... všetko o BMW ...
skoki napísal:ja neviem, stale som nedosiel na chut tým foliam, ked to chces dobre spravene stoji to ako lak, a pritom je lak kvalitnejsi, da sa lestit a teda životnost je násobne väčšia, určite je odolnejši...
Fuxxo napísal:
moja folia ma zivotnost 10 rokov, je to spicka na trhu.. lak za 1500€ ma aku zivotnost? videl som zopar takych a ani jednu zimu to neprezilo..
ale nechcem spustat flamepre mna celolak je celolak za 2500+ € inak by som do toho nesiel..
Fuxxo napísal:
moja folia ma zivotnost 10 rokov, je to spicka na trhu.. lak za 1500€ ma aku zivotnost? videl som zopar takych a ani jednu zimu to neprezilo..
ale nechcem spustat flamepre mna celolak je celolak za 2500+ € inak by som do toho nesiel..
skoki napísal:neviem čo znamena životnosť 10 rokov, možno tolko ta folia realne vydrži bez zmeny farby ale neverím že sa skôr nezačne odlepovať pôsobením vody, v zime soli... a navyše sa mi viac páči auto lesklé a tam folia nemôže realne byť dlhšie pekná bež mikroškrabancov
LEXXX525 napísal:
ehm...No ano firma dava na foliu zaruku 10 rokov,na to ze nestrati farbu a ze sa pri SPRAVNOM nalepeni nezbehne a neodlepiNebodaj poznas niekoho co ju dokaze spravne nalepit?Na slovensku to dokaze len velmi malo firiem,tie fotky co su hore na zaciatku temy su proti tomu ako sa lepi na slovensku este velmi slusna praca.Uz v par temach si tu pisal ze mas najspickovejsiu foliu na trhu,preco si ju teda nedal nalepit odbornikom ale wrapfolu?
Na tvojom mieste by som daval pozor na to co hovorim,lebo ani tvoja spickova folia este neprezila ani jednu zimu
mareko258 napísal:ale lavy blatnik ti nevyreklamaju ???![]()
mas to popici spravene, ale lak je a stale bude to viac trvacnejsie ako folia , keby bola folia taka trvacna a odolna tak by auta ani nelakovali zbytocne drahymi lakmi ale davali daky nater a potom rovno foliu od vyroby .....
...