... všetko o BMW ...
MikiR napísal::-k a co sa tyka kvality je 320 horsi ako 330. popripade tie automaty su kazive?
bmw-fan-ke napísal:Mam 2.0d s automatom v touringu ten novsi 110kw a je aj tu na predaj , ma nabehane 380 tisic a je tam povodny automat servisovane auto cize nie je to kazovy motor a vobec nie je lenive ak chces obehnes 90% aut v premavke. Spotrebu mam v meste do 7 litrov. Kludne si ho kup aj do coupe a ked sa ti zunuje vykon daj chip a mas cca 180 koni za stale vybornu spotrebu.
PeqpeK napísal:cipovat GM automat, to chce celkom odvahu
ROKI49 napísal:pre dvojliter tam je dostatocna rezerva, takze tam sa to da, odvaha je cipnut 3.0d, kde rezerva nie je ziadna.
banned napísal:Co ja viem, podla mna v pohode, tam je iba 110kW a s automatom funguje pekne, ked je honba za vykonom (na bezne jazdenie uplne postacuje), v pripade nutnosti chip z toho spravi este cosi silnejsie auto... Neni zla volba, dnes je kazde coupe diesel, takze nic vynimocne a ten 110kW neznie tak ako ten stary zetor 100kW, je aj docela spolahlivy. Ked ide o spotrebu, kludne by som to videl ako spravnu volbu (napr. pre frajerku), pekne, nizka spotreba, relativne nizke naklady... Pre niekoho lepsie volba ako 330d, v meste spotreba aj 2L navyse...
DrakulaVladimir napísal:konkretne ten co je v 2d hej kazivy je
DrakulaVladimir napísal:Automaticka prevodovka ktora sa davala do dizlovich e46+e39 GF tusim sa vola,
je oproti ZF ktora je v benzinoch tak trochu blato,vraj nie ze ci sa pokazi ale kedytieto info mam tuto z tohoto uzasneho fora
MikiR napísal:cize ked automat v coupe tak benzin?
MikiR napísal:a nevies co odchadza na tych prevodovkach? popripade kolko mat rezervu na opravu aby bola top