... všetko o BMW ...
birki napísal:..........
obmedzil - ide 200 km/hod ja sam mu tam vtrepem napali do mna zozadu
ohrozil - ide 200km/hod ja sa tam trepem a sepalim ho zboku
100RM napísal:
Co to kecas ? Teba sa to tyka, a to kurevsky. Pretoze ked ta v tych dvoch kilach sunda, tak jedno ti to nebude ...
wlado napísal:Si optimista.Ono to presne tak je, šak si to zapnem, keď je zápcha, zažívam to často na starej seneckej. A vieš aké sú na to predpisy?? Že môžu, ak to vyžaduje plnenie úloh pri preprave a sprevádzaní chránených osôb. Viď napríklad Kaliho prasácka jazda 1.2.2009. Dokonca aj také prasáctvo ako prejazd na červenú bez majáku zametú pod koberec. Mám ti poslať spis v *.pdf?
[
wlado napísal:a čo spravíme tzv. nehodovke dopravného podniku bratislava? to mi tiež nepríde ako vtipné, hrať sa na právo prednostenej jazdy, ked nám to zákon nedovoľuje. dúfam, že si nejazdil s takýmto autom, lebo okrem policajtov (vrátane ZVaJS, VP a SIS), hasičov a záchranky ma nejako nenapadá, kto ďalší by mohol ešte používať maják.
wlado napísal:
vzletné slová, policajno právnicka hantýrka, speciálne úlohy mozu byt aj deratizácia.ja vsak vravím, ze ziadna moznost na povolenie v zákone c. 315/1996 Z. z. nebola, takze bud to bolo povolenie nulitné, alebo nazyvas povolením poverenie v rámci subjektu, ktorý bol v zákone vymenovaný.