Štvrtok, 30. Januára 2014, 09:41
Nedá sa mi nereagovať na znovuotvorenie diskusie,ktoru som začala pred necelým rokom, a za ten čas môžem len dodať, že od mojho príspevku sa mi ozvalo pár ludi, ktorí sa pýtali na dotycneho pána a jeho a vlastne ani nie jeho firmu ako preferuje.som rada, že už ked som ja nepochodila, tak aspon som zachranila par ludom peniažky.Čo sa týka reklamacii, tak nedovola sa nik pravdy, pretože ako som zistila na kontrolnom urade, tak pravidelne sa rušia a vznikaju nove firmy, neviem ako momentalne na tom dotycny pan Š.je, ci uz zase nie je nahlasena nejaka nova firma na adrese, ktoru uvadza p.K., ale oni v tom maju,,, perfektny prehlad,,,.prikladam jeden z viacerych e mailov,tiež zakaznika,ktorý mal podobnu skusenosť ako ja.... Pani Gallová čítal som o Vašom príbehu o prevodovke a o opravovní v Príbovciach.
Môžte podotknuť,že viete o prípade,kde po vyzdvihnutí z opravy a odovzdaní pánom ĽK ,vozidlo z opravy v Príbovciach č.25,vozidlo po odjazdení cca 15km,
automatická prevodovka prestala radiť prevodové stupne.Obratom som iformoval odovzdavajúceho pána ĽK,ktorý mi povedal,že pri skušobnej jazde,sa to aj im stalo,že musím
vozidlo odstaviť,nechať vychladnuť a že potom môžem pokračovať v jazde.Vozidlo som odstavil a zamyslel som sa nad výrokom pána ĽK.No jeho vyjadrenie mi nedalo pokoj,celou
cestou domov ,kde bolo vozidlo po oprave automatickej prevodovky vlečené,lebo aj po vychladnutí prevodovka neradila.Doma som šiel na internet a overoval som si firmu,
že čo je to za človeká,keď má takéto vyjadrenia.Bol som nemilo prekvapený,že na vykonavanie oprav vozidiel,ako aj na opravy automatických prevodoviek,nemá oprávnenie.
po dlhšej dobe sa mi podarilo vybaviť reklamáciu,no ani po reklamačnej oprave prevodovka neradila.Tento prípad sa stal v roku 2011 a do dnešného dátumu je prevodovka nefunkčná.
Bola vystavená faktúra na opravu prevodovky a následne,keď mu priháralo pri zadku,tak mi bola zaslaná faktúra na predaj automatickej prevodovkya požiadavka na ich zámenú.Momentálne sa s JŠ sporím,
v občiansko právnom spore a podanom tr.oznámením. Priatelia ktorý ste mali problemy v roku 2011 a z časti v roku 2012,môžte sa domáhať svojích práv pre neoprávnené podnikanie,lebo ĽŠ nemál nato oprávnenie.
Pozríte si Živnostenský register SK a vyhľadajte podľa IČO.
Toto je kalvária mojej automat.prevodovky.