... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
bruno75 napísal:Zial, musim pripustit, ze som sa (asi) mylil...![]()
V poslednom cisle AutoBildu je clanok o prekonatelnosti key-less entry a testovali to na 10 roznych autach (vratane vsetkych 3 premioviek) a ako jediny z nich odolal Mercedes... Neviem, do akej miery sa tomu clanku da doverovat, ale je mozne, ze nas "klub paranoikov" nebol az tak vedla, ako som si povodne myslel...
![]()
Priznam sa, ze som ochrane BMW veril viac... este, ze som vec riesil (aj) inak.
Ak by mal niekto zaujem, mozem ten clanok oskenovat a zavesit sem alebo poslat do PM...
Key-less je sice velmi komfortna funkcia ale jeho pouzivanie moze fakt vyst draho...
bruno75 napísal:Zial, musim pripustit, ze som sa (asi) mylil...![]()
V poslednom cisle AutoBildu je clanok o prekonatelnosti key-less entry a testovali to na 10 roznych autach (vratane vsetkych 3 premioviek) a ako jediny z nich odolal Mercedes... Neviem, do akej miery sa tomu clanku da doverovat, ale je mozne, ze nas "klub paranoikov" nebol az tak vedla, ako som si povodne myslel...
![]()
Priznam sa, ze som ochrane BMW veril viac... este, ze som vec riesil (aj) inak.
Ak by mal niekto zaujem, mozem ten clanok oskenovat a zavesit sem alebo poslat do PM...
Key-less je sice velmi komfortna funkcia ale jeho pouzivanie moze fakt vyst draho...
miso_525d napísal:Braňo nabudúce sa opýtaj tých, ktorí vedia viac ako ty (cize v tvojom prípade náhodný okoloidúci) a nespamuj tu na fóre chujoviny. Resp. najskor si o danej problematike zisti dostupné maximum a potom táraj.
...
Maco napísal:Brano neviem co riesis, vsetko je prekonatelne, ci tam nemas nic alebo si tam das daky VAM za 600ecka. Vobec by som sa nad tym nezeoberal ci bolo bmw hacknute o sekundu skorej ako mercedes. Ked niekto chce tvoje auto tak sa s nim mozes rozlucit. Na to su poistky.
PeqpeK napísal:tak poistky, ano? (z 15k dostat 6,4k, z toho este 1k DPH)
keby som v mojom keyless nemal, zrejme by siahli po tom, co stava o par metrov dalej...
toto je real life, z prvej ruky, nie hypotezy alebo nazory tipu jedna pani povedala
kazdopadne ked ho chcu, tak odide...kamosovi zobrali auto so zamknutym zederom....otazne je ci im naozaj pri tom-onom kuse stoji za to srat sa prekonavanim zabezpeceni...
jednemu cloveku z fora som poradil nech si skontroluje zabezpecenie podla svojej poistnej zmluvy (2rocna F11), samozrejme, ze mal tu istu poistovnu ako ja a samozrejme, ze tak ako mne mu poistovatel o zabezpeceni nic nepovedal/nepreveroval
miso_525d napísal:Braňo nabudúce sa opýtaj tých, ktorí vedia viac ako ty (cize v tvojom prípade náhodný okoloidúci) a nespamuj tu na fóre chujoviny. Resp. najskor si o danej problematike zisti dostupné maximum a potom táraj.
bruno75 napísal:
Ty uboha troska primitivna, ty sa vies iba vystatovat tym, co si nadobudol rektalnym alpinizmom a vyvysovat sa nad vsetkych ostatnych. Iba trotl ako si ty si moze mysliet ake je to zabavne, vsetkym ostatnym je z teba zle..
Tie tvoje velkohube arogantne a bohorovne reci ti mozu zrat akurat tak tvoji ritolizaci v tom vasom tzv. "hejterklube", to co predvadzate aj tak ziadne hejtovanie nie je, je to len tretotriedny trolling...
Zavri uz raz pre vzdy tu tvoju velku tlstu papulu a skus sa nad sebou radsej zamysliet (pokial ti v tej dutej lebeni zostalo aspon nieco, co je mozne na tuto cinnost pouzit...)
Pokial viem, uz viacero ludi ti povedalo, aby si uz sklapol a prestal otravovat slusnych ludi...
Ospravedlnujem sa vsetkym slusnym a nezucastnenym clenom za pouzity slovnik a ton prispevku, ale s dotycnym individuom sa inak jednat zial neda a nie je mozne ho ani ignorovat....