Piatok, 27. Decembra 2013, 15:52
Zdravím všechny,
i já jsem se po přečtení několika příběhů zde rozhodl napsat pár řádkú o mém kupéčku. Je to moje úplně první BMW (a to řídím už 14 let), tak se omlouvám za případné nedostatky plynoucí z neznalosti. Již delší dobu jsem toužil po koupi sportovního auta na okreskové a okruhové využití s možností se občas účastnit amatérských závodů. Jasno bylo že potřebuju 6válců, benzín, atmosféru, zadní náhon, samosvor. Nejdříve jsem koukal po použitých Porsche 911, ale narodil se mi syn, peníze se začaly směřovat hlavně do rodiny a do budoucího bydlení. Tak jsem s nárokama postupně slevoval přes 370Z, 350Z, E36 M3... až jsem si řekl, že investici do obyčejné 328i si doma už prostě obhájim!!... Po obcházení aut na inzeráty a jízdama nespočtem popelnic jsem se rozhodl hledání pro tento rok ukončit, staré BMW v pěkném stavu prostě nebylo, dovoz jsem nechtěl. Až koncem léta se u mě v práci mihnul kolega z jiné firmy pěknou "emtrojkou". Slovo dalo slovo, já se dozvěděl že to není emtrojka (dnes už bych to poznal) a příští týden jsme jeli na zkušební jízdu. Majitel s tim jel jak důchodce, žádný velký otáčky, až jsem si říkal, jesti to vůbec jede. Nakonec jsem se po svezení pro koupi dohodl, líbil se mi celkový stav vozu a velké investice do mechaniky minulého majitele.
-
Prílohy
-

-