... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
Maco napísal:VAM hlavne profituje z dohody s poistovnami ze ho musia mat drahsie auta inak nepreplatia poistky ci daco take....
Maco napísal:Ideme sa chytat za slovicka?
Myslis ze niekto s takou reklamou by isiel vyhlasovat do sveta ze aha, ukradli nam auto?
Platini napísal:S tym nesuhlasim!
Toto zabezpecenie ti namontuju do auta ktore ma hodnotu ako 1000 tak aj 100 000€
Len pre tvoju informaciu
bruno75 napísal:
Maco, ja ta za nic chytat nechcem... na to si najdi niekoho ineho![]()
to bolo len upresnenie a informacia (aj) pre ostatnych...
tiez som bol zo zaciatku k VAMu skepticky, ale Smithove prispevky na zaciatku tohoto vlakna ma donutili trochu si o tom postudovat a zistil som, ze veci sa nemaju tak, ako sa na prvy pohlad moze zdat...
povodne som sa chcel stavit (napr. o tvoju E30...), ze ti dam kluce od mojho auta, ja si vezmem VAM krabicku a ak auto nastartujes a odides s nim po vlastnej ose, mozes si ho nechat... ale prisiel by si o svojho veterana...
![]()
![]()
![]()
ale skus sa na niecom podobnom dohodnut s majitelom VAMu, on sa tiez vozi na F10 535d a vo svojom aute ma (pokial viem) vsetky VAM produkty...
je asi pravda, ze ak by nimi zabezpecene auto ukradli, asi by sa s tam nechvalili, ale kedze ku kazdej montazi davaju aj certifikat vydany PPZ SR, asi by uz niekde presiaklo, ze to nejaky zlodej prekonal... ono to fakt nie je par prepojenycjh drotikov, ako sa tu niekto snazil naznacit...
smith666 napísal:Každá VAM krabička je unikátna a nedá sa použiť z druhého auta. Stalo vy sa iba to, že by sa vybili aj poistky a auto by bolo už úplne nepojazdné.