... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Kraj: Košický

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Nedeľa, 19. Januára 2014, 12:47

opisat spz, poslat na MV SR

Gabo10
Auto: E39 530iA
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 19. Januára 2014, 12:49

Určite išli doľava kvôli nejakému hláseniu napr že rožky sú v zľave a potom to rovno to pichli pred hlavný vchod pri tescu aby povedali že ich zavolali na miesto kôli činu....
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

Simpson

Nedeľa, 19. Januára 2014, 12:57

ked uz sa tu picuje do policajtov, pridam jeden nedavny zazitok
stojim na svetelnej krizovatke v tvare T, rovna cesta je hlavna, z boku je vedlajsia
stojim si na cervenej na hlavnej , ze budem odbocovat do lava kde stali policajti. Nabehla mi zelena, rozbieham sa a zrazu sa predomnou mihol nejaky kokot na octavke, ktory fukol krizovatku na cervenej a ltt som zabrzdil. Picoval som jak pohan co vam poviem, a cakal som ze flojdi sa za nimi rozbehnu, ale oni si tam stali jak keby nic. Tak cely najebany som zastal hned vedla nich, vystupil som a obisiel ich auto nech nahodou nezdrhnu na zelenu a pytam sa pana policajta na sedadle spolujazdca ci to nevideli....
odpoved znudeneho kokota : Oni nie su dopravny policajti.... ](*,) ](*,) ](*,)

hlavne je ze zastavuju za take kokotiny jak je nezastatie na stopke o pol tretej rano na prazdnej ceste [pribrzdil som na cca 20km/h]

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 19. Januára 2014, 14:52

Dnes som na prechadzke so psom natocil toto, cele to trvalo cez 5 minut, kym mi vobec napadlo vytiahnut telefon. A aj ked som skoncil nahravanie, tak este sadol naspat pan, ktory jej "ukazoval" ci dobre a zvuk smykacej spojky a zamatoveho motora 1.2 HTP som pocul az za blok...

Nakoniec ostala takto trcat, ked uz asi odchadzala som ju cvakol...
Prílohy
2014-01-19-2307.jpg

revenge
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 19. Januára 2014, 15:08

Tu policajti zas stali v zákaze,nakupovat boli v prilahlom obchode :mrgreen:Je tam ináč dost uzka cesta
Prílohy
20131219_130729_resized.jpg

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 19. Januára 2014, 20:16

dnes si pan na cervenej audi spravil z dvojprudovky trojprudovku u nas na severe za povinou smer cadca...ja s oproti iducim autom sme uz chytali klince na krajnici a on velky pan medzi nami.. ](*,)
E36 compact 316i           (||||)(||||)

tomas20
Auto: f31 320xd
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 19. Januára 2014, 21:46

slota? :mrgreen:

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Pondelok, 20. Januára 2014, 15:56

Dnes som vchadzal do KE smerom od Krasnej. Tlacilo sa na mna nejake Ferrari (cize firemny pickup), tak som siel asi 70kmh, aby som ho nebrzdil (bolo to uz v obci), no on sa mi lepil na kufor aj tak. Cesta sa lomi v neprehladnej zakrute, tak som si ho prestal vsimat a venoval som sa premavke. Hned za zakrutou bol prechod s chodcami, pred ktorym zastavilo auto a ja som zabrzdil za nim.
Vtom moj spetak zakrylo nieco velke biele. Bol to ten pickup. Ocakaval som naraz, no namiesto toho ho vidim odbocovat poza mna na travu... Odbocovanie ukazalo ako klasicke hodiny a Alonso zastavil krizom cez vozovku. Potom som pokracoval v jazde. Kym sa mu podarilo vycurigat sa do spravneho smeru, stratil sa mi z dohladu a ja som bol rad, ze moja trojka si zachovala panensky zadok.

Džaro
Auto: Dračia cicina

Utorok, 21. Januára 2014, 00:40

voMacK napísal:
Ja som za posledne roky stretol na ceste vela kokotov, ale ten vcerajsi ich vsetkych strcil do vrecka. Ale postupne.
Cely den vcera prsalo a aj vecer este poprchalo takze cesty boli fakt dost mokre. Poprdkavam si to o jedenastej vecer cez relativne prazdny Trencin po Stefanikovej ulici [4-prudovka], ked tu zrazu kde sa vzal tu sa vzal sa vo vedlajsom pruhu objavila laguna komib, kt. ma chcel ocividne vyporovokovat, kedze chlapec stale isile plyn brzda-plyn brzda, nech sa s nim idem pretekat. Vravim si ober kokot a tvaril som sa, ze ho ani nevidim. Po chvili ho to prestalo bavit, dupol na to a siel asi 80 a obehol ma.
Na konci TN som ho dobehol, lebo spomalil mozno na 40 a cihal na mna....je tam dost dlha rovinka, tak tam mi to uz nedalo, kedze je tam daleko vidiet, dupol som na to, ze ho trhnem, To mu samozrejme nedalo, sak boze chran aby ho niekto obehol a dupol na to tiez [vo chvili prave ked som bol na jeho urovni ](*,) ](*,) ], no ta Laguna na mna nestacila tak som ho dal dole. Uz som siel fakt rychlo aby som ho obehol [asi 130] a ked som sa zaradil pred neho, zacal som spomalovat, lebo 130 po mokrej ceste je kokotina. Tak ked Pistsa videl, ze som spomalil hybaj ho, zasa zacal tomu knedlit, ze ma obehne. Lenze tu uz rovina koncila a zacala tiahla zakruta do ktorej kokot vletel asi 140 a stratil kontrolu nad vozidlo, Zacalo ho jebat zo sttrany na strany, dostl pretacavy smyk, vletel do protismeru [nastastie nic neslo oproti, inak by ho rozjebal] a vletel do asi 3m hlbokej priekopy vedla cesty. MEGA KOKOT!!! Tak som zastavil, isiel sa pozriet, ci su v poradku a uz tam boli pubertaci povyskakovani z auta a nariekali nad rozjebanou pleckou...zapicoval som si a ked som videl, ze su ok, siel som do pice....
Chlapec ma snad poucenie...

Do tohto jarku hu jeblo..nevpada to tak, ale je to fakt asi 3metre pod urovnou cesty..
https://maps.google.com/?ll=48.898696%2 ... 2C0%2C7.58

Hinten úsek je inak zaujímavý, je tam cez križovatku 50tka ale nikto tam 50 nejazdí, iba SuperB 3.6 V6. :mrgreen:
Fajn zážitok v piatok som videl Tico vs Golf na braneckého asi Golfi dostal šmyk a rozstrihol Tico, dnes pred maxom buchla MHDčka do feliny. A to celkom haluz, lebo ten chuj busár sa najprv jebol pred nás a všetcia čo sme sedeli v aute tak jedy 4 tisíc ale k incidentu. Čakal som, že Filcka bude rozosmiata zozadu... čakali sme jak chuji za busom v zápche nedalo sa ho obehnúť, lebo pán ktorý stál v kolone za nami nevedel hodiť spiatočku a cúvnuť aspoň 30cm a za busom sme boli dosť na tesno. No autobus sa po chvíli rozbehol, a zastavoval pri kuchyniach oproti bývalom Forstingeri. Pozrem na bus, nárazník prepučený. Pozrem na Feldu a ona gulu. :mrgreen: To je snáď prvá felícia čo sa dokázala ubrániť. :D

sineDko
Kraj: Zahraničie

Utorok, 21. Januára 2014, 10:55

gula je nebezpecna. ja som tiez ubranil 605 vdaka taznemu. nemal som nahodenu priamo gulu ale aj tak to bol nepekny pohlad pre chalana co ho jebal 120 dole dopcom rovno do kolony. 406 rozbita na maďeru a mne akurat vypadla znacka z ramiku, kopol som do narazniku a vyzeral jak predtym. horsie bolo ze mna pri tej rychlosti samozrejme potlacil do auta predo mnou a to malo tiez tazne. naraznik bol uz predtym odlomeny v tom mieste a chladic opraveny americkou paskou a ideme dalej :mrgreen:

Easa
Auto: Staré

Piatok, 24. Januára 2014, 23:57

Teraz som šiel z Podbrezín do Palúdzky (LM), od Okoličného sa na mňa začala lepiť Felda, jedno svetlo off druhe len tak žmúrilo, idem si dole mestom (prázdna noc) 75 tempomat, lepí sa , bliká jak o život, a keď sa konečne cesta rozšírila na štvorprúdovku hor sa do obiehania, ja stále tempomat, niekde na pol ceste už vysmiati sa rehocú vedla mňa že obiehajú BMW, hlavne že im to trvalo od Rachmaninky až po Shellku... :D
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 25. Januára 2014, 00:22

75 tempomat som si tam teda este nedovolil.....ked si predstavim, ze tam nie je malo prechodov..... :roll: :roll:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Pežot

Sobota, 25. Januára 2014, 09:13

Popravde v LM padne noc a všetci zalezú, mesto umrie :cry:

revenge

Sobota, 25. Januára 2014, 09:25

Kurna kazdy sme boli nejaky davnejsie sme s kamosom obiehali Corvettu na Felicii pick up 1,3mpi a zazitok na cely zivot, :mrgreen:

Easa
Auto: Staré

Sobota, 25. Januára 2014, 11:05

Pezot smeješ sa ale je tomu tak :D o 1-3 v noci pokiaľ nieje piatok stretneš tak dva autá za celú cestu...
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných