... všetko o BMW ...
Tubular napísal:viem ze to tu nepatriale zaujima ma, ake zmeny su tam oproti serii? ako tak podvozokovo, dizajnovo, prip. motorovo...dik
![]()
BlackMW napísal:Tubular napísal:viem ze to tu nepatriale zaujima ma, ake zmeny su tam oproti serii? ako tak podvozokovo, dizajnovo, prip. motorovo...dik
![]()
M-Paket, Sportovy podvozok origo bmw, s tym som nic nerobil, zadne cire svetla tiez boli.
Co som daval ja: vpredu cierne ladvinky (nie striekane to sa obije),
seriove svetla prerobene na ciernu optiku a custom LED angel eyes,
custom cierne LEDkove predne smerovky, kupene cierne bocne LED
smerovky, custom cierne LEDkove hmlovky (funkciu hmlovky to nema)
vymena BMW znaku za cierny s punisher lebkou
stiahnutie strechy vzadu, lizatko na zadnej kapote..
vnutri komplet vsetky ovladacie prvky podsvietenie na modro, budiky modra plazma..
Musel som menit brzdy, dal som dierovane Zimmermany ale uz by som isiel racej do ATE Powerdisc..
Motorovo - dal som flashnut posledny origo bavoracky soft do riadiacky,
a zo serioveho airboxu som vybral jeden plast, ma to hlbsi zvuk..
Dopredu isla vzpera inac nic..
uprednostnujem seriu aby sa nesrali veci ako vaha vzduchu a tak..
no a pridal som nejakych 100 metrov kabla, elektriku ja lubim
tak to je asi tak zhruba vsetko![]()
ak by som zasahoval do motora tak jedine 2.5l sanie a zvysenie tlaku paliva o 10%,
ale k tomu sa tak skoro nedostanem..
balino napísal:maros co ten soft?pomoze to njeco?na mojom dvojlitri?
balino napísal:odkial a kto ti dal ten soft tam?len zo srandy by som to skusil heh
BlackMW napísal:balino napísal:odkial a kto ti dal ten soft tam?len zo srandy by som to skusil heh
Karol, ale prchol do dubaja pred pol rokom, tyzden na to ako mi to flashol..
Takze asi uz len Sutka alebo bavaria, neviem o nikom inom kto by mal
bavoracky tester za pol mega..
GOOSE528 napísal:balino napísal:odkial a kto ti dal ten soft tam?len zo srandy by som to skusil heh
To bol soft z posledneho tamagoči ale to neslo dobre tak Maros zohnal soft z Knightridera![]()
BlackMW napísal:GOOSE528 napísal:balino napísal:odkial a kto ti dal ten soft tam?len zo srandy by som to skusil heh
To bol soft z posledneho tamagoči ale to neslo dobre tak Maros zohnal soft z Knightridera![]()
sak pockaj ! bude aj vypravat !!