... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
majro napísal:
a medajle..co sme na nejakom sportovom dni na zakladnej skole ? sak nech to ma aspon nejaku uroven omg..
viktorko22 napísal:
Slalom , šprint, drift nie je šport ??? Múdry si ako rádio, ale konštruktívny nápad ako niekho oceniť a "nevyhodiť" do luftu 250€ na poháre som od teba nepostrehol
Hajecek napísal:neber to tak v zlom ... ono ako napad to je dobry ako usetrit ale zase sa mi to nezda fer ... fakt radsej zainvestovat do tych poharov ono osobne ma to nikdy nenapadlo takto prepocitavat na auta ze ak dojde 20aut tak sa mi pohare zaplatia sice je to blby sposob ale je to tak... len prvotna investicia do toho neni mala no
Dendo napísal:Ja vám teda nevíím... Ja ten zraz berem tusim inak nez ostatni alebo co. Ja mam za to ze pridem, uvidim vsetkych tych ludi a auta nazivo, s par ludmi hodim rec, ked uz je tam ten slalom tak sa pojdem previezt, zveziem sa tiez na sprinte aby som zistil ci to auto aspon nieco dokaze ked uz sa s tym tolko drbem, a schuti si zadriftim. Postretavam tam kopu ludi ktorych poznam len zo zrazov alebo sa s nimi vidim len velmi malo, a staci mi to k tomu aby som bol spoko. Ja nechcem nikoho urazat ani nic, ale nebyt toho ze viem ze som na automobilovom fore tak pri citani tejto temy si sem tam pripadam jak v triede kde sa riesi program pre skolu v prirode v 4tej triede na zakladke. Uz miestami len cakam kedy sa objavi hlaska "si u učky!" . Myslim ze ten zaklad je v tom ze sa dobre povozis, a ak sa podari umiestnit sa dobre tak je to len ceresnicka na torte ktora potesi, a nie chystat sa na to ze to tam idem vyhrat. Musim vas sklamat ale na slovensku, kludne v blizkom okoli zrazu by sa naslo par ludi s autami ktori keby tam prisli tak zo sprintu s dlhym nosom odide aj E60 M5. Lenze toto su uz ludia ktori si auta robia pre seba a nepotrebuju ukazovat ze to ide lepsie ako 320d. Nejake rozdelenie kategorii samozrejme byt musi, bez toho to nejde, ale aby sa ludia hadali koli tomu ze "ja mam 318i a chcu ma dat zavodit proti dvojlitru" (obrazne povedane) mi pride trosku pritiahnute za vlasy. A ano podla mna na sprinte je zaujimave prave to ked tam niekto pride s upravenym autom. Nieje hrdinstvo dat s m3 dolu 325i. Ale skor s tou upravenou 325i potrapit m3 ktora si je ista svojou vyhrou. Ja viem ze si chcu vsetci vysksuat ten sprint so svojim autom to je predsa jasne, ale je podla mna uz trosku mimo snazit sa presadit kategoriu "aby som aj ja s 318d mal sancu vyhrat medailu". Ludia, nejdeme tam vyhravat ale stretnut sa, popozerat pekne auta, riadne sa zabavit, povozit, a pokecat s ludmi s ktorymi sa inak nemame sancu vidiet. Mne osobne su nejake pohare, medaile, a ceny sum a fuk a aj keby nemali byt ziadne tak rozhodne pridem. Drzim Ti Filip palce nech sa ti podari to zorganizovat tak aby boli vsetci pretekari spokojni. Neberte to prosim nikto ako urazku alebo co , lebo tak to myslene nebolo, len mi to uz proste nedalo ked tu citam niektore veci.
Fester318is napísal:... a maco no nie kazdy ma auto len na krasu... napriklad vsetci ste tam videli od D-racingu 3liter diesel porobeny taku moznost ma kazdy ... stoji to peniaze tak isto ako znizovanie a fitmenty .. moje coupe malo tak isto cip a za svojich dobrych cias davalo tak isto dole vykonejsie auta a co viem tak po vymene cidla vacky to ide zas jak sproste
tak isto dalsi kamarat ma 2liter benzin nevyzera vobec zle to auto e46 cierny sedan a da uz teraz dole 2,5ky a to nehovorim o tom co to bude robit ked tam da kratsi differak
myslim ze originalite sa tam vymykalo viacero aut kedze tam boli aj oturbene tricky, e36 od marosa so 4litrom a tak dalej takze myslim si ze toto forum nastastie neni len o originalite a prave preto ma znova opat zacina bavit chodit a citat kazdy pribeh odzaciatku kedze tam je nemalo prestavieb a neriesi sa len fitment kolesa a podobne aj ked take fotky sa mi pacia najviac
ROKI49 napísal:
![]()
A o tom to presne je, ku.va koho fakt zaujima ze si si prave vylestil auto, povysaval alebo kupil novy olej...nikohojeden pribeh ako druhy. 100 fotiek z kazdeho uhla a jedna faktura zo servisu.