... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Hajecek napísal:no tak zacnime pocitat... 3pohare pre kazdu kategoriu ... 3 kategorie slalom, 5kategorii sprinty kedze ludia chcu aj diesle zvlast tak do 3litrov a nad 3litre, najkrajsie auto 1 kategoria pohar sice stoji cca 6€ a to sa bavime o tych malych skaredych co po dvoch tyzdnoch chytaju inu farbu ale pripocitajme cenu gravirovania a znamky co je cca 1,5€ ... takze mame dohromady 27poharov x 7,5 = 200€ za skarede pohare
Hajecek napísal:3. Západoslovenský BMW zraz
Takže klubáci už takto skoro v predstihu začínam plánovať ďalšiu akciu do budúceho roku :) Dátum by mal byť buď 24.5. alebo 31.5. samozrejme presnejšie sa to zatiaľ určiť nedá ale všetko tu bude včas![]()
Čo sa týka miesta chcel by som sa vás popýtať na čo by ste mali tento krát chuť. Do úvahy pripadajú zatiaľ:
- Paddock Pezinská Baba
- Letisko Senica
- ledenice v Bratislave
s prvými dvomi už skúsenosti mám ... čo sa týka lodeníc všetko je v štádiu riešenia ale tento areál sa mi veľmi páči ak to tam niekto poznáte tak mi určite dáte za pravdu.
Samozrejmosťou budú disciplíny tak ako na predchádzajúcich zrazoch a všetko okolo toho![]()
Znova sa na Vás teším a chcel by som k tomu pridať zase niečo čo ešte doteraz nebolo tak uvidíme čo z toho vznikne.
Kľudne píšte mená a aj vaše autá, začínam vytvárať menný zoznam tu na klube tak nech sa to tu pekne rozbehne
Hajecek - E36 cabrio
jkk - E46 330i
stevo699 - E46 330d
cayman - E90 330i
Jeffri napísal:A čo takto kategóriu tuzing roka?ja s Fuxxom sa hlásime a Lexx s Vomackom sú v porote
![]()
![]()
![]()
sineDko napísal:a nechceli by ste rozdelit este aj manual/automat vsetko?![]()
ale nie vazne. napad ze prve pohar a 2 3 medaile tiez nie je zly inac. ale osobne si myslim ze netreba na tolko kategorii rozdelovat. ako tu pisal niekto pred apr prispevkami je to o tom aky mam cas a o svojom zlepseni. nie o tom aby bolo 10 prvych![]()
ja s tym mojim tds kombikom s automatom nemam moc sanci ale vyskusam, uvidim, budem vedet aky cas spravim voci inym autam a motorizaciam a budem spokojny