... všetko o BMW ...
M3driver napísal:balino napísal:M3driver napísal:Maros kedy chces skusit keramiku? ja sa zase kuknem na ten tvoj airbox! lubia sa mi tieto zvuky z otvoreneho sania a tvoj sa tomu celkom blizi...
ja som dal otvorene sanie ako maros poradil a nic to neurobilo...akurat ma mechanik dojebal ze som spravil picovinu ze to taha teply vzduch z motora...a uzaj to mam s5
jasne ze bude tahat teply vzduch ked to neoddelis. staci urobit nejake tienenie a mas to! mne ide skor o zvuk...
BlackMW napísal:Ahoj, odkaz skor pre Balina, Mám odstránemý airbox, dal som športový filter, ten zvuk, mám obyč. výfuk , ale ten zvuk, ten jesuper, od motora to mám izolované tvrdenou molitanovou rurou,nič náročné,pár minut námahy so skvelím výsledkombalino napísal:to si pozrem ako to oddelis....
tak ako Ivan (BA 540AZ - Ivan), mozes si pozret jeho![]()
Miky e30 napísal:Diablo, presne tak!!!!! Balino, narodil som sa síce v Bratislave, ale že by tvoj stýco?
Miky e30 napísal:Ahoj, beriem strýco, čo s tebou, ja som nikoho nepresviedčal že to má spraviť ako ja, samozrejme mám viac priestoru pre vymýšlanie, písal som vlastne že ten filter krásne zmení zvuk, nedovolil som si Vás poučovať, ale myslím si že to uchytenie filtra na tej fotke by sa dalo vylepšit prírubou s kolenom smerujucim dolu,aby sa k filtru dostalo priamo viac vzuchu, ja len toľko
Miky e30 napísal:A skusil si športový filter, plochý, čo sa vloží do airboxu miesto obyč? Vraj to urobí ten zvukový efekt a nemáš problém s tepkym vzduchom, len vyber odtiaľ ten bazmek zvnutra čo usmerňuje vzduch, ako to urobil Maroš, a už daj pokoj, nemám len teba!