Dakujem
profituner napísal:Moja ponuka na meranie plati. Mozes prist s oboma autami osobne. Moze ich odmerat bud Maco,alebo ja, vysledok bude vzdy rovnaky!
Ak chces tak aj dnes som v BA,alebo si dohodneme iny termin.
Ja ospravedlnenie prijmam a dufam,ze sa to tu dotiahne do konca a bude v tom jasno!
profituner napísal:tento tyzden som sa do BA nedostal.
Ponuka stale plati, buduci tyzden strvtok,piatok som v BA. Poprosim ta,zavolaj mi v stredu a dohodneme si presne cas.
gusto napísal:
Je celkom bezne, ze pri facelifte prichadzaju aj nove motory, ako napriklad momentalne pri X3 20d, takze Donuzo nie je tak uplne mimo - konkretne u E90 330d pri facelifte prisiel novy motor s hlinikovym blokom a vyssim vykonom, u 335d som si nie isty...
Chlapci, menej machrovania a viac studovania...