... všetko o BMW ...
GOOSE528 napísal:BlackMW napísal:GOOSE528 napísal:balino napísal:odkial a kto ti dal ten soft tam?len zo srandy by som to skusil heh
To bol soft z posledneho tamagoči ale to neslo dobre tak Maros zohnal soft z Knightridera![]()
sak pockaj ! bude aj vypravat !!
Vobec by podla mna nebolo tazke tam na repro napojit jednu vysielacku a druhou z dialky do toho rozpravat, alebo mobil, alebo aj nahrat nejake zakladne vety a spustat to cez magic car
GOOSE528 napísal:Vobec by podla mna nebolo tazke tam na repro napojit jednu vysielacku a druhou z dialky do toho rozpravat, alebo mobil, alebo aj nahrat nejake zakladne vety a spustat to cez magic car
BlackMW napísal:GOOSE528 napísal:Vobec by podla mna nebolo tazke tam na repro napojit jednu vysielacku a druhou z dialky do toho rozpravat, alebo mobil, alebo aj nahrat nejake zakladne vety a spustat to cez magic car
ides na to
GOOSE528 napísal:BlackMW napísal:GOOSE528 napísal:Vobec by podla mna nebolo tazke tam na repro napojit jednu vysielacku a druhou z dialky do toho rozpravat, alebo mobil, alebo aj nahrat nejake zakladne vety a spustat to cez magic car
ides na to
Co ja?!! TY tu si na elektrikuJa som dnes siel do servisu opravit brzdove svetla na honde len preto aby som zistil ze su len vypalene ziarovky
![]()
![]()
balino napísal:GOOSE528 napísal:BlackMW napísal:GOOSE528 napísal:Vobec by podla mna nebolo tazke tam na repro napojit jednu vysielacku a druhou z dialky do toho rozpravat, alebo mobil, alebo aj nahrat nejake zakladne vety a spustat to cez magic car
ides na to
Co ja?!! TY tu si na elektrikuJa som dnes siel do servisu opravit brzdove svetla na honde len preto aby som zistil ze su len vypalene ziarovky
![]()
![]()
no ty si teda expert
balino napísal:sak asi pozrem vsetky neeeeee...jeden typek dosiel do servisu na medaku ze mu zle svietia svetla...kukame nato sak mu ani nesvietia chodil na hmlovkach cely cas hahaaaaaaa vprdeli zarovky secky
M3driver napísal:Maros kedy chces skusit keramiku? ja sa zase kuknem na ten tvoj airbox! lubia sa mi tieto zvuky z otvoreneho sania a tvoj sa tomu celkom blizi...
M3driver napísal:Maros kedy chces skusit keramiku? ja sa zase kuknem na ten tvoj airbox! lubia sa mi tieto zvuky z otvoreneho sania a tvoj sa tomu celkom blizi...
balino napísal:M3driver napísal:Maros kedy chces skusit keramiku? ja sa zase kuknem na ten tvoj airbox! lubia sa mi tieto zvuky z otvoreneho sania a tvoj sa tomu celkom blizi...
ja som dal otvorene sanie ako maros poradil a nic to neurobilo...akurat ma mechanik dojebal ze som spravil picovinu ze to taha teply vzduch z motora...a uzaj to mam s5
balino napísal:M3driver napísal:Maros kedy chces skusit keramiku? ja sa zase kuknem na ten tvoj airbox! lubia sa mi tieto zvuky z otvoreneho sania a tvoj sa tomu celkom blizi...
ja som dal otvorene sanie ako maros poradil a nic to neurobilo...akurat ma mechanik dojebal ze som spravil picovinu ze to taha teply vzduch z motora...a uzaj to mam s5
M3driver napísal:balino napísal:M3driver napísal:Maros kedy chces skusit keramiku? ja sa zase kuknem na ten tvoj airbox! lubia sa mi tieto zvuky z otvoreneho sania a tvoj sa tomu celkom blizi...
jasne ze bude tahat teply vzduch ked to neoddelis. staci urobit nejake tienenie a mas to! mne ide skor o zvuk...