... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

jarol1
Auto: E66 760Li individual
Kraj: Zahraničie

Re: Pribeh mojej automatickej prevodovky.....

Štvrtok, 30. Januára 2014, 08:53

Ked vies kde robia repasy tak ze menia vsetky pohyblive casti za rozumnu cenu tak sem hod link :D . Pretoze to nedava zmysel, stalo by to tolko co nova prevodovka. Niekde sa oprava / repas i zamenuje. U nikoho kto dava kratku zaruku neopravovat, pretoze sa to dookola serie a oprava stoji velke peniaze.

Zaujimalo by ma kolko tie repasovane automaty o ktorych hovoris maju za sebou km a co vsetko bolo menene (to uz asi vediet nebudes). Ci hovorime o nejakych 20tis km alebo 50-100tis km.

Pežot

Štvrtok, 30. Januára 2014, 09:21

Cca. 40 000 km o ktorom viem a z povodnej prevodovky ostal len obal. Cena v tej dobe nejakych 2500€.

Maco tiez nedavno daval robit prevodvoku a vymenili mu snad vsetko.

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 30. Januára 2014, 09:29

za 2500 by to podla mna nebol repas tzn "vymena" vsetkeho vnutri... staci ked ti v servise daju dole prevodovku vymenia saci kos, lozisko, olej a hned si vypytaju cez 1500€ bez mrknutia

Pežot

Štvrtok, 30. Januára 2014, 09:32

Môže byť. Otázne je kto a ako to bude robiť.

annagallo
Autor témy
Auto: audi A4 avant
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 30. Januára 2014, 09:41

Nedá sa mi nereagovať na znovuotvorenie diskusie,ktoru som začala pred necelým rokom, a za ten čas môžem len dodať, že od mojho príspevku sa mi ozvalo pár ludi, ktorí sa pýtali na dotycneho pána a jeho a vlastne ani nie jeho firmu ako preferuje.som rada, že už ked som ja nepochodila, tak aspon som zachranila par ludom peniažky.Čo sa týka reklamacii, tak nedovola sa nik pravdy, pretože ako som zistila na kontrolnom urade, tak pravidelne sa rušia a vznikaju nove firmy, neviem ako momentalne na tom dotycny pan Š.je, ci uz zase nie je nahlasena nejaka nova firma na adrese, ktoru uvadza p.K., ale oni v tom maju,,, perfektny prehlad,,,.prikladam jeden z viacerych e mailov,tiež zakaznika,ktorý mal podobnu skusenosť ako ja.... Pani Gallová čítal som o Vašom príbehu o prevodovke a o opravovní v Príbovciach.

Môžte podotknuť,že viete o prípade,kde po vyzdvihnutí z opravy a odovzdaní pánom ĽK ,vozidlo z opravy v Príbovciach č.25,vozidlo po odjazdení cca 15km,

automatická prevodovka prestala radiť prevodové stupne.Obratom som iformoval odovzdavajúceho pána ĽK,ktorý mi povedal,že pri skušobnej jazde,sa to aj im stalo,že musím

vozidlo odstaviť,nechať vychladnuť a že potom môžem pokračovať v jazde.Vozidlo som odstavil a zamyslel som sa nad výrokom pána ĽK.No jeho vyjadrenie mi nedalo pokoj,celou

cestou domov ,kde bolo vozidlo po oprave automatickej prevodovky vlečené,lebo aj po vychladnutí prevodovka neradila.Doma som šiel na internet a overoval som si firmu,

že čo je to za človeká,keď má takéto vyjadrenia.Bol som nemilo prekvapený,že na vykonavanie oprav vozidiel,ako aj na opravy automatických prevodoviek,nemá oprávnenie.

po dlhšej dobe sa mi podarilo vybaviť reklamáciu,no ani po reklamačnej oprave prevodovka neradila.Tento prípad sa stal v roku 2011 a do dnešného dátumu je prevodovka nefunkčná.

Bola vystavená faktúra na opravu prevodovky a následne,keď mu priháralo pri zadku,tak mi bola zaslaná faktúra na predaj automatickej prevodovkya požiadavka na ich zámenú.Momentálne sa s JŠ sporím,

v občiansko právnom spore a podanom tr.oznámením. Priatelia ktorý ste mali problemy v roku 2011 a z časti v roku 2012,môžte sa domáhať svojích práv pre neoprávnené podnikanie,lebo ĽŠ nemál nato oprávnenie.

Pozríte si Živnostenský register SK a vyhľadajte podľa IČO.

Toto je kalvária mojej automat.prevodovky.

ROKI49
Auto: G20 330i

Štvrtok, 30. Januára 2014, 10:40

Ja tomu nechapem, ved pan Lubo tvrdil, ze sa mu nepodarila spravit len jedna jedina prevodovka......ze by klamal?

Chcem sa este pani "annagallo" spytat, ci dotycny pan aj naplnil svoje vyhrazky pravnikmi a zazaloval vas za to poskodzovanie mena.....
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

annagallo
Autor témy

Štvrtok, 30. Januára 2014, 10:43

Nie.

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe

Štvrtok, 30. Januára 2014, 12:00

Tym padom by som potom asi podla tychto informacii odvolal svoje tvrdenie o reklamaciach... kedze ak niekto takto jednoducho zavadza, ze ukoncuje a otvara svoje podnikanie na rozne firmy... tak je logicke ze zakaznik sa svojich prav ani nedomoze...takze potom k LuboMT len jedno.... zlamat ti ruky az ak riti a a napchat ti tu automaticku prevodovku do prdele ty ukrivdeny odbornik... !!!! lebo ak mas podlznosti este aj k uradom tak nie len ze odrbavas ludi co ti zveria svoje auto ale aj vsetkych co tomuto statu platia dane a odvody... a suhlasim s Macom ze si jedna ludska vychcana kurva ktora by v normalnom state sedela uz v lochu a suchala nohami... mas jedno stastie ze na Slovensku mozes takto beztrestne odrbavat. Lutujem ta clovece... naozaj lebo pisat o vlastnej ukrivdenosti a pritom odrbavat je prejav tvojho totalneho upadku... Je mi ta ozaj luto...
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

annagallo
Autor témy

Štvrtok, 30. Januára 2014, 12:26

Len velka škoda,že to nevidia a istym spôsobom ani nechcú vidieť patričné úrady...

ptz
Auto: E60 540i man

Štvrtok, 30. Januára 2014, 12:30

nechapem, ako si tam moze dat niekto este opravit prevodovku. stacilo mi precitat zopar negativnych skusenosti a vybavene. hlavne ked sa daju najst pozitivne skusenosti s nejakou ceskou firmou a aj vo viedni je nejaka, atd....

jarol1
Auto: E66 760Li individual
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 2. Februára 2014, 20:34

Myslim si ze nieje fer od annagallo sem davat emaily od nejakeho zakaznika i ked tie problemy su zarazajuce. Ked mal problem tak nech pride o tom napisat sam ak ma o to zaujem. Bez neho nieje mozne zistit o probleme viac detailov ako to cele prebiehalo. Ja sa divim lubovi ze vobec dava svoje rady ohladom predovoviek na forach zadarmo. Ak by chcel kazdeho len odrbat tak by to asi nerobil...

Prispevok od jozko2828 by som doporucil moderatorom odstranit, jozko sa nevie na fore chovat.

annagallo
Autor témy

Nedeľa, 2. Februára 2014, 20:47

Myslim,ze nefer by bolo ak by som uverejnila e mail bez suhlasu dotycneho pana.....a nie, ze je uverejneny tu...

lubomt
Kraj: Žilinský

Pondelok, 3. Februára 2014, 00:08

Pani Galova zase s prepacenim "trafila do h...." . Ten dotycny pan zo Zvolena s Opel Fronterou mal pri diagnostike pri reklamacii na motore cca 15 zavad. Pre istotu sme spravili diagnostiku tohoto benzinoveho motora aj v inom servise. Vadnu vahu vzduchu, vapadky zapalovania vsetkych valcov, vadnu lambdu a neviem co este. Takisto vadne abs ... Vsetko to suvisi so spravnym chodom prevodovky. Takze prevodovka ani po oprave nikdy nemohla pekne chodit, to je snad kazdemu jasne. Opravnenie sme mali. Predosle prispevky som radsej ani necital, lebo urcite mudraci typu "nevidel som, pocul som, cital som" zase na nas iba kydaju. S tymto panom prebieha sud, prevodovku demontoval, na sude sa vyjadril, ze ju ma "vo furiku" na dvore. Po poziadani sudkyne o spristupnenie auta sa zacal zatajovat, nedvihal telefonaty, jeho pravnicka taktiez ho zacala zatajovat az nakoniec sa sud naštval a dal sudny prikaz na spristupnenie auta a prevodovky do urciteho datumu. Za par dni sa moze pan sudny znalec pozriet do prevodovky v dohodnutom servise.
Pani Galova si stale neuvedomila, ze auto bude kazdit iba vtedy dobre a bez poruch, ked mu bude clovek venovat aj nalezity servis. Nie len ze to vrcí, ale s akymi zavadami na motore, to ju vobec netrapi... Ze si sama moze za to, ze jej znova odisla prevodovka, jej premudrelost uz asi nikdy nepochopi...
Ked niekto takisto nechape, ze v cene opravy prevodovky sa neopravuje cele auto (a to je na toto aj pisomne upozorneny, ze pri zavadach na inych castiach auta nemusi aut.prevodovka spravne radit )

Ale evidentne toto nechape aj par inych internetovych mudrcov tu na fore...
Inde pri inych znackach to uz davno pochopili, len tu sa zastavil cas

lubomt
Kraj: Žilinský

Pondelok, 3. Februára 2014, 00:11

P.s. Este dodam - mudra pani preco kyda na nas, ked to mohla dat na sud? ŠOI uz u nas bola, bohuzial museli to preverit a len krutili hlavami nad jej tuposťou...

VaNoS
Auto: Ne demande pas
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 3. Februára 2014, 00:51

Lubo môžeš sa tu hájiť, od rána do večera, ale aj tak ti neverím, že keby si dám u teba urobiť repas napríklad mojej 5HP24 kúpiš toto: http://www.ebay.com/itm/BMW-ZF5HP24-TRA ... 18&vxp=mtr a toto: http://www.ebay.com/itm/ZF5HP24-OEM-Val ... 8e&vxp=mtr , poprípade dáš urobiť repas meniča, lebo pochybujem, že na to máte mašinu, tak sa tu nemôžme baviť o repase, ale o posratom ušušnení čo za 1500/1800€ ba dokonca viac je nonsens. Za 2500€, ktoré by som ti v pohode dal, by si musel nakúpiť všetko čo som tu dal, skutočne to namontovať-vymeniť, vymeniť olej a odvzdušniť a potom by nevznikali takéto témy, ale iba chválospevy. Pre tvoju informáciu, takto vyzerá 5HP24 po repase http://www.ebay.com/itm/1997-1998-1999- ... f1&vxp=mtr a ak dobre rátam stojí 1700€ aj s meničom, ktorý je taktiež po repase a to u meniča znamená nový, pričom už je tam zarátaná aj práca a nové diely samozrejme a záruka?, 2 roky bez obmedzenia kilometrov. To čo robíte vy, môžte robiť len na úbohom slovensku.
Naposledy upravil/-a VaNoS v Pondelok, 3. Februára 2014, 00:58, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 230 neregistrovaných