TAKŽE za 1. Moju temu z audiklubu sem neplet. Ten smrad nebol z prevodovky ale z motoroveho oleja ktory mi kvapkal z olejoveho filtra na vyfuk. Tvoji chlapci sami povedali ze olej nesmrdel spaleninou a bol cisty!!!
za 2. Chod k ušnému pretože telefonicky som ti sto krat povedal o ake auto sa jedna a aj to že máš filter kupiť ty !!!
Tu je naša konverzacia po vymene oleja ked som sa ta na nieco opytal
lubomt
21.11 2013 23:46
Peter_c4 napsal:
Ahoj Lubo, len sa chcem spýtať na pár vecí. Dnes som bol u teba na tu výmenu oleja ako sme sa teda nakoniec dohodli na 8hodinu rano. Prisiel som tam tvoj kolega mi povedal, že o mne nič nevie, nikto mu nič nehovoril. Dali sme auto na zdvihák páni zhodili vaňu vyliali olej (žiadne odsatie), vybrali vylter, ktory preplachli, lebo vraj taky nemate, namiesto tesnenia isiel silikon, posadili ma do auta aby som naštartoval, zaradil D, čosika tam urobili a za 3 minutky som bol vybavený. Čakal som niečo iné vzhladom nato, že si hovoril, že všetky diely mate skladom, olej tam ide origoš červený (mne dali žlty). Takisto by som veru nedal ruku do ohňa zato, že tam naliali 5 litrov oleja za ktore ma zinkasovali, pretože čo som videl tak vytiekli tak tri litre. Teraz sa nesťažujem ani nič, len sa pýtam, či sa to má takto robiť. Pretože druhý mechanik mi povedal, že sa z tej prevodovky olej odsava strojom, vypustením vane vytiahnem tak tri litre tak ako to robili tvoji chalani tak neviem teraz...dik za odpoved.
Ahoj, kedze si nevolal, tak v kratkosti. Cakali sme A4 1,9tdi 4.st, miesto toho si dosiel s 2,5tdi 4.st prevodovkou. Sme sa nejako nerozumeli . Ale neva, prijal Ta, ale filter a tesnenie na tieto stare 4.st prevodovky nedrzime, lebo tieto auta vobec nechodia ( bol si druhy ). Ako si videl, kolko vypustili, ked si bol hore v aute??? Alebo Ti nevypustili ?

)) neblbni. Tvoja stara prevodovka sice kedysi mala predpisany cerveny olej, ale niekto uz pred Tebou olej menil a bol zlty znecisteny. Takze si tam mal uz novsi typ oleja, ktory sa dava do tychto prevodoviek. Napln je 4,5 az 5ltr.olej si dostal spravny certifikovany. Vana vycistena. Takze mas to spravene dobre. Takze nemas sa coho obavat. Ten stroj mi ani nespominaj, lahko by sa Ti mohlo stat, ze by si uz na aute neodisiel. Uz som to x-krat opisoval. Ak sa chces nieco opytat, zavolaj mi a nepis. Ďakujem, nestiham totiz odpovedat a kazdy den pomaly nerobim 2-3hod nic ine, len odpovedam vo svojom volnom case na otazky
Takze v kratkosti spravene je vsetko dobre, len mi cez tvoj certifikovany silikon na vani cely olej vytlačilo(pravda je to moja chyba no...), filter stary a prevodovka teraz v p*či. Minimálne TRI krat sme spolu volali koli terminu, pretože si vždy povedal, že v pondelok a potom že zavolaj o tyžden a potom v stredu nakoniec atd. zakaždym som ti povedal o ake auto sa jedná, telefonicky som ti povedal o ake auto sa jedna a že maš zaobstarať aj filter aj tesnenie. Takisto odsatie strojom zrazu ti uz nemam ani spominat!!
Dokaz: Peter_c4
07.11 2013 15:46
Ahoj Lubko potreboval by som len poradit, aky olej mam kupit do a6 c4 2.5tdi r5. Prevodovka by to mala byt zf 4hp18fle kod cre...
Este si si to aj sam hore prekopiroval a je tam krasne vidno o aky typ auta sa jedná...
A videl som velmi dobre ze nevytieklo 5 litrov pretoze pri vypustani som stal dole pri aute. A ty vies velmi dobre!!!! ze z vane ti nikdy!! nevytecie 5 litrov !! Cize se ma pekne oejbali a zobrali 100e. Cena 100€ mala byt aj s filtrom a tesnenim !!!
Ja to riesit uz nejdem nech si otebe urobi mienku kazdy aku chce...jedno je iste ze robota co si urobil bola odfusovana...inak by mi teraz auto islo a nebola by podomnou kaluz oleja. Ak chces ako dokaz ti to rad odfotim KADE ten olej vytiekol :)
Ohradzas sa tu aj tym ze mam historicku prevodovku...co je toto za vyhovorka ! Je jedno ake auto som ti doniesol, mne neodisla prevodovka a nedavam ti za vinu, ja ti davam za vinu to, ze ten olej vytiekol prave cez ten vas certifikovany silikon, ktory vytlacilo pozdlz celej jednej strany vane ! A toto je chyba tvoja kamarat.