... všetko o BMW ...

MikiR napísal::-k a co sa tyka kvality je 320 horsi ako 330. popripade tie automaty su kazive?

bmw-fan-ke napísal:Mam 2.0d s automatom v touringu ten novsi 110kw a je aj tu na predaj , ma nabehane 380 tisic a je tam povodny automat servisovane auto cize nie je to kazovy motor a vobec nie je lenive ak chces obehnes 90% aut v premavke. Spotrebu mam v meste do 7 litrov. Kludne si ho kup aj do coupe a ked sa ti zunuje vykon daj chip a mas cca 180 koni za stale vybornu spotrebu.

PeqpeK napísal:cipovat GM automat, to chce celkom odvahu

ROKI49 napísal:pre dvojliter tam je dostatocna rezerva, takze tam sa to da, odvaha je cipnut 3.0d, kde rezerva nie je ziadna.
banned napísal:Co ja viem, podla mna v pohode, tam je iba 110kW a s automatom funguje pekne, ked je honba za vykonom (na bezne jazdenie uplne postacuje), v pripade nutnosti chip z toho spravi este cosi silnejsie auto... Neni zla volba, dnes je kazde coupe diesel, takze nic vynimocne a ten 110kW neznie tak ako ten stary zetor 100kW, je aj docela spolahlivy. Ked ide o spotrebu, kludne by som to videl ako spravnu volbu (napr. pre frajerku), pekne, nizka spotreba, relativne nizke naklady... Pre niekoho lepsie volba ako 330d, v meste spotreba aj 2L navyse...
 takto nejak sa nato pozeram aj ja, neni som ziadny pretekar moje prve bawo malo 116hp, druhe malo 140hp a myslim ze keby mam 150konove v pohode mi to staci. a k tomu automatu co sa tyka pohodlia sa mi lepsi zda..hlavne vo vacsich mestach
 takto nejak sa nato pozeram aj ja, neni som ziadny pretekar moje prve bawo malo 116hp, druhe malo 140hp a myslim ze keby mam 150konove v pohode mi to staci. a k tomu automatu co sa tyka pohodlia sa mi lepsi zda..hlavne vo vacsich mestachDrakulaVladimir napísal:konkretne ten co je v 2d hej kazivy je

tieto info mam tuto z tohoto uzasneho fora
 tieto info mam tuto z tohoto uzasneho fora 
DrakulaVladimir napísal:Automaticka prevodovka ktora sa davala do dizlovich e46+e39 GF tusim sa vola,
je oproti ZF ktora je v benzinoch tak trochu blato,vraj nie ze ci sa pokazi ale kedytieto info mam tuto z tohoto uzasneho fora
MikiR napísal:cize ked automat v coupe tak benzin?

MikiR napísal:a nevies co odchadza na tych prevodovkach? popripade kolko mat rezervu na opravu aby bola top