... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 36
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ
Kraj: Bratislavský

Re: 3. Západoslovenský BMW zraz - 24.5.2014 - Letisko Senica

Streda, 15. Januára 2014, 14:20

Hajecek napísal:
no tak zacnime pocitat :D ... 3pohare pre kazdu kategoriu ... 3 kategorie slalom, 5kategorii sprinty kedze ludia chcu aj diesle zvlast tak do 3litrov a nad 3litre, najkrajsie auto 1 kategoria pohar sice stoji cca 6€ a to sa bavime o tych malych skaredych co po dvoch tyzdnoch chytaju inu farbu ale pripocitajme cenu gravirovania a znamky co je cca 1,5€ ... takze mame dohromady 27poharov x 7,5 = 200€ za skarede pohare :-&

tak máš asi zlého dodávateľa, nikdy sa mi nestalo aby aj 3€ pohár menil farbu, a to som už nejakých akcií zorganizoval.. alebo prvá cena Pohár - 2,3 medaile.. niekedy sa dá aj z hovna upliecť bič :lol:

sineDko
Kraj: Zahraničie

Streda, 15. Januára 2014, 18:48

a nechceli by ste rozdelit este aj manual/automat vsetko? [-o<

ale nie vazne. napad ze prve pohar a 2 3 medaile tiez nie je zly inac. ale osobne si myslim ze netreba na tolko kategorii rozdelovat. ako tu pisal niekto pred apr prispevkami je to o tom aky mam cas a o svojom zlepseni. nie o tom aby bolo 10 prvych :roll:

ja s tym mojim tds kombikom s automatom nemam moc sanci ale vyskusam, uvidim, budem vedet aky cas spravim voci inym autam a motorizaciam a budem spokojny

alinek
Auto: bmw 530 d
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 16. Januára 2014, 08:19

Hajecek napísal:
3. Západoslovenský BMW zraz

Takže klubáci už takto skoro v predstihu začínam plánovať ďalšiu akciu do budúceho roku :) Dátum by mal byť buď 24.5. alebo 31.5. samozrejme presnejšie sa to zatiaľ určiť nedá ale všetko tu bude včas :smile:

Čo sa týka miesta chcel by som sa vás popýtať na čo by ste mali tento krát chuť. Do úvahy pripadajú zatiaľ:
- Paddock Pezinská Baba
- Letisko Senica
- ledenice v Bratislave

s prvými dvomi už skúsenosti mám ... čo sa týka lodeníc všetko je v štádiu riešenia ale tento areál sa mi veľmi páči ak to tam niekto poznáte tak mi určite dáte za pravdu.

Samozrejmosťou budú disciplíny tak ako na predchádzajúcich zrazoch a všetko okolo toho :thumbup:
Znova sa na Vás teším a chcel by som k tomu pridať zase niečo čo ešte doteraz nebolo tak uvidíme čo z toho vznikne.

Kľudne píšte mená a aj vaše autá, začínam vytvárať menný zoznam tu na klube tak nech sa to tu pekne rozbehne :wink:

Hajecek - E36 cabrio
jkk - E46 330i
stevo699 - E46 330d
cayman - E90 330i

alinek - E39 530d

Jeffri
Auto: E46 318Ci
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 16. Januára 2014, 09:42

A čo takto kategóriu tuzing roka? :-D ja s Fuxxom sa hlásime a Lexx s Vomackom sú v porote :-D :-D :-D :lol:

maiki
Auto: 02" E46 320d

Štvrtok, 16. Januára 2014, 09:44

Jeffri napísal:
A čo takto kategóriu tuzing roka? :-D ja s Fuxxom sa hlásime a Lexx s Vomackom sú v porote :-D :-D :-D :lol:

konecne nejaky konstruktivny napad =D> =D> =D> :mrgreen:
akurat do poroty asi aj banneda poprosim, nech je to objektivne :twisted:
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio

Štvrtok, 16. Januára 2014, 11:52

tuzing ? .. vysvetli mi ako konkretne si to myslel lebo neviem ci to mam chapat ako subkategoriu najkrajsieho auta ale s inymi parametrami alebo ako to co to aj vazne znamena :D

sineDko
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 16. Januára 2014, 13:16

Pohromy naživo :mrgreen:

F!z:k
Auto: E36, E32

Štvrtok, 16. Januára 2014, 13:58

Nevim, nezhadzoval resp. neponizoval by som tak verejne ludi ze majster tuzingu ked jemu samotnemu a mozno aj jeho okoliu sa jeho auto paci a nam nie :)

Skor co uz niekde mozno na fb vizgirligi podnecoval, spravit podliezacku ze kto je najviac LOW :twisted:
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Štvrtok, 16. Januára 2014, 15:27

sineDko napísal:
a nechceli by ste rozdelit este aj manual/automat vsetko? [-o<

ale nie vazne. napad ze prve pohar a 2 3 medaile tiez nie je zly inac. ale osobne si myslim ze netreba na tolko kategorii rozdelovat. ako tu pisal niekto pred apr prispevkami je to o tom aky mam cas a o svojom zlepseni. nie o tom aby bolo 10 prvych :roll:

ja s tym mojim tds kombikom s automatom nemam moc sanci ale vyskusam, uvidim, budem vedet aky cas spravim voci inym autam a motorizaciam a budem spokojny

no a presne preto, ze nemas sancu voci inym, som spominal viac kategorii, aby si mal sancu o nieco zabojovat, a nie ist krutit len tak 4fun,, to mozes aj pred tescom a niekto ti to moze stopovat na mobile.. trat nikdy nebude rovnaka, takze neviem ake zlepsenia myslis :D a je to sutaz(aspon si to tak myslim), a nie aktrakcia ako nafukovaci hrad pre deti, ale vyskusat si to a zabojovat :thumbup:

nevravim, ze ja tam idem slalomovat/sprintovat, ale tak proste ked viem, ze to nema zmysel ist v jednej kategorii s autom o triedu lepsim, tak to ani skusit nepojdem.. nebudem tam drat gumy len tak pre nic za nic.. :thumbup: slalom nemusi byt rozdeleny aj na kombiky a podobne preboha.. ale sprinty by neboli odveci s rozumom napr. -2L,-3L,+3L + dizle -2,5l,+2,5l resp. podobne aj mozno aj slalom, podla nejakeho mozneho potencialneho zaujmu.. samozrejme ked bude 10 ludi dokopy, tak to nema zmysel.. ale treba tych ludi nalakat, nech to mozu skusit, a zabojovat.. resp zistit predbezny zaujem

a poharov hoc aj kebyze je 25, tak to mas pri 200e nakladoch 20 ucastnikov.. a myslim, ze ich tam bude urcite viacej..

a medajle.. ](*,) co sme na nejakom sportovom dni na zakladnej skole ? sak nech to ma aspon nejaku uroven omg..

uvidim co to bude zac, moc ma to momentalne nelaka, ale z urcitych dovodov tam idem..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

maiki
Auto: 02" E46 320d

Štvrtok, 16. Januára 2014, 15:37

suhlasim s majrom..
je to sutaz, trenovat mozme hockde... a ked uz to tak ospevujes a dosiahol si predoslimi zrazmi nejaku uroven, tak ju neznizuj ale zvysuj... !!

treba motivovat... o medailu a cokoladu navrch mozes spravit hod gumou alebo kto dalej docura :thumbup:
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

ROKI49
Auto: G20 330i

Štvrtok, 16. Januára 2014, 16:25

Ono rozdelenie je pekna vec na tie sprinty, ale srat na take rozdelenie co je akurat v tabulke v exceli. Tie sprinty to bol posledne chaos a chodilo sa jak chcelo, vsak niektori tam mali asi aj 8 meranych casov. A za dalsie mi nepride nejak zazivne sa v sprinte kukat na zvireny prach za 135i napr.....a to nevravim o chalanovi co siel s 320d 100kw proti dakemu fukanemu benzinu. Pokial to nebude mat nejaku formu tak kaslat na sprinty, radsej nech nie su.

Ale inak miesto je super a ma velky potencial a ak bude pekne pocasie a nebude iny program tak tomu rad pridem dat znova sancu... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Hajecek
Autor témy
Auto: E36 325iA Cabrio

Štvrtok, 16. Januára 2014, 16:32

Chalani ja vas samozrejme chapem ale je hlupost robit kazdemu obsahu vlastnu kategoriu pomaly ... Planoval som to nechat tak ako minuly rok mozno plus diesle ... Ale ked sa pozriete na hocijake poriadne sprinty tak tam je rozdelenie podla normalnych kategori tak ako to bolo aj naposledy ... Mne je jasne ze stara dvaapolka sa nemoze za beznych okolnosti rovnat trojlitru v m3 ale bohuzial ak chce vyhrat tak to svoje auto musi upravit tak ako to je vsade ... Ked sa m3 na carate postavila vedla 1.8t audi tak si baworak bohuzial ani neprdol a tp ta audi mala zapocitany aj koeficient a o tom sprinty su upravit svoje auto na to aby som konkurenciu porazil s tym co mam ne aby som sa zaradil do kategorie samej pre seba a vyhral za kazdu cenu pohar ..to mozu potom chcet aj 1.6 a 1.8 vlastnu kategoriu kedze za normalnych okolnosti si uz na isko neprdnu ne to este na dobry dvojliter ... Urcite budu sprinty volane po kategoriach nespravime z toho uz taky bordel ako naposledy to sa nepacilo ani mne ... Dokonca som uvazoval aj nad vyradovacim pavukom

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Štvrtok, 16. Januára 2014, 16:49

a ako boli kategorie naposledy ? ja som nebol, takze neviem.. jj ked mas fukane nieco, tak preto sa to nasobi koeficientom, aby to bolo v rovnakej kategorii priblizne.. ale malokto je fukany, a drviva vacsina je klasicka bez uprav.. takze pre mna a mna nech aj 1.8 otubena ide v kategorii do 3litrov a vyhra, ale tak ist v jednej kategorii 3liter benzin a 3 liter oturbeny benzin je hovadina.. vravim, podla poctu ucastnikov sa to da nejak domysliet..

nechces spekulovat s kategoriami, ale ides spekulovat nad pavukom ? :mrgreen:

na margo tohoto celeho.. na nive to fungovalo, videl si aj sam, a ziaden problem.. toto mi tu pride dost chaoticke a vzdy aj bolo zatial podla toho, co som videl pocul ohladom sprintov a podobne..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

HAZARD
Auto: stare

Štvrtok, 16. Januára 2014, 17:20

filip v prvom rade ti chcem povedat neber toto ako nejaku urazku alebo nieco len sa chcem vyjadrit k tejto teme z mojho pohladu.dal si sa na organozaciu zrazu v pk s tym,ze ides spravit nieco pre ludi,pre zabavu nie pre zisk...neriesim kolko si zarobil je to tvoja vec tak ako ty do toho mohol ist aj niekto iny ale nikto sa nehrnul...ale mal si dve moznosti.bud drzat picu a krok a tesit sa ze si zarobil alebo rozhlasovat ako to co si zarobil bude pouzite na dalsi zraz a o to bude mensie vstupne.ty si sa rozhodol pre druhu moznost a urobil si chybu,ze si ju nedodrzal a tym padom to vsetci vedia kedze si to dal takto verejne.moj nazor je,ze to robis ako neziskova organizacia takze by si z toho zisk nemal mat.nezavidim ti ho preto vzdy pridem a podporim akciu aj svojou ucastou a tu to nebude inak urcite pridem ale naco si sa bil do prs ako zisk bude pouzity dalej ked nebol,nieje a ani nebude?ked si si chcel poplatit dlhy,porobit auto alebo pre mna za mna kupit gumennu ancu (prepac anco podobnost je cisto nahodna :mrgreen: ) tak si si na to mal zarobit alebo nesirit milne skutocnosti...stale tvrdim ze som rad ze sa na to niekto dal a mame my ostatny kam prist na zraz len si sa sam trocha zapalil no...ku kategoriam a poharom suhlasim v podstate s majrom.kategorie na slalom by stacili 2 benzin a dizel nakolko slalom zvacsa nebyva stavany na rychlost ale technicky zamerany...u sprintov by to mohlo byt ako majro pise do 2,do 3 a nad 3 benzin a do 2,5 a nad 2,5 dizel.to je 5 kategorii plus dve na slalom plus najkrajsie auto vseho vsudy 22 poharov jeden stoji 4e plus gravirovanie tak 5 to je 110 e takze staci 11 ludi a to ti snad pride...pretoze kazdy kto tam bol vie,ze povrch je tam katastrofa tak nikto sa ti nepride vozit na sprinty a obzvlast na slalom len tak videl som co to robi s gumami tak ked uz sa snazit tak nech je tam motivacia...ty to beries stale z hladiska penazi ale ked uz si sa na to dal tak to riziko nes a nie ze toto nebude a toto tiez nie lebo co ked nevyjdu prachy...to si rovno nemusel organizovat nic a mohol si sediet doma na svojej lavej ruke a po strpnuti jej hovorit "kamos" :wink: ...napad s medajlami ok z hladiska setrenia nakladov to chapem ale fakt to neni sutaz v plavani alebo ping-pongu pohar si vystavis na auto medajlu si co zavesis na antenu ktoru si najprv tiez kupis...mal by si to rozmysliet chces aby ti ludia prisli,akcia vysla a vsetci sa zabavili tak to rob pre ludi a daj im co chcu a nie to co chces ty aby si usetril... ](*,)
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 16. Januára 2014, 22:49

Nepochopil som jednu vec, robis zraz pre bmw forum. Pre forum ktore je viac menej orientovane nur original ist legal a ty zacnes hovorit aby si ludia zacali upravovat auto kvoli sprintu alebu slalomu ked si to chcu skusit oskusat auto alebo svoje schopnosti? Trosku scestne nie? Mozno sa len mylim a ludia uz teraz pripravuju setupy a fitmenty :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 36

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných