Pridam aj ja moje modely ale niesu to vsetky moje modely ale len tie co mam lepsie foto :) tie policie su mierka 1:43 ale ostatne su 1:18 a rôzny vyrobcovia
Wau no ste sa riadne posunuli dalej chalani :) a ja stale nejako stojím :/ vyzerá to tak že budem predávať všetkých drobcov 1:72 - X5,5 E39,3 E46,3 E90 HOLD treba prejisť na vačšie :) mimochodom kesho ty si sa nejak nazasoboval kolami aj mne má teraz prist nejaká tá sada :)
pani, dnes som naraz na nieco (pre mna) neuveritelne. V draciku som kupil Bburago 1:43 BMW 3er E91 LCI!!! Ma prelisy na kapote aj faceliftove zadne svetla. Nie je to zdaleka dokonaly model, je to skor hracka... ale strasne ma to potesilo. A za 2 ojro, no nekup to
neskor hodim aj fotky...
BMW 320d E91 Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG EX - Seat Leon II
"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"
Hen na mafiana už tri sedmy má a vysaj si to vnutri xDDD ... kvalita spracovanie super :) a jak sme sa bavili na fb škoda len farby a interieru ale tak kedže sa to už nevyrába človek sa musí uspokojiť a celkom sa mi páči aj v striebornej :)))
Akurát pozerám, že to bude treba trocha vnútri povysávať. xD Ja by som chcel všetky tie sedmy v čiernej, lebo čierna je čierna. Ale tak stačia aj v tých farbách v akých sú, veľmi uz nie je na výber tak beriem to čo je.
tak a teraz ťa naserem práve som si objednal u carmodel.sk BMW 750 F02 v čiernej farbe DD 76 euro a po novom roku ho mám doma fotky budu hned ako ho budem mať .. do noveho roka dojde ešte šestka a M3 vrak toto budu bohaté vianoce DD