... všetko o BMW ...
100RM napísal:O ziadne machrovanie vobec nejde. Takisto to ze staci truba a dialkove neni pravda. Skus si parkrat dat D1 Praha-Brno a uvidis o com hovorim. Tam by sa skor hodil sibrovy gulomet, ale to je uz na basu. Ja to chcem pouzivat len na idiotov (90 na dialnici lavy pruh a podobne).
Dogg88 napísal:
Presne, a takisto milujem idiotov co idu 120km/h, auto pred nimi ide 110km/h tak hodi smerovku a surovo sa vyradi do laveho pruhu a ani ho nenapadne pozret do zrkadla ci tam nahodou nejde niekto rychlejsie ako on!!! Clovek ide potom uvarit brzdy a ziadna truba ani svetla nepomozu...
Mimo napísal:
no neviem... ale ten čo pôjde za ním akože rýchlejšie by mal ísť max 130 .tak tým asi aj ráta nie? to že niekto iný ide 160 je jeho vec...a potom aj jeho zodpovednosť
Mimo napísal:Ja s tým rátam, preto sa do späťáku vždy mrknem.. ale nie každý to robí![]()
išiel som už po dialnici 210 a mrdla sa mi fabia so 120 do cesty.. viem teda aké to je
ale ohrozoval som hlavne ja.. hlavne ja by som bol vinný lebo som nedodržiaval rýchlosť...
on išiel podla predpisov... a preto je zlý? to že sa nepozrel do späťáku je len jeho vec...
Dogg88 napísal:
no vzdy musis ratat stym ze nie kazdy ide po dialnici 130a ked sa vysunies auto ktore ide trebars 200km/h a ty ides predpisovo 130 tak sa to tyka aj teba! Moze ti byt jedno kto je/bol na vine ked ta to (vas) zabije, nemyslis?
Dogg88 napísal:
Ohrozil ta, je to pisane vo vyhlaske...
Miro528 napísal:
Teba sa to netyka ked ides predpisovo a mozes ho zvysoka ..... kym to neni policia a pod.a nema zapnute majaky .Ty si pri tej rychlosty nic neporusil je to jeho zodpovednost a hlupost ked ide 200