Ja ju mam od predajcu BMW este ked vysla ako novinka, po par dnoch sa kompletne vypredala lebo bola vyrobena v obmedzenom mnozstve, takze ako som pisal vyssie, jedina moznost je pozerat pravidelne aukcie a mozno sa nejaky kus obcas objavi.
juuuj ale ta individualka E66 to je pecka ... a jedina ma zo vsetkých E66/65 dobré kolesá (myslim teraz na auticka) ak sa nemylim vyrabali sa len individualky potom styling 93 (predfacelift) a pofacelift len tie cudne: http://www.allcarmodels.com/images/xlar ... 72BL/0.jpg ani neviem co to napodobnuje ale brutalne sa mi to nepači .... videl som chlapika čo prehodil kolá z Fky na Ečku a nevyzeralo to zle len fakt neviem dke zozeniem dalšie kolesá s Fky ináč by som to bral no .... ešte premyslíme zatial sa teším ako vytazoslavne napíšem v paitok mail chlapcovi s carmodel.sk nech mi v pondelok prinesie do BA Fku že už mám money
no jo aj to raz bude mne teraz dojde 6tka od autoarta v tmavo zelenej s bezovym itnerierom akurat skoda ze mu urval zasterky preto aj lacnejšie ma vyšiel
No konečne ju už mám a už je na ceste dalsia s vykonejsím motorom 328i samozrejme UT MODELS len čierna so zeleným interiérom. Jasné mam tam zimne pneu, letne a niekolko elektronov, väčšina origo BMW.