... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Pežot

Re: Pribeh mojej automatickej prevodovky.....

Sobota, 25. Januára 2014, 18:37

Všade možne sa preberajú zlé skúsenosti a ešte sa nájdu ľudia, čo k nemu idú ... #-o

Užívateľov profilový obrázok
cayman
Auto: E34 540i 6q
Kraj: Bratislavský

Sobota, 25. Januára 2014, 19:13

Znamy teraz unho riesil opravu automatu, ale nie BMW. A nebol ani trocha spokojny, lebo hned repas repas, vymenit kus za kus...taku cenu mu hodil ze mu pretocilo ciferniky a zohnal si rovnaky "repas" za menej ako polovicu. To nie je opravar automatov, ale len menic. Kus za kus, hotovo. To spravia v hociktorom servise a kupit si automat z nejakej buracky sa da za ovela lepsie peniaze ako tuto pan lubomt ponuka.
E34 540i 6q - LSD 2,93 25%, BC-racing, 4pot E32 750iL brakes, AMA exhaust w/ X-pipe, front strutbar, M5 sway bars, styling 21, Michelin PS4, full M-tech
E46 330ti 5q - swap M54B30, ECUGarage, LSD 3,46 25%, BC-racing, polyurethane bushings, 330i brakes, Hawk HP+ pads, HEL Performance BL, Schmiedmann headers, K&N intake, front/rear strutbar, X-brace, BBS-CH 007, Westlake 235 square setup, Sparco EVO2+, AnimalRacing consoles, stripped interior, oil cooler

daily MB GLB 2021

E90 330i EX

ROKI49
Auto: G20 330i

Sobota, 25. Januára 2014, 19:17

Jedna vec je, ze to takto robi, druha vec je, ze po celom internete sa hra na majstra repasera neomylneho a ked ho niekto skritizuje, tak chudacik, co mu vsetci ublizuju.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

lubomt
Kraj: Žilinský

Sobota, 25. Januára 2014, 20:41

Vsoft - jedno klamstvo za druhe !!! Ani som nedocital tie nepravdy do konca, pretoze to nie je pravda. Kedy som ja tvrdil, ze ide cerveny olej komu do prevodovky ? Kedy som tvrdil, ze menime strojom olej? Ak tvrdil, ze ma inu prevodovku ako mal naozaj, nech sa nedivi, ze sme nemali tesnenie na staru prevodovku , co sa robila do r.97 na audi 2,5tdi. Ten silikon , ktory sa dava aj na ine prevodovky na spajanie jednotlivych dielov obalu prevodovky, kde sa ani nikdy tesnenie nevyrabalo a silikon je od vyroby, neexistuje aby olej rozozral. Silikon mal na vani už aj predtym, ziadne tesnenie. Kto chce, moze si ten silikon vyskusat. Ak rozrazil niekde vanu alebo mu odisla prevodovka a vytlacilo mu olej cez menic, jasne ze ma kaluz pod autom.Zase ako jedna pani povedala, ucelovo vytvoreny nick na ohovorenie a Vy to tu este aj podporujete, kedze prd viete o tom co sa robilo, ako sa robilo. 100e mohol teda usetrit a vymenit si to doma pred barakom. Platil iba za olej a pracu. Ani sa viac nejdem k tomu vyjadrovat
Naposledy upravil/-a lubomt v Nedeľa, 26. Januára 2014, 12:30, upravené celkom 3 krát.

lubomt

Sobota, 25. Januára 2014, 21:08

Olej sme mu menili 21.11.2013. Islo tam 5ltr oleja, cislila sa vana magnety, filter povodny, kedze tam bola historicka 4st prevodovka miesto 5.st. Filter si mal kupit a doniest, nasledne by sme mu ho vymenili zadarmo, coz ale uz neurobil. Tu je vynatok mojej a jeho komunikacie z audiklubu, nech sa paci, tu je DOKAZ, V AKOM SUPER STAVE MAL PREVODOVKU. Snad si myslel, ze sa vymenou oleja opravila:
Peter_c4
AK batole

Muž 22 let
Registrace: 6.5. 2012
Město: Žilina
Auto: A6 c4 2.5tdi AAT automat

22.08 2013 11:01
Caute v poslednej dobe som si vsimol, ze ked tomu trosku sliapnem tak po zastaveni citit okolo auta celkom silny smrad ako keby ste palili spojku. Od brzd to nejde kontroloval som a tie smrdia inak.Nepovazujem to nejak za vazny problem, ale neni to podla mna ani normalne. Automat ide bezproblemovo. Smrdi to len pri rychlejsej ked radi okolo 3500. Pri plnom som radsej ani neskusal. Kludna jazda je bez problemov. Neviete co s tym?

A6 c4 2.5tdi aat

lubomt
AK senior

Muž
Registrace: 14.1. 2011
Město: Martin, SK
2009 Audi A6 Avant Q

22.08 2013 18:08
Daj auto na zdvihak a pozri, ci Ti netecie kdesi olej z prevodovky. Bud Ti len kvapka napr.na vyfuk alebo mas automat pred smrtou, lebo sa prehrieva a tym pali olej
Opravy AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov do 1-3dní,oprava riadiacich jednotiek aut.prevodoviek,repasy vzduch.mechov VW,AUDI,Mercedes.00421 908 777 779 Ľubo.
A6 CDYA 3,0tdi 350k/760Nm
[s]

Peter_c4
AK batole

Muž 22 let
Registrace: 6.5. 2012
Město: Žilina
Auto: A6 c4 2.5tdi AAT automat

22.08 2013 22:10
Parada. Olej nekvapka pozeral som je to suche. Akurat mi nejde do hlavy ze to smrdi skor ako spalena lamela nie olej. No aj tak dik.

lubomt

Sobota, 25. Januára 2014, 21:10

Maco
Auto: visavytena pajta

Sobota, 25. Januára 2014, 23:01

Prosim ta, urob ludstvu sluzbu a uz drz p*cu a zbal si ten svoj hnusny zapraseny kram kde si vyrabas len podania na SOIku a desiatky nahnevanych zakaznikov. Nezacni sa teraz rozplyvat ze nic netusim a ze ty si najlepsi. Pocuvaj ma ty co spravis prevodovku a vyhadzuje chyby. Kazdy si zamerne dodrbal prevodovku ked odisiel od teba, ked si ich zdral z koze ze je to tak? Stiahni si reklamu na tomto fote, osobne byt adminom ti ju vymazem, teba zabanujem a poslem na teba vsetky kontroly ktore len existuju... Takze ako som hovoril, zavri ten sklad bicyklov a jeb na cele podnikanie.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

lubomt

Sobota, 25. Januára 2014, 23:54

Chlapec moj, no koment na Teba. Dojdi kludne mi to vysvetlit. Ze mam drzat picu a tak si hovor svojim kamaratom.POKIAL NEVIES CITAT,DRZ KLAPACKU. Sraľo, cez internet mi ides nadavat. Ze som najlepsi a najmudrejsi som nikde nepovedal. Pokial viem poradit, poradim a nezasieram tu skoro nikdy forum svojimi dojmami a pocitmi. Ludia tu chodia zvacsa preto, aby dostali radu. Cez net je kazdy frajer a aj ovela vacsi ako Ty. Neviem co mas proti mne, ale mudre rady mi rozdavat nemusis, ak nieco konkretne mas, tak sem s tym. Nic som Ti neurobil a nadavat si nedam, zasran, bud rad, ze si nedostal uz davno BAN, lebo co Tvoj príspevok, to nadavka. Skoro ziadna rada, iba prazdne reci aby si bol zaujimavy. O aute vies skoro velke makove. Ak si tymto dvihas svoje ego, tak si to asi dosiahol, ale iba smerom dolu. Moderatori su tu bud moc lenivi alebo prilis tolerantni, inde by Ta davno blokli. Cital som si Tvoje prispevky ale je to.... nevyjadrujem sa. A bol by som rad, keby si konkretizoval nazov firmy a kde sa nachgadza, ktora Ti lezi v zaludku

Vsoft

Nedeľa, 26. Januára 2014, 06:49

TAKŽE za 1. Moju temu z audiklubu sem neplet. Ten smrad nebol z prevodovky ale z motoroveho oleja ktory mi kvapkal z olejoveho filtra na vyfuk. Tvoji chlapci sami povedali ze olej nesmrdel spaleninou a bol cisty!!!
za 2. Chod k ušnému pretože telefonicky som ti sto krat povedal o ake auto sa jedna a aj to že máš filter kupiť ty !!!
Tu je naša konverzacia po vymene oleja ked som sa ta na nieco opytal

lubomt
21.11 2013 23:46
Peter_c4 napsal:
Ahoj Lubo, len sa chcem spýtať na pár vecí. Dnes som bol u teba na tu výmenu oleja ako sme sa teda nakoniec dohodli na 8hodinu rano. Prisiel som tam tvoj kolega mi povedal, že o mne nič nevie, nikto mu nič nehovoril. Dali sme auto na zdvihák páni zhodili vaňu vyliali olej (žiadne odsatie), vybrali vylter, ktory preplachli, lebo vraj taky nemate, namiesto tesnenia isiel silikon, posadili ma do auta aby som naštartoval, zaradil D, čosika tam urobili a za 3 minutky som bol vybavený. Čakal som niečo iné vzhladom nato, že si hovoril, že všetky diely mate skladom, olej tam ide origoš červený (mne dali žlty). Takisto by som veru nedal ruku do ohňa zato, že tam naliali 5 litrov oleja za ktore ma zinkasovali, pretože čo som videl tak vytiekli tak tri litre. Teraz sa nesťažujem ani nič, len sa pýtam, či sa to má takto robiť. Pretože druhý mechanik mi povedal, že sa z tej prevodovky olej odsava strojom, vypustením vane vytiahnem tak tri litre tak ako to robili tvoji chalani tak neviem teraz...dik za odpoved.

Ahoj, kedze si nevolal, tak v kratkosti. Cakali sme A4 1,9tdi 4.st, miesto toho si dosiel s 2,5tdi 4.st prevodovkou. Sme sa nejako nerozumeli . Ale neva, prijal Ta, ale filter a tesnenie na tieto stare 4.st prevodovky nedrzime, lebo tieto auta vobec nechodia ( bol si druhy ). Ako si videl, kolko vypustili, ked si bol hore v aute??? Alebo Ti nevypustili ? ;-))) neblbni. Tvoja stara prevodovka sice kedysi mala predpisany cerveny olej, ale niekto uz pred Tebou olej menil a bol zlty znecisteny. Takze si tam mal uz novsi typ oleja, ktory sa dava do tychto prevodoviek. Napln je 4,5 az 5ltr.olej si dostal spravny certifikovany. Vana vycistena. Takze mas to spravene dobre. Takze nemas sa coho obavat. Ten stroj mi ani nespominaj, lahko by sa Ti mohlo stat, ze by si uz na aute neodisiel. Uz som to x-krat opisoval. Ak sa chces nieco opytat, zavolaj mi a nepis. Ďakujem, nestiham totiz odpovedat a kazdy den pomaly nerobim 2-3hod nic ine, len odpovedam vo svojom volnom case na otazky

Takze v kratkosti spravene je vsetko dobre, len mi cez tvoj certifikovany silikon na vani cely olej vytlačilo(pravda je to moja chyba no...), filter stary a prevodovka teraz v p*či. Minimálne TRI krat sme spolu volali koli terminu, pretože si vždy povedal, že v pondelok a potom že zavolaj o tyžden a potom v stredu nakoniec atd. zakaždym som ti povedal o ake auto sa jedná, telefonicky som ti povedal o ake auto sa jedna a že maš zaobstarať aj filter aj tesnenie. Takisto odsatie strojom zrazu ti uz nemam ani spominat!!
Dokaz: Peter_c4
07.11 2013 15:46
Ahoj Lubko potreboval by som len poradit, aky olej mam kupit do a6 c4 2.5tdi r5. Prevodovka by to mala byt zf 4hp18fle kod cre...
Este si si to aj sam hore prekopiroval a je tam krasne vidno o aky typ auta sa jedná...

A videl som velmi dobre ze nevytieklo 5 litrov pretoze pri vypustani som stal dole pri aute. A ty vies velmi dobre!!!! ze z vane ti nikdy!! nevytecie 5 litrov !! Cize se ma pekne oejbali a zobrali 100e. Cena 100€ mala byt aj s filtrom a tesnenim !!!
Ja to riesit uz nejdem nech si otebe urobi mienku kazdy aku chce...jedno je iste ze robota co si urobil bola odfusovana...inak by mi teraz auto islo a nebola by podomnou kaluz oleja. Ak chces ako dokaz ti to rad odfotim KADE ten olej vytiekol :)
Ohradzas sa tu aj tym ze mam historicku prevodovku...co je toto za vyhovorka ! Je jedno ake auto som ti doniesol, mne neodisla prevodovka a nedavam ti za vinu, ja ti davam za vinu to, ze ten olej vytiekol prave cez ten vas certifikovany silikon, ktory vytlacilo pozdlz celej jednej strany vane ! A toto je chyba tvoja kamarat.
Naposledy upravil/-a Vsoft v Nedeľa, 26. Januára 2014, 08:24, upravené celkom 1 krát.

Maco
Auto: visavytena pajta

Nedeľa, 26. Januára 2014, 07:15

Jasneee, ty vzdy rad poradis. V desiatom prispevku to co napisalo 6 ludi pred tebou. Alebo im povies ne h doju k tebe na opravu a do mesiaca tu placu ze sa nechali odrbat. Z osobnych skusenosti ludi co mi hovorili by som si k tebe nedal ani gumy nafukat lebo mi spravis z gulatej kockatu.... Ty sa vyznas v autach asi tak ako vie tyzdnove dieta udrzat moc a vypytag sa na achod... Moje prispevky ty neries lebo z 1300 je mozno 20 takymto stylom ako tebe. Inac ako socialka? Ziadne dlhy? Vsetko v poradecku? Danovy tiez? A ako sa naziva zivotnemu prostrediu u teba?
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

ROKI49
Auto: G20 330i

Nedeľa, 26. Januára 2014, 08:53

lubomt napísal:
Chlapec moj, no koment na Teba. Dojdi kludne mi to vysvetlit.
Vsak ty tam nikdy nie si, vsetko za teba robi ten tvoj poskok. Keby ti to dosli vysvetlit vsetci tvoji "spokojni" zakaznici, tak by si asi takto neutocil. \:D/
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

jararak
Auto: skodofka 120l

Nedeľa, 26. Januára 2014, 09:15

Kebyze zijeme v pravnom state tak by si robil niekde na panskom aby si splacal skody zakaznikom ktore si ty(ty,tvoja firma,poskoci proste jedno z toho) sposobili a tym padom by tu z tvojho uhla pohladu nemusel ist ban nikomu. Beriem tvoje teoreticke vedomosti ale ako si clovek precita internet a referencie tak by to aj v tej rovine malo ostat a nedostat sa do praxe. Beriem, ze nie vzdy sa zadari ale troska sa to kopi.
Btwkolko z tych 1400 prievkov si si precital aby si dosiel k zameru, ze vie o aute trt makovi.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Pežot

Nedeľa, 26. Januára 2014, 10:21

Vsoft napísal:
Ak sa chces nieco opytat, zavolaj mi a nepis. Ďakujem, nestiham totiz odpovedat a kazdy den pomaly nerobim 2-3hod nic ine, len odpovedam vo svojom volnom case na otazky

:mrgreen: Táto časť ma pobavila. Telefonáty sa ťažšie dokazujú ako napísané správy :mrgreen: :mrgreen:

Čiže, nie ... kvôli času to nebude :-k

lubomt

Nedeľa, 26. Januára 2014, 12:42

Chlapci, este skuste cosi napisat. Do toho !!! Jasan, nikdy v robote, nic neviem, iba teoriu, my sme tam len taki blbečkovia. Internetovi teoretici ste tu poniektori tak akurat Vy, co pouzivate bmwklub miesto pokecu a ked neviete pohnut s autom. Podla Vas vsetci co utobia obcas chybu su ti co nic nevedia a teoretizuju. Vy sa potom vrhnete hned ako šakali a idete sa potrhat, aby ste svojimi mudrostami okomentovali jeho nick. Co sa kopi? Akurat vase negativne prispevky , ze pocul som, hovorili mi atd.
Komentovat je to tu zbytocne, lebo VY si tu stale meliete len svoje. Ze viem o autach prd, to viete asi vy, internetovi mudrci. Ked ste taki mudri, nepytajte sa tu na fore co sa ako robi a kde sa to nachadza. Howgh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 200 neregistrovaných