... všetko o BMW ...
DrakulaVladimir napísal:Zf+m54 je drziak!! To ti pove kazdy

lebo mas 180-200koni a spotrebu lepsiu jak mali predtym na fabii 1.2
 lebo mas 180-200koni a spotrebu lepsiu jak mali predtym na fabii 1.2MikiR napísal:cize asi skor manual co? mal som benzinove coupe, no koli spotrebe premyslam na 320cd
germancars napísal:320d je smutna nuda a ked to bude udusene automatom tak v coupecku je to uplny fail. to bude dlho cakat kym sa najde dalsi taky blazon co to od neho potom kupi.
ked uz tak aspon s manualom .
ano diesel v coupe je bezna vec ale ceneny diesel v coupe je aspon 330d alebo 335d..
 no necham si to prejst hlavou, ale nakoniec asi skoncim pri manuali ked je to spolahlivejsie i ked koli komfortu som chcel automat
 no necham si to prejst hlavou, ale nakoniec asi skoncim pri manuali ked je to spolahlivejsie i ked koli komfortu som chcel automat  
MikiR napísal::-k no necham si to prejst hlavou, ale nakoniec asi skoncim pri manuali ked je to spolahlivejsie i ked koli komfortu som chcel automat
MikiR napísal:a este mam otazocku chalani: tie 320d su ten isty motor ako 318d v e46-kach po FL?
 som pocul ze su to neni moc dobre motori co sa tyka rozvodovej retaze, tak teraz neviem ci je ta 320d spolahliva masina
 som pocul ze su to neni moc dobre motori co sa tyka rozvodovej retaze, tak teraz neviem ci je ta 320d spolahliva masina