... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 36
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

Re: 3. Západoslovenský BMW zraz - 24.5.2014 - Letisko Senica

Štvrtok, 16. Januára 2014, 23:10

:thumbup: ... no som rad ze to berie niekto aj z takehoto hladiska, a vie prakticky celu podstatu toho ako to bolo a co to bolo kedysi este na zaciatku :wink: ... ano na 1. zapadoslovenskom to dopadlo super - co sa tyka financii kedze vela ludi strasilo tym ako to moze dopadnut nastastie sa tak nestalo ... a stale si uvedomujem aj to co som povedal a stojim si za tym ze peniaze ktore sa zarobili tam som chcel a aj som pouzil na dalsi zraz ale neviem ci si ostatny uvedomuju ze dalsi zraz bol slovakiaring ... a tam uz tolko ludi nevidelo co a ako pravdepodobne dopadlo lebo len na tejto akcii ja ako spoluorganizator som nedostal okrem tricka monster vobec nic a skoncil som v poriadnom minuse ... len tak pre zaujimavost povodne malo byt vstupne na zraz 20€ a jazdy so vsetkym vsudy o nieco drahsie povedal som ze s takym niecim nesuhlasim a nebude to mat vyznam kedze vela ludi tolko za prvy zraz aj ked sice na okruhu neda a bude to horsie ako keby sa dalo 10€ vstupne ... ale to nema s tymto moc podstatneho ... len ze vela fakt vela z penazi ktore som zarobil na 1. zraze skoncili v tomto zraze a to ti moze potvrdit myslim si ze dost vela ludi kedze aj ludia ktorych som zavolal na vypomoc ako na kazdom zraze nedostali vobec nic :( ... ja sam som bol z toho sklamany ale co uz ak sa naskytne prilezitost pojdem do toho pravdepodobne znovu lebo myslim si ze podielat sa na niecom takom je upne super aj ked si mozno zase budem trieskat hlavu o stenu ](*,) ... no a co sa tyka tych poharov v zasade nejsom proti samozrejme ze tie pohare nakupit treba ale bolo by podla mna prehnane aby bolo tolko kategorii ... napad s medajlami sa mi moc nepaci predsalen neni to tak cenne ako pohar :roll: ... a hazo sam si bol na poslednom zraze a vies to zhodnotit ze kategorie boli myslim celkom fajn rozhodene dopredu sa zistila predbezna ucast dieslov ktora nebola velka a tak sme to spojili lebo som si myslel a aj to nakoniec tak bolo ze do kategorie nad 2,5litra sa prihlasi malo aut tusim ich bolo nakoniec 4 ... ale tento rok budu kategorie nasledovne a dost podobne ako minuly rok ... prebral som to s dost vela ludmi co si o tom myslia a malo by to byt totozne aj so zrazom na dobrej nive ... dufam ze to bude teda vacsine vyhovoat ... a pripomynam este raz nebude to uz robene chaoticky ako minuly rok ze pojdu vsetky auta, respektive vsetky kategorie sprintovat spolu ... bude to pekne vyhlasovane po kategoriach aby to bolo prehladnejsie ... rad by som zohnal aj radar na meranie rychlosti len tak pre zaujimavost a tak isto sa zmeni rozmiestnenie stankov atd pretoze minuly rok to nebolo uplne vyhovujuce :-k samozrejmostou bude pri kompresoroch a benzinovych turbach koeficient 1,3 a pripomynam ze bude aj profesionalna casomiera ktoru bude zabezpecovat tak ako minuly rok PRORACING :)

slalom tak ako minuly rok do 2500cm3 a nad 2500cm3
sprinty do 2000cm3 do 3000cm3 a nad 3000cm3 pre benziny a diesle do 2500cm3 a nad 2500cm3 popripade v nich by mohla byt mozno este obmena myslim ze do 3000cm3 a nad 3000cm3

... ja som hlavne narazal s tym ze robit kazdemu obsahu vlastnu kategoriu na to co napisal majro (tiez to neber ako vycitanie :wink: ) ale napisal si ze kategorie do2 do 2,5 do 3 a nad 3 a podobne aj diesle ... to sa mi zdalo trosku moc :-k
... a maco no nie kazdy ma auto len na krasu 8-[ ... napriklad vsetci ste tam videli od D-racingu 3liter diesel porobeny taku moznost ma kazdy ... stoji to peniaze tak isto ako znizovanie a fitmenty .. moje coupe malo tak isto cip a za svojich dobrych cias davalo tak isto dole vykonejsie auta a co viem tak po vymene cidla vacky to ide zas jak sproste :D tak isto dalsi kamarat ma 2liter benzin nevyzera vobec zle to auto e46 cierny sedan a da uz teraz dole 2,5ky a to nehovorim o tom co to bude robit ked tam da kratsi differak :wink: myslim ze originalite sa tam vymykalo viacero aut kedze tam boli aj oturbene tricky, e36 od marosa so 4litrom a tak dalej takze myslim si ze toto forum nastastie neni len o originalite a prave preto ma znova opat zacina bavit chodit a citat kazdy pribeh odzaciatku kedze tam je nemalo prestavieb a neriesi sa len fitment kolesa a podobne aj ked take fotky sa mi pacia najviac :D

Maco
Auto: visavytena pajta

Piatok, 17. Januára 2014, 08:39

Nepochop ma zle ale stale si vymenoval tak 10 mozno 15% fora/navstevnikov. Vacsina ti dojde na 1,8i alebo 23i ci 2,0d a chce si pojazdit aby to vyskusal a aby nemusel platit stovky eur na nejakej trati. Hovorim o tom len preto ze pvoedat tam bol taky oturbeny, taky chiper taky drift king neni nejako miuenkutvorne lebo za kazdu kategoriu su to mozno 3 jedinci. Je mi jasne ze su tu taky co proste ziju so slalomom alebo sprintom ako Majro napriklad a ucia sa a zlepsuju nadalej. Ber to z pohladu chalôana kktory dojde na 320i a ze vsak skusim slalom. Skusi, zisti ze mu to celkom slo, umiestni sa napr. na tretom mieste a povie si ze toto je cesta ktorou chcem ist a nie ze ide robi maximum a ajtak je prednim 50tisic ludi. Neber to ako picung len ako vonkajsi nazor :mrgreen:

A este vec, na tvojich zrazoch som nikdy nebol takze neviem kto tam behal s oturbenymi autami :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ

Piatok, 17. Januára 2014, 09:05

majro napísal:

a medajle.. ](*,) co sme na nejakom sportovom dni na zakladnej skole ? sak nech to ma aspon nejaku uroven omg..

Slalom , šprint, drift nie je šport ??? Múdry si ako rádio, ale konštruktívny nápad ako niekho oceniť a "nevyhodiť" do luftu 250€ na poháre som od teba nepostrehol :roll:

Hajecek
Autor témy

Piatok, 17. Januára 2014, 09:08

viktorko22 napísal:

Slalom , šprint, drift nie je šport ??? Múdry si ako rádio, ale konštruktívny nápad ako niekho oceniť a "nevyhodiť" do luftu 250€ na poháre som od teba nepostrehol :roll:

neber to tak v zlom ... ono ako napad to je dobry ako usetrit ale zase sa mi to nezda fer ... fakt radsej zainvestovat do tych poharov ono osobne ma to nikdy nenapadlo takto prepocitavat na auta ze ak dojde 20aut tak sa mi pohare zaplatia sice je to blby sposob ale je to tak :D ... len prvotna investicia do toho neni mala no

viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ

Piatok, 17. Januára 2014, 09:26

Hajecek napísal:
neber to tak v zlom ... ono ako napad to je dobry ako usetrit ale zase sa mi to nezda fer ... fakt radsej zainvestovat do tych poharov ono osobne ma to nikdy nenapadlo takto prepocitavat na auta ze ak dojde 20aut tak sa mi pohare zaplatia sice je to blby sposob ale je to tak :D ... len prvotna investicia do toho neni mala no

ja som tiež za to, aby boli poháre (môže mi to byť dva päť), ale niečo som dal do plena ako nápad, ak sa chce na ničom ušetriť, a niektorí jedinci sú schopný len kritiky a výsmechu namiesto nápadov a pomoci. BTW všetko sa dá napísať aj inteligentným spôsobom nie výsmešným, ale na to treba dorásť a pestovať svoje IQ.

Dendo
Auto: E30 325i

Piatok, 17. Januára 2014, 10:05

Ja vám teda nevíím... Ja ten zraz berem tusim inak nez ostatni alebo co. Ja mam za to ze pridem, uvidim vsetkych tych ludi a auta nazivo, s par ludmi hodim rec, ked uz je tam ten slalom tak sa pojdem previezt, zveziem sa tiez na sprinte aby som zistil ci to auto aspon nieco dokaze ked uz sa s tym tolko drbem, a schuti si zadriftim. Postretavam tam kopu ludi ktorych poznam len zo zrazov alebo sa s nimi vidim len velmi malo, a staci mi to k tomu aby som bol spoko. Ja nechcem nikoho urazat ani nic, ale nebyt toho ze viem ze som na automobilovom fore tak pri citani tejto temy si sem tam pripadam jak v triede kde sa riesi program pre skolu v prirode v 4tej triede na zakladke. Uz miestami len cakam kedy sa objavi hlaska "si u učky!" . Myslim ze ten zaklad je v tom ze sa dobre povozis, a ak sa podari umiestnit sa dobre tak je to len ceresnicka na torte ktora potesi, a nie chystat sa na to ze to tam idem vyhrat. Musim vas sklamat ale na slovensku, kludne v blizkom okoli zrazu by sa naslo par ludi s autami ktori keby tam prisli tak zo sprintu s dlhym nosom odide aj E60 M5. Lenze toto su uz ludia ktori si auta robia pre seba a nepotrebuju ukazovat ze to ide lepsie ako 320d. Nejake rozdelenie kategorii samozrejme byt musi, bez toho to nejde, ale aby sa ludia hadali koli tomu ze "ja mam 318i a chcu ma dat zavodit proti dvojlitru" (obrazne povedane) mi pride trosku pritiahnute za vlasy. A ano podla mna na sprinte je zaujimave prave to ked tam niekto pride s upravenym autom. Nieje hrdinstvo dat s m3 dolu 325i. Ale skor s tou upravenou 325i potrapit m3 ktora si je ista svojou vyhrou. Ja viem ze si chcu vsetci vysksuat ten sprint so svojim autom to je predsa jasne, ale je podla mna uz trosku mimo snazit sa presadit kategoriu "aby som aj ja s 318d mal sancu vyhrat medailu". Ludia, nejdeme tam vyhravat ale stretnut sa, popozerat pekne auta, riadne sa zabavit, povozit, a pokecat s ludmi s ktorymi sa inak nemame sancu vidiet. Mne osobne su nejake pohare, medaile, a ceny sum a fuk a aj keby nemali byt ziadne tak rozhodne pridem. Drzim Ti Filip palce nech sa ti podari to zorganizovat tak aby boli vsetci pretekari spokojni :wink: . Neberte to prosim nikto ako urazku alebo co , lebo tak to myslene nebolo, len mi to uz proste nedalo ked tu citam niektore veci. :smile:
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

Hajecek
Autor témy

Piatok, 17. Januára 2014, 10:19

Dendo napísal:
Ja vám teda nevíím... Ja ten zraz berem tusim inak nez ostatni alebo co. Ja mam za to ze pridem, uvidim vsetkych tych ludi a auta nazivo, s par ludmi hodim rec, ked uz je tam ten slalom tak sa pojdem previezt, zveziem sa tiez na sprinte aby som zistil ci to auto aspon nieco dokaze ked uz sa s tym tolko drbem, a schuti si zadriftim. Postretavam tam kopu ludi ktorych poznam len zo zrazov alebo sa s nimi vidim len velmi malo, a staci mi to k tomu aby som bol spoko. Ja nechcem nikoho urazat ani nic, ale nebyt toho ze viem ze som na automobilovom fore tak pri citani tejto temy si sem tam pripadam jak v triede kde sa riesi program pre skolu v prirode v 4tej triede na zakladke. Uz miestami len cakam kedy sa objavi hlaska "si u učky!" . Myslim ze ten zaklad je v tom ze sa dobre povozis, a ak sa podari umiestnit sa dobre tak je to len ceresnicka na torte ktora potesi, a nie chystat sa na to ze to tam idem vyhrat. Musim vas sklamat ale na slovensku, kludne v blizkom okoli zrazu by sa naslo par ludi s autami ktori keby tam prisli tak zo sprintu s dlhym nosom odide aj E60 M5. Lenze toto su uz ludia ktori si auta robia pre seba a nepotrebuju ukazovat ze to ide lepsie ako 320d. Nejake rozdelenie kategorii samozrejme byt musi, bez toho to nejde, ale aby sa ludia hadali koli tomu ze "ja mam 318i a chcu ma dat zavodit proti dvojlitru" (obrazne povedane) mi pride trosku pritiahnute za vlasy. A ano podla mna na sprinte je zaujimave prave to ked tam niekto pride s upravenym autom. Nieje hrdinstvo dat s m3 dolu 325i. Ale skor s tou upravenou 325i potrapit m3 ktora si je ista svojou vyhrou. Ja viem ze si chcu vsetci vysksuat ten sprint so svojim autom to je predsa jasne, ale je podla mna uz trosku mimo snazit sa presadit kategoriu "aby som aj ja s 318d mal sancu vyhrat medailu". Ludia, nejdeme tam vyhravat ale stretnut sa, popozerat pekne auta, riadne sa zabavit, povozit, a pokecat s ludmi s ktorymi sa inak nemame sancu vidiet. Mne osobne su nejake pohare, medaile, a ceny sum a fuk a aj keby nemali byt ziadne tak rozhodne pridem. Drzim Ti Filip palce nech sa ti podari to zorganizovat tak aby boli vsetci pretekari spokojni :wink: . Neberte to prosim nikto ako urazku alebo co , lebo tak to myslene nebolo, len mi to uz proste nedalo ked tu citam niektore veci. :smile:

[-o< dakujem ze aspon niekto ma chape =D> :thumbup:

Fester318is
Auto: BMW E36 328i

Piatok, 17. Januára 2014, 10:25

... a maco no nie kazdy ma auto len na krasu 8-[ ... napriklad vsetci ste tam videli od D-racingu 3liter diesel porobeny taku moznost ma kazdy ... stoji to peniaze tak isto ako znizovanie a fitmenty .. moje coupe malo tak isto cip a za svojich dobrych cias davalo tak isto dole vykonejsie auta a co viem tak po vymene cidla vacky to ide zas jak sproste :D tak isto dalsi kamarat ma 2liter benzin nevyzera vobec zle to auto e46 cierny sedan a da uz teraz dole 2,5ky a to nehovorim o tom co to bude robit ked tam da kratsi differak :wink: myslim ze originalite sa tam vymykalo viacero aut kedze tam boli aj oturbene tricky, e36 od marosa so 4litrom a tak dalej takze myslim si ze toto forum nastastie neni len o originalite a prave preto ma znova opat zacina bavit chodit a citat kazdy pribeh odzaciatku kedze tam je nemalo prestavieb a neriesi sa len fitment kolesa a podobne aj ked take fotky sa mi pacia najviac :D[/quote]

=D>

A o tom to presne je, ku.va koho fakt zaujima ze si si prave vylestil auto, povysaval alebo kupil novy olej...nikoho [-( jeden pribeh ako druhy. 100 fotiek z kazdeho uhla a jedna faktura zo servisu. To akoze o com by to bolo kebyze to tu mame kazdy takyto pribeh podla "nur original ist legal", by sme sa tak akurat bavili ze kde vyhodne si kupil Meyle alebo Lemförder, to by bola fakt zabava...kazdy z nas sa predsa radsej pristavi pri aute ktore je odlisne a pokeca s majitelom, na nejaku nalestenu seriu sa kazdy tak pozre z vonku a povie si tak...hmmm pekne ale nema vobec nejak potrebu blizsie sa porozpravat o tom aute ..lebo vlastne neni ocom. Tesim sa teda ze na senici uvidim nejakych tuzerov v dobrom slova zmysle a bude im moct zavidiet :smile:

Hajecek
Autor témy

Piatok, 17. Januára 2014, 10:34

tak tak festo suhlasim s tebou ... no dobre chalani ale nerad by som tu z tohto spravil nejaky flame ... samozrejme sa na vas vsetkych stale tesim a dufam ze nam to dobre dopadne ... buduci tyzden by som rad s maikim spravil nejake nalepky a hlasovanie o nich potom samozrejme odznaky a tak dalej :)

ROKI49
Auto: G20 330i

Piatok, 17. Januára 2014, 10:50

Fester318is napísal:
... a maco no nie kazdy ma auto len na krasu 8-[ ... napriklad vsetci ste tam videli od D-racingu 3liter diesel porobeny taku moznost ma kazdy ... stoji to peniaze tak isto ako znizovanie a fitmenty .. moje coupe malo tak isto cip a za svojich dobrych cias davalo tak isto dole vykonejsie auta a co viem tak po vymene cidla vacky to ide zas jak sproste :D tak isto dalsi kamarat ma 2liter benzin nevyzera vobec zle to auto e46 cierny sedan a da uz teraz dole 2,5ky a to nehovorim o tom co to bude robit ked tam da kratsi differak :wink: myslim ze originalite sa tam vymykalo viacero aut kedze tam boli aj oturbene tricky, e36 od marosa so 4litrom a tak dalej takze myslim si ze toto forum nastastie neni len o originalite a prave preto ma znova opat zacina bavit chodit a citat kazdy pribeh odzaciatku kedze tam je nemalo prestavieb a neriesi sa len fitment kolesa a podobne aj ked take fotky sa mi pacia najviac :D

=D>

A o tom to presne je, ku.va koho fakt zaujima ze si si prave vylestil auto, povysaval alebo kupil novy olej...nikoho [-( jeden pribeh ako druhy. 100 fotiek z kazdeho uhla a jedna faktura zo servisu. [/quote]

Niekto si tu vedie pribeh aj pre seba ako taku kvazi servisku, mna to napriklad zaujima a rad si pozrem pribeh auta, o ktore je starane. Ked ta to nezaujima tak tam nelez a nehovor za vsetkych, ze to nikoho nezaujima. :wink:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

sineDko
Kraj: Zahraničie

Piatok, 17. Januára 2014, 11:14

suhlasim s Dendom tak to vnimam aj ja :bmwball:

Fester318is
Auto: BMW E36 328i

Piatok, 17. Januára 2014, 12:46

ROKI49 napísal:

=D>

A o tom to presne je, ku.va koho fakt zaujima ze si si prave vylestil auto, povysaval alebo kupil novy olej...nikoho [-( jeden pribeh ako druhy. 100 fotiek z kazdeho uhla a jedna faktura zo servisu.

Niekto si tu vedie pribeh aj pre seba ako taku kvazi servisku, mna to napriklad zaujima a rad si pozrem pribeh auta, o ktore je starane. Ked ta to nezaujima tak tam nelez a nehovor za vsetkych, ze to nikoho nezaujima. :wink:[/quote]

Ok opravujem aby som nesiril flame, mna to nezaujima a zopar mojich znamych :mrgreen:

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Piatok, 17. Januára 2014, 14:08

:mrgreen: nevyjadrujem sa radsej k tym medailam, ale ako vcera ma to celkom na dlho pobavilo, mozno este doteraz :mrgreen:

filipovi drzim palce, nech to dopadne jak to dopadne, kazdopadne som rad, ze aspon niekto tu robi zrazy, a som za to vdacny, a aj pridem.. :thumbup:

s kategoriami to bol len navrh, nie nutnost.. ak by si to prijal, tak by si to prijal, ak nie, tak nie.. samozrejme, ze sa to odvija od poctu ucastnikov(ratal som, ze s pozmenenim kategorii by sa zvysil mozno pocet ucastnikov).. ked dojde 10 aut, tak je kktina dat milion kategorii, to da snad rozum
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Jeffri
Auto: E46 318Ci
Kraj: Trnavský

Piatok, 17. Januára 2014, 15:11

Riešite tu pičoviny namiesto toho aby sa tu poriešili holé ženy alebo nejaká lesbo-dildo show :-D :-D :-D
Inak čakám jeden z troch pohárov za najkrajšie auto :lol: :lol:

jkk
Auto: E91 330xd

Piatok, 17. Januára 2014, 15:20

mam doma jeden z ikei moze byt?? :mrgreen:
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 36

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní